Aman yavrum ya acıyor deseneAcımıyor korkma ınsan herseye alısıyor
Bende iki ile delerim diyordumYok ya acımıyor hiç. Üzerinde işaretler var kalemin 3. İle deliyorum ben. 5 le falan delsem acır belki ama... Dikkat et o ayarına sen de
Ay bende açtım izledim kuzum
Bi arkadasıma sordm 2 paket bitirdim ben dediKızz alacaklara sat
Bama gore degıl ama sen ne hissaedersın bılemem kuzuAman yavrum ya acıyor desene
Bana uygun geldi baya da sevimliKızlarr pahalı mı sizce?
Ben kendım almadım kuzu hıcc bılmıyorumKızlarr pahalı mı sizce?
İçine nasıl sinecekse kuzumKızlarr yarn burdaki dr ye gidicem kontrole rahim uzunlugu cok merak ediyorm azcıkta gerildim detaylıda 30 mm demisti raporda 30 mm uzeri kapalı diyor kendi doktorum normal dedi ama kafamda büyüttm azcık insallah hersey iyi cıkar bebiste rahimde
Kuzum yaGeçmiş mesajlarımıza gittim de duygulandmKilya hey gidi heyy heyyy
Yani en mantıklısı gercekten üst üste yükleme hic mantıklı degilKızlar bu arada kendi doktoruma her iki doktorun tavsiyesini ilettim. Kendisinin de yüklemeden yana olmadığını ve takibin daha iyi olacağını. Ölçümleri kendisine de iletmemi istedi.
Çok mantıklı demiş neyseki cnm sen dikkat eder dengelersin gozunaydinKızlar bu arada kendi doktoruma her iki doktorun tavsiyesini ilettim. Kendisinin de yüklemeden yana olmadığını ve takibin daha iyi olacağını. Ölçümleri kendisine de iletmemi istedi.
Sağ ol kuzumÇok mantıklı demiş neyseki cnm sen dikkat eder dengelersin gozunaydin
Çok yorulmuşum kuzum ya. Yok alışveriş sonrası Bi iki bişe aldım ama. Öyle kayda değer bişe değil. Ordan anneme geçtim.Çok yorgun hissediyorum kendimi valla iyice yorulmuşum kalkıp duşa girmem gerek giremiyorum düşün
Dinlen dinlen mis gibi duşunu al uyu güzelceÇok yorulmuşum kuzum ya. Yok alışveriş sonrası Bi iki bişe aldım ama. Öyle kayda değer bişe değil. Ordan anneme geçtim.Çok yorgun hissediyorum kendimi valla iyice yorulmuşum kalkıp duşa girmem gerek giremiyorum düşün
Yine yattığım yerde kaldım sabah 9 dan 3 e 4 e kadar bastanedeydimDinlen dinlen mis gibi duşunu al uyu güzelce