Aynen kuzum öyle gerçekten bu yol bana zor olsa da daha iyi. İnşallah sonuçlarım iyi çıkarda ölçümü de azaltır doktorumHer doktorun görüşü farklı canım bak bu doktorda tekrar yüklemeye gerek görmemiş kontrolle inşallah herşey normale döner canım
İyi bariO ucuz ni şey yaa 100 lü paket 15 TL mi neydi
Makina 75 TL, makina nın ucuna takılan kart var ya kanı değdirdiğin ona rapor çıkarıyorlar. İğneyi de 5 kere falan kullanabiliyormuşsun ben 2 3 kere kullanıyorum.Rapor yazmış ama anlamadım cidden 100 TL ödemiş yinebir de iğneler yok yani. İnsülin için mi rapor anlamadım. İnsülin iğnesi yazmış iki kutu hap değilmiş çook yüksek çıkar acil bir şey olursa diye filan demiş. Birkaç günlük diyetten sonra başlayacağım bakalım çok acıyor mu parmaklar
Canım diş problemin filan var mı ya da gribal bir durumun gerçi kanda çıkacak kadar yapar mı bilmiyorum ama geçmiş olsunKızlar kanında enfeksiyon çıkan var mı? ya geçen hafta tetanoz aşısını yaptırırken kan sulandırıcı kullanıyorum diye pıhtılaşma tahlili yapıp öyle aşıyı yapalım dediler tahlilde hem kan değerlerine hem enfeksiyon bakmışlar enfeksiyon çıkmıştı doktoruma gönderdim hafif bir enfeksiyon görünüyor dedi hemen yarın sabah idrar kültürü yaptır dedi orada Allah’a şükür birşey çıkmadı kontrole gittiğimde yine bir kan ver bakalım dedi dün verdim bugün yine enfeksiyon çıktı canım çok sıkıldı
Anladım kuzum nasıl gidiyor peki sonrasında parmak uçları çok ağrıyor mu hani günlük hayattaMakina 75 TL, makina nın ucuna takılan kart var ya kanı değdirdiğin ona rapor çıkarıyorlar. İğneyi de 5 kere falan kullanabiliyormuşsun ben 2 3 kere kullanıyorum.
Bize moral veren doktorlar lazım canımAynen kuzum öyle gerçekten bu yol bana zor olsa da daha iyi. İnşallah sonuçlarım iyi çıkarda ölçümü de azaltır doktorumHem anlık göndermemi istemesi filan da hoşuma gitti. Hemde arada yüksek çıksa da stres olmasın o gayet normal demiş.
Bir de sağlık ocağı çok sağlıklı olmuyor test konusunda yeniden nerede verdin ?Kızlar kanında enfeksiyon çıkan var mı? ya geçen hafta tetanoz aşısını yaptırırken kan sulandırıcı kullanıyorum diye pıhtılaşma tahlili yapıp öyle aşıyı yapalım dediler tahlilde hem kan değerlerine hem enfeksiyon bakmışlar enfeksiyon çıkmıştı doktoruma gönderdim hafif bir enfeksiyon görünüyor dedi hemen yarın sabah idrar kültürü yaptır dedi orada Allah’a şükür birşey çıkmadı kontrole gittiğimde yine bir kan ver bakalım dedi dün verdim bugün yine enfeksiyon çıktı canım çok sıkıldı
Yok canım hiç bir sıkıntım yok bende anlamadım dün sağlık ocağındaki doktor gebelerde karşılaşılan bir durum dedi korkmana gerek yok çok hafif bir enfeksiyon dedi bir sıkıntı yaratmaz hatta yapacağız yine çıkacak dedi ama doktorum geçen tahlili istediğinde yaptıralım bir daha çıkarsa detaylı olarak bakarız dedi neden kaynaklandığını öğreniriz dediCanım diş problemin filan var mı ya da gribal bir durumun gerçi kanda çıkacak kadar yapar mı bilmiyorum ama geçmiş olsunDaha detaylı test istedi mi ?
Öyle kuzum stres hepsinin düşmanı zatenBize moral veren doktorlar lazım canıminşallah sonuçların iyi çıkar ama sen şimdi hiç bunları düşünme herşeyin yolunda gideceğini düşün en büyük düşmanımız stres biliyosun
Yine orada verdim aynı yerde olsun diye başka yerde mi verseydim acabaBir de sağlık ocağı çok sağlıklı olmuyor test konusunda yeniden nerede verdin ?
Amin canım inşallahÖyle kuzum stres hepsinin düşmanı zatenyok şimdi azıcık yol haritam çıktı ya ortaya daha rahatım. Çözümü var şükür ne yapalım. Onlar için bizim için en iyi şekilde geçsin Yeter ki sağlıkla kavuşalım kuzulara
Anladım kuzum ama ikinci tahlili hastanede ver sana tavsiyem. Düşük düzeyde ise bence de sorun olmaz. Ve ateş filan yoksa zaten yüksek düzeyde değildir o.Yok canım hiç bir sıkıntım yok bende anlamadım dün sağlık ocağındaki doktor gebelerde karşılaşılan bir durum dedi korkmana gerek yok çok hafif bir enfeksiyon dedi bir sıkıntı yaratmaz hatta yapacağız yine çıkacak dedi ama doktorum geçen tahlili istediğinde yaptıralım bir daha çıkarsa detaylı olarak bakarız dedi neden kaynaklandığını öğreniriz dedi
Bence başka yerde ver. Onların koşulları çok iyi değil belki bekletiyorlardır filan benim hastanede ki doktor öyle demişti ona çok güven olmuyor hassas konularda. İyi muhafaza edip hızlıca laboratuvar a iletemiyorlarYine orada verdim aynı yerde olsun diye başka yerde mi verseydim acaba
O zaman öyle yapayım canım insan ister istemez tedirgin oluyor bebekleri düşünüpBence başka yerde ver. Onların koşulları çok iyi değil belki bekletiyorlardır filan benim hastanede ki doktor öyle demişti ona çok güven olmuyor hassas konularda. İyi muhafaza edip hızlıca laboratuvar a iletemiyorlar
Ateş halsizlik burun akıntısı boğaz ağrısı hiç birşey yok inşallah yükselmezde düşerAnladım kuzum ama ikinci tahlili hastanede ver sana tavsiyem. Düşük düzeyde ise bence de sorun olmaz. Ve ateş filan yoksa zaten yüksek düzeyde değildir o.
Haklısın kuzum tedirgin ediyor insanı bu durumlar ama ciddi bir değer değil şükür belki iyi saklanmadı kanların.O zaman öyle yapayım canım insan ister istemez tedirgin oluyor bebekleri düşünüp
O zaman bir şeycik olmaz Allah ın izni ile canımAteş halsizlik burun akıntısı boğaz ağrısı hiç birşey yok inşallah yükselmezde düşer
Acımıyor korkma ınsan herseye alısıyorRapor yazmış ama anlamadım cidden 100 TL ödemiş yinebir de iğneler yok yani. İnsülin için mi rapor anlamadım. İnsülin iğnesi yazmış iki kutu hap değilmiş çook yüksek çıkar acil bir şey olursa diye filan demiş. Birkaç günlük diyetten sonra başlayacağım bakalım çok acıyor mu parmaklar
Yok ya acımıyor hiç. Üzerinde işaretler var kalemin 3. İle deliyorum ben. 5 le falan delsem acır belki ama... Dikkat et o ayarına sen deAnladım kuzum nasıl gidiyor peki sonrasında parmak uçları çok ağrıyor mu hani günlük hayatta