2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bu arada kendi çatlak yağımı yaptım. İki gündür kullanıyorum alerjik bir şey yaşamadım ve hazır aldığımdan daha yumuş yapıyor. Hindistan cevizi yağı + benzer oranda kakao yağı+ küçük şişede acı badem yağı kakao yağını erittim ikisi ile karıştırdım oda sıcaklığında donmuyor öyle olunca. Yine de kimyager filan değilim sonuçta kafama göre yaptım denerseniz önce vücudunuzun küçük bir yerinde deneyin alerji için filan. Ben memnun kaldım açıkçası

Hocam ben hindo ve kakao yağını zaten kullanıyor lierac da yatarken ve dışarı çıkacağımda kabul olur mu hocam
Acı badem sütüm var olmadı ondan da arada fışt fışt yaparım olurmu hocam

Hocam ben hindo ve kakao yağını zaten kullanıyor lierac da yatarken ve dışarı çıkacağımda kabul olur mu hocam
Acı badem sütüm var olmadı ondan da arada fışt fışt yaparım olurmu hocam
Olmaz evladım ölçüler önemli fışıtla tabii yakında ne bulursak süreceğiz lierac bitti benim ya sonra belki alırım bilemiyorum.

Aşko güzel olmaya güzel de 10 lu parasına geldi ya zaten ammaa
Yok gelmedi henüz de zaten bunu aldığım ucuz takımla ameliyathaneye vereceğim kirlenme garantili sağlıkla doğsunlar nasip olsun da 10 lu almayacaktım ama baksana Labellaaa paylaştı yetmiyormuş o da bir gün kalmışlar hastanede bizim iki kesin gibi gerisini bilmiyoruz

Kızlarr ayy hiç yazamadım aklım hep burdaa annem le kayınvalidem hasta onlara kosturuorum bi yandan ev le ilgili eksik tamamlamaya çalışıyoruz ıvır zıvırr özledim buralarıı Kilya kuzum canını sıkma sakın bugün hayırlı haberler inşallah nurselek senin enerjinden istiyorum baby Yasamademek123 canım öncelikle başınız sağolsun boy ve kilo ile ilgili olarak her bebek farklı benim ablamda uzun olduğu halde bebiş 2.800 ve 49 cm doğdu yanlış hatırlamıyosam sen azıcık bile yesen yediklerinin bebişine yaradığını düşünerek ye ki sana da ona da şifa olsun iyi düşünce gücü çoook önemli

Olmaz evladım ölçüler önemli fışıtla tabii yakında ne bulursak süreceğiz lierac bitti benim ya sonra belki alırım bilemiyorum.
Olmazmı yaa eşim hayde bre pehlivan diyo bana sürekli zaten dalga geçiyo. Ay ama son günlerde fazla yaplanmamaya başladım bıktımmı ne. Kesin çatlarım böyle giderse. Uff aman lierac d a pahalı yaa ben Bi tane aldım daja almam heralde

Evet evet o paylaştığı sayfadaki kızı ben de takip ediyorum. Yok ni de onunki tek bebe. Biz onların hesaba göre gidersek iflas ettik.
Ha 10 lu alırsan da pahalısına gitme bence 100 lira e bebekte bak bak ordan ben beğendim onları iş görürler

Ahhh insallahh yaa

Önemli bir şey yoktur inşallah geçmiş olsun kuzum. Eşim gitti bakalım. Doktor böylesi manyak görmedim hasta nerede diyecek inşallah olumlu şeyler duyarız diyecektim ki reçete numarası mesajı geldi ya şeker ölçüm cihazı yazdı ya da glikoz ay hayırlısı bakalım

Hadi yaa size de geçmiş olsun yavrum da sen de artık dikkat et kendine zorlanma
Yükledim aminoasiti taş gibiyim napim

Beni de fiyatı düşündürdü ay ben başta pek yağlanmadım işte şimdi de sadece göbüş

Ay gidemiyorum ki mağazaya. Nette de beğenemedim ya

Sonuclar ne zman cıkiyorrr haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…