2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaa ne bileyim benim de bundan biraz yüksek normal dedi doktor. Ferritin iyi idi benim. Valla Allah yardımcımız olsun kuzum Sen şeker ölçümünü nasıl yapıyorsun bu arada iğnelerini devlet karşılamıyor sanırım sadece dört delme iğnesi çıktı kutudan yarın bir de onu almak gerek oy oy

O igneyi sürekli degismene gerek yok yabancı bırısi kullanmadigi surece canim kalemin icine koyduktan sonra delme gücü gidene kadar kullanabilirsn

Kuzum ben raporluyum
Rapor cıkar cok pahalı ölcüm aletıde yanında veren fırmalar var ondan kullanıyorum
Sabah ac karnına
Aksamalrı yemekten 2 saat sonra ölcüm yapılıyor
Ac tok ölcmüş oluyorsun
Sabahları ac 90 gecmemesı daha ıyı
Aksamları da 120 yı gecmemesi daha iyi
Tabı dr um bana ac 100 gecmıyor degıl öı
Tok 140 ı gecmıyor degıl mı dıe soruyorlar

diyetisyene de bir kere gider tüyoları alır sonra tüyerim değerler de normal çıkarsa. Ama doktoru sevdim insanlık hali arada yüksek çıkabilir filan demiş eşime ay dedim halden anlayan biri
Ohh en sevdiğim. Az da evham yaptırmıcak doktor dediğin

Her doktorun görüşü farklı canım bak bu doktorda tekrar yüklemeye gerek görmemiş kontrolle inşallah herşey normale döner canım

O igneyi sürekli degismene gerek yok yabancı bırısi kullanmadigi surece canim kalemin icine koyduktan sonra delme gücü gidene kadar kullanabilirsn
Yaa sağ ol kuzum kar kardır diyorum neyse hemen başlamama gerek yokmuş doktor diyete başlasın iki üç gün sonra ölçümlere başlasın demiş yarın diyetisyene gideceğim. Cuma cumartesi başlarım nasipse. İnşallah sıkıntı olmaz

Olmaz insallah hic kendine stres yapma hersey güzel olacak

Rapor yazmış ama anlamadım cidden 100 TL ödemiş yine bir de iğneler yok yani. İnsülin için mi rapor anlamadım. İnsülin iğnesi yazmış iki kutu hap değilmiş çook yüksek çıkar acil bir şey olursa diye filan demiş. Birkaç günlük diyetten sonra başlayacağım bakalım çok acıyor mu parmaklar

O ucuz ni şey yaa 100 lü paket 15 TL mi neydi

Kızlar kanında enfeksiyon çıkan var mı? ya geçen hafta tetanoz aşısını yaptırırken kan sulandırıcı kullanıyorum diye pıhtılaşma tahlili yapıp öyle aşıyı yapalım dediler tahlilde hem kan değerlerine hem enfeksiyon bakmışlar enfeksiyon çıkmıştı doktoruma gönderdim hafif bir enfeksiyon görünüyor dedi hemen yarın sabah idrar kültürü yaptır dedi orada Allah’a şükür birşey çıkmadı kontrole gittiğimde yine bir kan ver bakalım dedi dün verdim bugün yine enfeksiyon çıktı canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…