- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Gebelıkte istedikleri degıl bu deger dr lar cok düşük dıo kuuzm benımkıde boyle ama dedıgın e gore bı kac deger bırden düşükmüş ferritin felan da onemlı oyuzden hep bakıyorlar yoksa damardan takvıye dedılerAşırı düşük değil yavrum. Yeme içme ile filan düzelir
Hadi yaaOlabilir aslında ben agzıma vuramıyorm malesef daha kokusu öldürüyor beni icebiliyoson ne güzel
Biz de öyle diyoruz benim adam peçete sattıracak ısrarlıSorun olmaz inşallah kuzumHiç söyleme onu bu doktor da özeldi. Şimdi diyetisyen filan derken oy oy. Hayırlısı inşallah çoğu gitti diyorum ne yapayım
İnşallah Allahın izniyle toparlayacağız bakalımAşırı düşük değil yavrum. Yeme içme ile filan düzelir
Ben 3 paketDepend bir paket yetermiş kuzum birkaç gün sonra genelde normal pede geçiliyormuş azalıyormuş çünkü. Paketin yarısını ancak kullanırsınız diyorlar
Sağlık şifa versin inşallah bebişine canımEki Görüntüle 2916191 kolyemiz geldı kızlar
Aminn kuzum ınsallahSağlık şifa versin inşallah bebişine canım
Yaa ne bileyim benim de bundan biraz yüksek normal dedi doktor. Ferritin iyi idi benim. Valla Allah yardımcımız olsun kuzumGebelıkte istedikleri degıl bu deger dr lar cok düşük dıo kuuzm benımkıde boyle ama dedıgın e gore bı kac deger bırden düşükmüş ferritin felan da onemlı oyuzden hep bakıyorlar yoksa damardan takvıye dedıler
Biz de öyle diyoruz benim adam peçete sattıracak ısrarlı
O igneyi sürekli degismene gerek yok yabancı bırısi kullanmadigi surece canim kalemin icine koyduktan sonra delme gücü gidene kadar kullanabilirsnYaa ne bileyim benim de bundan biraz yüksek normal dedi doktor. Ferritin iyi idi benim. Valla Allah yardımcımız olsun kuzumSen şeker ölçümünü nasıl yapıyorsun bu arada iğnelerini devlet karşılamıyor sanırım sadece dört delme iğnesi çıktı kutudan yarın bir de onu almak gerek oy oy
Kuzum ben raporluyumYaa ne bileyim benim de bundan biraz yüksek normal dedi doktor. Ferritin iyi idi benim. Valla Allah yardımcımız olsun kuzumSen şeker ölçümünü nasıl yapıyorsun bu arada iğnelerini devlet karşılamıyor sanırım sadece dört delme iğnesi çıktı kutudan yarın bir de onu almak gerek oy oy
Kızz alacaklara satBen 3 paket
Ohh en sevdiğim. Az da evham yaptırmıcak doktor dediğindiyetisyene de bir kere gider tüyoları alır sonra tüyerim değerler de normal çıkarsa. Ama doktoru sevdim insanlık hali arada yüksek çıkabilir filan demiş eşime ay dedim halden anlayan biri
Her doktorun görüşü farklı canım bak bu doktorda tekrar yüklemeye gerek görmemiş kontrolle inşallah herşey normale döner canımAynı fikir de ara değer ama tekrar yükleme önermem demiş. Diyetisyene şutlamış ve şeker ölçüm cihazı yazmış. İki gün günde beş defa ölçüp iki gün ara verecekmişim. İki hafta böyle sonra sıklığını azaltacakmış sonuçlarıma göre her ölçümü hemşiresinin numarasını vermiş ona atacakmışım. İki ay bu şekilde takip kontrollü gidersek ilaca da gerek yok çok yüksek değil demiş. Acil durumlar içinde ilaç yazmış ama hapmış hamilelere yazmıyorlar iğne veriyorlar zannediyordum. Neyse ona da şimdi gerek yok bir takip edelim demiş yavrum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim mecburen sevkimi yapmış çünkü
Yaa sağ ol kuzumO igneyi sürekli degismene gerek yok yabancı bırısi kullanmadigi surece canim kalemin icine koyduktan sonra delme gücü gidene kadar kullanabilirsn
Olmaz insallah hic kendine stres yapma hersey güzel olacakYaa sağ ol kuzumkar kardır diyorum neyse hemen başlamama gerek yokmuş doktor diyete başlasın iki üç gün sonra ölçümlere başlasın demiş yarın diyetisyene gideceğim. Cuma cumartesi başlarım nasipse. İnşallah sıkıntı olmaz
Rapor yazmış ama anlamadım cidden 100 TL ödemiş yineKuzum ben raporluyum
Rapor cıkar cok pahalı ölcüm aletıde yanında veren fırmalar var ondan kullanıyorum
Sabah ac karnına
Aksamalrı yemekten 2 saat sonra ölcüm yapılıyor
Ac tok ölcmüş oluyorsun
Sabahları ac 90 gecmemesı daha ıyı
Aksamları da 120 yı gecmemesi daha iyi
Tabı dr um bana ac 100 gecmıyor degıl öı
Tok 140 ı gecmıyor degıl mı dıe soruyorlar
O ucuz ni şey yaa 100 lü paket 15 TL mi neydiYaa ne bileyim benim de bundan biraz yüksek normal dedi doktor. Ferritin iyi idi benim. Valla Allah yardımcımız olsun kuzumSen şeker ölçümünü nasıl yapıyorsun bu arada iğnelerini devlet karşılamıyor sanırım sadece dört delme iğnesi çıktı kutudan yarın bir de onu almak gerek oy oy