- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
İnşallah kuzum ya amiinBence cok yerinde bir karar olmus canım gözün aydn insallah ölcümlerde gayet güzel gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum ya amiinBence cok yerinde bir karar olmus canım gözün aydn insallah ölcümlerde gayet güzel gider
Anladım kuşum Neyse inşallah bunlarla düzelecektir. Altıncı aydan sonra yükseliyor diyordu Yasamademek123 belki gerek kalmaz bir dahaİyi bari ya.
Düşük çıkardı ama çok değil. Hapı da günde 2ye çıkarmıştık ama olmadı yine işte
Şeker için normal dedi canımBence güzel sonuç normal çıkmış gibi gözüküyor. Bakalım dr ne diyecek
Gözünaydın canım darısı başımıza inşallahŞeker için normal dedi canım
Öylemiymiş hadi inşallah yaa. Yok düşük olması da sıkıntı gelişim geriliğine sebep olur dedi.Anladım kuşum Neyse inşallah bunlarla düzelecektir. Altıncı aydan sonra yükseliyor diyordu Yasamademek123 belki gerek kalmaz bir daha
Amin yavrum inşallahGözünaydın canım darısı başımıza inşallah
Onu hiç sorma çok zormuş hakikaten...Öylemiymiş hadi inşallah yaa. Yok düşük olması da sıkıntı gelişim geriliğine sebep olur dedi.
Ya var ya de bizim muaynelere ilaçlara verdiğimiz paralar nolcak yaa
Kac cıktı ki canım demir mi düsük hemoglobin miÖylemiymiş hadi inşallah yaa. Yok düşük olması da sıkıntı gelişim geriliğine sebep olur dedi.
Ah cnm bilirim o serumu 2 sene aralıklı aldım bende şifa olsun ins sana da bebeklere de olsun sorun bu olsun ins geçer dermansız dertler olmasın cnmSağol canım birine seviyorum biri başlıyor kanım düşük yaa serum alıyorum
Onu hiç sorma çok zormuş hakikaten...
Hct 28 hgb 9.2 canımKac cıktı ki canım demir mi düsük hemoglobin mi
Hmm sıkma canını bu aylarda genel bir düsüklük oluyor zaten biraz daha beslenmende degisiklik yap olmadi pekmez felann tüket eger seviyorsanHct 28 hgb 9.2 canım
Severim. Karadut özü var şu Eylül öztürkün sayfasında soğuk sıkım ondan mı sipariş versem dedim. İki hamileliğinde de içmiş kadın sulandırıp sulandırıp süt de yapıyomuş bebeleri de az büyüdü onlar bile içiyoHmm sıkma canını bu aylarda genel bir düsüklük oluyor zaten biraz daha beslenmende degisiklik yap olmadi pekmez felann tüket eger seviyorsan
Ewett bana da ablam demsıtı bemde beklemedeyım ınsallahhAnladım kuşum Neyse inşallah bunlarla düzelecektir. Altıncı aydan sonra yükseliyor diyordu Yasamademek123 belki gerek kalmaz bir daha
Olabilir aslında ben agzıma vuramıyorm malesef daha kokusu öldürüyor beni icebiliyoson ne güzelSeverim. Karadut özü var şu Eylül öztürkün sayfasında soğuk sıkım ondan mı sipariş versem dedim. İki hamileliğinde de içmiş kadın sulandırıp sulandırıp süt de yapıyomuş bebeleri de az büyüdü onlar bile içiyo
Sorun olmaz inşallah kuzum Hiç söyleme onu bu doktor da özeldi. Şimdi diyetisyen filan derken oy oy. Hayırlısı inşallah çoğu gitti diyorum ne yapayımÖylemiymiş hadi inşallah yaa. Yok düşük olması da sıkıntı gelişim geriliğine sebep olur dedi.
Aşırı düşük değil yavrum. Yeme içme ile filan düzelirHct 28 hgb 9.2 canım
Güzel Elisa güzel günlerde kullansın annesiEki Görüntüle 2916191 kolyemiz geldı kızlar
İnsallahh monnalk kızım saglıkla dogsun daGüzel Elisa güzel günlerde kullansın annesi