2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Her doktorun görüşü farklı canım bak bu doktorda tekrar yüklemeye gerek görmemiş kontrolle inşallah herşey normale döner canım
Aynen kuzum öyle gerçekten bu yol bana zor olsa da daha iyi. İnşallah sonuçlarım iyi çıkarda ölçümü de azaltır doktorum Hem anlık göndermemi istemesi filan da hoşuma gitti. Hemde arada yüksek çıksa da stres olmasın o gayet normal demiş.

Makina 75 TL, makina nın ucuna takılan kart var ya kanı değdirdiğin ona rapor çıkarıyorlar. İğneyi de 5 kere falan kullanabiliyormuşsun ben 2 3 kere kullanıyorum.

Canım diş problemin filan var mı ya da gribal bir durumun gerçi kanda çıkacak kadar yapar mı bilmiyorum ama geçmiş olsun Daha detaylı test istedi mi ?

Bize moral veren doktorlar lazım canım inşallah sonuçların iyi çıkar ama sen şimdi hiç bunları düşünme herşeyin yolunda gideceğini düşün en büyük düşmanımız stres biliyosun

Bir de sağlık ocağı çok sağlıklı olmuyor test konusunda yeniden nerede verdin ?

Canım diş problemin filan var mı ya da gribal bir durumun gerçi kanda çıkacak kadar yapar mı bilmiyorum ama geçmiş olsun Daha detaylı test istedi mi ?
Yok canım hiç bir sıkıntım yok bende anlamadım dün sağlık ocağındaki doktor gebelerde karşılaşılan bir durum dedi korkmana gerek yok çok hafif bir enfeksiyon dedi bir sıkıntı yaratmaz hatta yapacağız yine çıkacak dedi ama doktorum geçen tahlili istediğinde yaptıralım bir daha çıkarsa detaylı olarak bakarız dedi neden kaynaklandığını öğreniriz dedi

Bize moral veren doktorlar lazım canım inşallah sonuçların iyi çıkar ama sen şimdi hiç bunları düşünme herşeyin yolunda gideceğini düşün en büyük düşmanımız stres biliyosun
Öyle kuzum stres hepsinin düşmanı zaten yok şimdi azıcık yol haritam çıktı ya ortaya daha rahatım. Çözümü var şükür ne yapalım. Onlar için bizim için en iyi şekilde geçsin Yeter ki sağlıkla kavuşalım kuzulara

Anladım kuzum ama ikinci tahlili hastanede ver sana tavsiyem. Düşük düzeyde ise bence de sorun olmaz. Ve ateş filan yoksa zaten yüksek düzeyde değildir o.

O zaman öyle yapayım canım insan ister istemez tedirgin oluyor bebekleri düşünüp

Acımıyor korkma ınsan herseye alısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…