2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Anladım kuşum ☹️ Neyse inşallah bunlarla düzelecektir. Altıncı aydan sonra yükseliyor diyordu Yasamademek123 Yasamademek123 belki gerek kalmaz bir daha
Öylemiymiş hadi inşallah yaa. Yok düşük olması da sıkıntı gelişim geriliğine sebep olur dedi.
Ya var ya de bizim muaynelere ilaçlara verdiğimiz paralar nolcak yaa

Sağol canım birine seviyorum biri başlıyor kanım düşük yaa serum alıyorum
Ah cnm bilirim o serumu 2 sene aralıklı aldım bende şifa olsun ins sana da bebeklere de olsun sorun bu olsun ins geçer dermansız dertler olmasın cnm

Hmm sıkma canını bu aylarda genel bir düsüklük oluyor zaten biraz daha beslenmende degisiklik yap olmadi pekmez felann tüket eger seviyorsan
Severim. Karadut özü var şu Eylül öztürkün sayfasında soğuk sıkım ondan mı sipariş versem dedim. İki hamileliğinde de içmiş kadın sulandırıp sulandırıp süt de yapıyomuş bebeleri de az büyüdü onlar bile içiyo

IMG-20210914-WA0013.jpeg kolyemiz geldı kızlar 🥰

Severim. Karadut özü var şu Eylül öztürkün sayfasında soğuk sıkım ondan mı sipariş versem dedim. İki hamileliğinde de içmiş kadın sulandırıp sulandırıp süt de yapıyomuş bebeleri de az büyüdü onlar bile içiyo
Olabilir aslında ben agzıma vuramıyorm malesef daha kokusu öldürüyor beni icebiliyoson ne güzel

Öylemiymiş hadi inşallah yaa. Yok düşük olması da sıkıntı gelişim geriliğine sebep olur dedi.
Ya var ya de bizim muaynelere ilaçlara verdiğimiz paralar nolcak yaa
Sorun olmaz inşallah kuzum 🤲🏻 Hiç söyleme onu bu doktor da özeldi. Şimdi diyetisyen filan derken oy oy. Hayırlısı inşallah çoğu gitti diyorum ne yapayım 🙄

X