2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ya bu depend nasıl bilmiyorum ama ben giyilebilen hasta bezlerinden almayı düşünüyorum. Hani çocuk bezleri çıktı ya külot şeklinde, onun yetişkin olanından almayı düşünüyorum. Gecelik sabahlık giycem nasıl olsa sağım solum batmasın bari diye düşündüm...

Şimdi tekrar baktım kadın da külot şeklinde olanı paylaşmış zaten

Benimde açlık normal tokluk sıkıntı ölçümler nasıl olacak bakalım banada sabah aç+bir saat sonra+iki saat sonra öğlen tok akşam tok şeklinde. Sabah önemli demiş ama iki gün ölç iki gün ara dedi.

Oh çok şükür gozunaydin cnm

Aynen yavrum bu da külot şeklinde hemen yırtıp atılır kolaylık olur dedim. ben aldm da L almıştm bi paket dedm Xl alayım 2 pakette artık şansa umarım sızdırmam

Ay neler olmuş. Diğerlerine gerek olmadan sadece takiple kontrol altında olur inşallahUmarım ölçüm sıklığı da bir an önce azalır. Yazabiliyorlarsa delme kalemi de yazsınlar kalem acıtmıyor diğerlerine göre.
Bn de damardan kan ilacı alıyorum şuan serum.
yine düşük yaa demekki emilim olmuyor dedi 1 hafta sonra Bi daha. Toparlayamıyoruz hematokrit ve hemoglobini hep düşük.

Lierac benim de bitti ama çok tuhaf ki nemlendiriyor gibi gelmiyor bana içimden bir ses all senn all illaki bi faydası vardır diyor sanırım alıcam 2. Pakedi de. Benm arkadasım şuan 39. Hafta 4-5 kutu bitirdi sadece onu ve zeytinyağı kullandı çatlama yok ve aşırı kilo aldı aşıırııııı

Delme kalemi içinde kuzum çıktı. Ay amin inşallah sıkıntısız ilerler Hadi yaa öncesinde sorunun var mıydı kan ile ilgili ?

Depend bir paket yetermiş kuzum birkaç gün sonra genelde normal pede geçiliyormuş azalıyormuş çünkü. Paketin yarısını ancak kullanırsınız diyorlar

Bence cok yerinde bir karar olmus canım gözün aydn insallah ölcümlerde gayet güzel gider

Delme kalemi içinde kuzum çıktı. Ay amin inşallah sıkıntısız ilerler Hadi yaa öncesinde sorunun var mıydı kan ile ilgili ?
İyi bari ya.
Düşük çıkardı ama çok değil. Hapı da günde 2ye çıkarmıştık ama olmadı yine işte

Son düzenleme:
Hadı gozun aydın olsun

Çok geçmiş olsun yavrum yaa inşallah serumla toparlar hemen

Bence güzel sonuç normal çıkmış gibi gözüküyor. Bakalım dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…