- 19 Ocak 2021
- 1.976
- 3.287
- 34
Ya bu depend nasıl bilmiyorum ama ben giyilebilen hasta bezlerinden almayı düşünüyorum. Hani çocuk bezleri çıktı ya külot şeklinde, onun yetişkin olanından almayı düşünüyorum. Gecelik sabahlık giycem nasıl olsa sağım solum batmasın bari diye düşündüm...İnşallahhh canımss aminnnşimdi bi tane 2 katlı bi tane 4 katlı almış oldum. Birkaç tane daha 2 katlı alsammı kadın 5 tane almış yetmemiş arkadaş bu nedir ya depend kaç paket alıcaz bunu görünce paketleri 3 ledim
Benimde açlık normal tokluk sıkıntıBana Dr direkt insülin dedi, ben istemedim. Diyetle toparlayabilirim dedim. Diyet için de kendisi birkaç şey söyledi. Tatlı yok, makarna, pirinç yok, tam buğday ekmek var, 1 meyve var diye. Diyetisyene yollamıyorum o zaman sen anladın dedi.
Bir kart verdi 1 hafta boyunca kan değerlerimi ona yazıyorum.
Kahvaltıdan önce açlık
Ağzıma ilk lokmayı koyduktan tam 1 saat sonra tokluk
Öğleden önce açlık, 1 saat sonra tokluk
Akşamdan önce açlık, 1 saat sonra tokluk şeklinde yazıyorum.
Öğünden 2.5 saat sonra falan da laktozsuz süt, yoğurt gibi Bi şeyler yapıyorum. Meyveyi dün öğleden sonra yedim yükseltti şekeri, bugün kahvaltı ara öğününe koydum bakalım ne olacak...
Benim sabah ilk açlık çok yüksek çıkıyor bence tokluk larda sorun yok bu arada
O 2 gün arayı anlamadımBenimde açlık normal tokluk sıkıntıölçümler nasıl olacak bakalım banada sabah aç+bir saat sonra+iki saat sonra öğlen tok akşam tok şeklinde. Sabah önemli demiş ama iki gün ölç iki gün ara dedi.
Oh çok şükür gozunaydin cnmKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117
Ayrıca idrar ve başka tahliller de istemişti kanım yine düşük kan hapını 3lerse şaşırmam
Bakalım gireyim içeri neye ne diyor
Aynen yavrum bu da külot şeklinde hemen yırtıp atılır kolaylık olur dedim. ben aldm da L almıştm bi paket dedm Xl alayım 2 pakette artık şansa umarım sızdırmamYa bu depend nasıl bilmiyorum ama ben giyilebilen hasta bezlerinden almayı düşünüyorum. Hani çocuk bezleri çıktı ya külot şeklinde, onun yetişkin olanından almayı düşünüyorum. Gecelik sabahlık giycem nasıl olsa sağım solum batmasın bari diye düşündüm...
Şimdi tekrar baktım kadın da külot şeklinde olanı paylaşmış zaten
Paylaşırım elbette kuzum yarın sabah randevum bakalım neler diyecekYarın liste verince paylaş madem fıstığım yaa insanın aklına opsiyon gelmiyor
Ay neler olmuş. Diğerlerine gerek olmadan sadece takiple kontrol altında olur inşallahAynı fikir de ara değer ama tekrar yükleme önermem demiş. Diyetisyene şutlamış ve şeker ölçüm cihazı yazmış. İki gün günde beş defa ölçüp iki gün ara verecekmişim. İki hafta böyle sonra sıklığını azaltacakmış sonuçlarıma göre her ölçümü hemşiresinin numarasını vermiş ona atacakmışım. İki ay bu şekilde takip kontrollü gidersek ilaca da gerek yok çok yüksek değil demiş. Acil durumlar içinde ilaç yazmış ama hapmış hamilelere yazmıyorlar iğne veriyorlar zannediyordum. Neyse ona da şimdi gerek yok bir takip edelim demiş yavrum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim mecburen sevkimi yapmış çünkü
Sağol canım birine seviyorum biri başlıyor kanım düşük yaa serum alıyorumOh çok şükür gozunaydin cnm
Öyle iki gün ölç ara ver iki gün ölç ara ver şeklinde. Sonuçlara göre artık sonrasında karar verecekmiş. Her gün ölçmek eziyetli demişO 2 gün arayı anlamadım
Hı hıı baklava niyetine kırmızı serum. Çok da lezzetliHaydii geçmişlerr olaaa şerefine bi baklava ye
Delme kalemi içinde kuzum çıktı. Ay amin inşallah sıkıntısız ilerlerAy neler olmuş. Diğerlerine gerek olmadan sadece takiple kontrol altında olur inşallahUmarım ölçüm sıklığı da bir an önce azalır. Yazabiliyorlarsa delme kalemi de yazsınlar kalem acıtmıyor diğerlerine göre.
Bn de damardan kan ilacı alıyorum şuan serum.
yine düşük yaa demekki emilim olmuyor dedi 1 hafta sonra Bi daha. Toparlayamıyoruz hematokrit ve hemoglobini hep düşük.
Depend bir paket yetermiş kuzum birkaç gün sonra genelde normal pede geçiliyormuş azalıyormuş çünkü. Paketin yarısını ancak kullanırsınız diyorlarİnşallahhh canımss aminnnşimdi bi tane 2 katlı bi tane 4 katlı almış oldum. Birkaç tane daha 2 katlı alsammı kadın 5 tane almış yetmemiş arkadaş bu nedir ya depend kaç paket alıcaz bunu görünce paketleri 3 ledim
Bence cok yerinde bir karar olmus canım gözün aydn insallah ölcümlerde gayet güzel giderAynı fikir de ara değer ama tekrar yükleme önermem demiş. Diyetisyene şutlamış ve şeker ölçüm cihazı yazmış. İki gün günde beş defa ölçüp iki gün ara verecekmişim. İki hafta böyle sonra sıklığını azaltacakmış sonuçlarıma göre her ölçümü hemşiresinin numarasını vermiş ona atacakmışım. İki ay bu şekilde takip kontrollü gidersek ilaca da gerek yok çok yüksek değil demiş. Acil durumlar içinde ilaç yazmış ama hapmış hamilelere yazmıyorlar iğne veriyorlar zannediyordum. Neyse ona da şimdi gerek yok bir takip edelim demiş yavrum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim mecburen sevkimi yapmış çünkü
İyi bari ya.Delme kalemi içinde kuzum çıktı. Ay amin inşallah sıkıntısız ilerlerHadi yaa öncesinde sorunun var mıydı kan ile ilgili ?
Hadı gozun aydın olsunKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117
Ayrıca idrar ve başka tahliller de istemişti kanım yine düşük kan hapını 3lerse şaşırmam
Çok geçmiş olsun yavrum yaaAy neler olmuş. Diğerlerine gerek olmadan sadece takiple kontrol altında olur inşallahUmarım ölçüm sıklığı da bir an önce azalır. Yazabiliyorlarsa delme kalemi de yazsınlar kalem acıtmıyor diğerlerine göre.
Bn de damardan kan ilacı alıyorum şuan serum.
yine düşük yaa demekki emilim olmuyor dedi 1 hafta sonra Bi daha. Toparlayamıyoruz hematokrit ve hemoglobini hep düşük.
Sağol canımHadı gozun aydın olsun
İnşallah da bu da ne kadar idare eder hiç bilmiyorumÇok geçmiş olsun yavrum yaainşallah serumla toparlar hemen
Bence güzel sonuç normal çıkmış gibi gözüküyor. Bakalım dr ne diyecekKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117