2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Olsum nokta atîs seyler almışsn😅su küvet bida gelseydi bime sıef onu bekliyorum valla😅
Bu arada birsürü iş gördüm bak duşa girdim. Çamaşır attım makinayla öbür makinaları topladım katladım az ortalık dağınıktı onları toparladım şimdi oturdum meyve yiyecem bu saatte 😂 nasılım ama 💪🏻
Bu arada grup ne kadar da sessizmiş

Bu arada birsürü iş gördüm bak duşa girdim. Çamaşır attım makinayla öbür makinaları topladım katladım az ortalık dağınıktı onları toparladım şimdi oturdum meyve yiyecem bu saatte 😂 nasılım ama 💪🏻
Bu arada grup ne kadar da sessizmiş
Yaa bızde kız isteme faslı vardı ben oturdum odada uzandım ama offf yine fenalardayım 🥴

Kız dinlesene katılma öyle şeylere
Kuzumm persembs nişana gıtmıcem oyuzden istemeye katıldım kalabalık a hıc giremem dedım bırde sandalyeler de oturamam en azından evde istemeye gidersem gönullerı olsun yegenım abim jıc bırıne katılamasam üzülürlerdi ayy yınede cok yoruldum baskasının evınde koltuklarında bıle rahat edemıyorum

Günaydın kızlar diyetisyenden geldim ve 66 kilo çıktım 😅 ama moralim bozuk benim şeker düşmeyecek sanırım çünkü verdiğinden daha az ekmek tüketiyordum ben. Makarna pilav serbest ve ben yine verdiği ölçüden fazla tüketmiyordum. Sadece yasaklı bazı şeyler pekmez, bal , muz, incir , kuru meyveler, pirinç, patates, tabii abur cuburlar, kızartmalar. Bunları da yine de kontrollü tüketiyordum ki. Öyle son günlere çikolata biraz kaçmış olabilir. Acaba dikkat etmesem kaç çıkacaktı. Ya da teste mi sorun var anlamadım☹️ Normal çıkarsa devam ederse tatlı da ekleyeceğim biraz pekmez bal filan dedi. Yahu ben onları zaten iki üç günde aklıma geldikçe yiyordum.
Birumuttuyasataninsani Birumuttuyasataninsani
Yavrum çok klasik liste sabah yumurta peynir zeytin sebzeler ara öğün meyve ama bazıları yasak yazdım onu da. Öğlen sebze yoğurt ekmek akşam et ya da bakliyat yemeği sorması ıhlamur ya da açık çay ile kuruyemiş filan bir de yulaf yoğurt bu kadar. Ekmek 7-8 dilim ekmek var toplamda. Akşam çorba içersem ekmeğin biri düşüyor ondan. Makarna yersem ya da bulgur pilavı işte ekmek yok. Canım sıkıldı ikiz demeyi unuttum aradım hatta tekrar gel o zaman artırmamız gerek dedi 🤦🏻‍♀️ Yani birkaç şey yasak onun dışında bir şey yok diyetisyende yavrum haberin olsun.

Ya kuzum geçmiş olsun ama doğumdan sonra geçiyormuş yani bir teşhis koysa da muhtemelen doğuma kadar sabret diyecektir.
Evet okudum ben de. Ama çok korktum valla yaa. Aradım şimdi doktoru magnezyum da içeren vitamini günde ikiye çıkarda daha sıkıntı devam ederse nörolojiye git dedi

Bir de ben sabah simit poğaça filan tükettim onlar mı etkili oldu bilemiyorum dedim yok çok fazla etki etmez dedi. Çünkü ekmek yemiyordum. Ama tabii listede yasak beyaz undan da mümkün mertebe uzak olcan dedi çünkü. Bana günlük alman gereken kaloriyi almıyormuşsun dedi 😅 iki öğün besleniyordum ya. Kilomda oradaki tartıda az çıktı yani kilon gayet iyi dedi 😂😅 ya da bir kaç gündür ben kendim ekmeği filan kestim o fark etti bilemiyorum 🙄

Ayy canımm cok gecmis olsunn dogumdan sonra gecer diye biliyorm ama suan napsan bilemedm😕
Birden çok korktum ellerim hep şiş ve ağrılı oluyodu zaten de böyle Bi uyuşma hiç olmamıştı sabah uyanınca da bunu Bi araştırim dedim yatakta. Kan ilacımı içtim yattım derken uyuştu elim yok hareket ettiriyorum bastırıyorum sanki gece gövdenin altında kalmış gibi uyuşuk. Napcam bilmiyorum mg 2 çıktı işte buz uygulaması falan da iyi gelir mi bilemedim. Nörolojiye yönlendirdi de gitmek istemiyorum yaa Bi de oraya

Birden çok korktum ellerim hep şiş ve ağrılı oluyodu zaten de böyle Bi uyuşma hiç olmamıştı sabah uyanınca da bunu Bi araştırim dedim yatakta. Kan ilacımı içtim yattım derken uyuştu elim yok hareket ettiriyorum bastırıyorum sanki gece gövdenin altında kalmış gibi uyuşuk. Napcam bilmiyorum mg 2 çıktı işte buz uygulaması falan da iyi gelir mi bilemedim. Nörolojiye yönlendirdi de gitmek istemiyorum yaa Bi de oraya
Mg de 2 düsük degil mi oda tetiklemez mi bunu kardiyologlar 2 mg ye 1 amp mg taktırırlardı bizde bnce oda etkiliyordur birazcık magnezyum icerikli.birseyler mi beslenmene katsan aceba ceviz felan yesen baska nelerde var tam bilmiyorumda toz yetersiz mi kaliyor ki bilemedm kuzum 😕

X