- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Oo masallah cok iyi sen tali cikolata devamKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117
Ayrıca idrar ve başka tahliller de istemişti kanım yine düşük kan hapını 3lerse şaşırmam
Bakalım gireyim içeri neye ne diyor
Ayy mükemmel çıkmış yavrum gözün Aydın olsunKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117
Ayrıca idrar ve başka tahliller de istemişti kanım yine düşük kan hapını 3lerse şaşırmam
Kız ben doktora eşimi gönderdimKalk kız çift kat maskeni tak. Aç aç incele hepsini al iki taneeve gelince de al duşunu
Tulumların normal fiyatları nedir ki kadının linkinde en ucuz 76 tlAltı tulum mu ay onlu hastane çıkışı almayayım diyordum alayım madem
Ay kız sonradan çıkmasın başımızaOo masallah cok iyi sen tali cikolata devam
Sağol yavrum hadi sen de güzel bi cevap al şu öbür endokrincidenAyy mükemmel çıkmış yavrum gözün Aydın olsun
Bilmiyorum yavrum ayrı almadım şu an hiç iki tane aldım gerçide onlar da havlu tulumdu yetmiş civarı verdimTulumların normal fiyatları nedir ki kadının linkinde en ucuz 76 tl
Ay mükemmel maşallahKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117
Sen ultrason cihazı alsaymışın iyiymiş evde bakar hocaya gönderirsinKız ben doktora eşimi gönderdimsen ne diyon
Çok şükür yaaAy mükemmel maşallah
Ben de dün sipariş verdimEki Görüntüle 2916038
nurselek in tavsiyesi ile aldığım müslin battaniyeler geldi ağız silme bezleri hediyeler dokusunu çok sevdim gençler
Aynı fikir de ara değer ama tekrar yükleme önermem demiş. Diyetisyene şutlamış ve şeker ölçüm cihazı yazmış. İki gün günde beş defa ölçüp iki gün ara verecekmişim. İki hafta böyle sonra sıklığını azaltacakmış sonuçlarıma göre her ölçümü hemşiresinin numarasını vermiş ona atacakmışım. İki ay bu şekilde takip kontrollü gidersek ilaca da gerek yok çok yüksek değil demiş. Acil durumlar içinde ilaç yazmış ama hapmış hamilelere yazmıyorlar iğne veriyorlar zannediyordum. Neyse ona da şimdi gerek yok bir takip edelim demiş yavrum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim mecburen sevkimi yapmış çünküSağol yavrum hadi sen de güzel bi cevap al şu öbür endokrinciden
Pahalı olmasa olurduSen ultrason cihazı alsaymışın iyiymiş evde bakar hocaya gönderirsin
Sağ ol kuzum sen de iyi günlerde kullanBen de dün sipariş verdimgüle güle kullan yavrm
Raporunuz onaylandı diye mesaj geldi şimdi kuzum sanırım yazmış raporKilya cihazsa reçetedeki uzman Dr raporu çıkarsın. Cihazı karşılamıyor sgk, ama kartları karşılıyor. uzun zamanda kar ediyorsun. Dün 6 kutu aldım kartlardan 300 tane var toplamda günde 6 tane kullanıyorum 45 gün falan gidecek. Satın Alsam 300 paraymış raporla 0 para..
Haydii geçmişlerr olaaa şerefine bi baklava yeKızlae benim sonuçlar çıktı kıslaaar. Daha doktora göstermedik ama çok şükür
Açlık 74
60.dakika 114
120.dakika 117
Bana Dr direkt insülin dedi, ben istemedim. Diyetle toparlayabilirim dedim. Diyet için de kendisi birkaç şey söyledi. Tatlı yok, makarna, pirinç yok, tam buğday ekmek var, 1 meyve var diye. Diyetisyene yollamıyorum o zaman sen anladın dedi.Raporunuz onaylandı diye mesaj geldi şimdi kuzum sanırım yazmış raporsenin sistem nasıl işleyecek ayrıca diyetisyene sevk etmiş direkt ben ona da gideceğim artık
İnşallahhh canımss aminnnSağ ol kuzum sen de iyi günlerde kullan
Yarın liste verince paylaş madem fıstığım yaa insanın aklına opsiyon gelmiyorRaporunuz onaylandı diye mesaj geldi şimdi kuzum sanırım yazmış raporsenin sistem nasıl işleyecek ayrıca diyetisyene sevk etmiş direkt ben ona da gideceğim artık