2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Oo masallah cok iyi sen tali cikolata devam

Ayy mükemmel çıkmış yavrum gözün Aydın olsun

Kilya cihazsa reçetedeki uzman Dr raporu çıkarsın. Cihazı karşılamıyor sgk, ama kartları karşılıyor. uzun zamanda kar ediyorsun. Dün 6 kutu aldım kartlardan 300 tane var toplamda günde 6 tane kullanıyorum 45 gün falan gidecek. Satın Alsam 300 paraymış raporla 0 para..

Sağol yavrum hadi sen de güzel bi cevap al şu öbür endokrinciden
Aynı fikir de ara değer ama tekrar yükleme önermem demiş. Diyetisyene şutlamış ve şeker ölçüm cihazı yazmış. İki gün günde beş defa ölçüp iki gün ara verecekmişim. İki hafta böyle sonra sıklığını azaltacakmış sonuçlarıma göre her ölçümü hemşiresinin numarasını vermiş ona atacakmışım. İki ay bu şekilde takip kontrollü gidersek ilaca da gerek yok çok yüksek değil demiş. Acil durumlar içinde ilaç yazmış ama hapmış hamilelere yazmıyorlar iğne veriyorlar zannediyordum. Neyse ona da şimdi gerek yok bir takip edelim demiş yavrum. Yarın sabah diyetisyene gideceğim mecburen sevkimi yapmış çünkü

Raporunuz onaylandı diye mesaj geldi şimdi kuzum sanırım yazmış rapor senin sistem nasıl işleyecek ayrıca diyetisyene sevk etmiş direkt ben ona da gideceğim artık

Haydii geçmişlerr olaaa şerefine bi baklava ye

Raporunuz onaylandı diye mesaj geldi şimdi kuzum sanırım yazmış rapor senin sistem nasıl işleyecek ayrıca diyetisyene sevk etmiş direkt ben ona da gideceğim artık
Bana Dr direkt insülin dedi, ben istemedim. Diyetle toparlayabilirim dedim. Diyet için de kendisi birkaç şey söyledi. Tatlı yok, makarna, pirinç yok, tam buğday ekmek var, 1 meyve var diye. Diyetisyene yollamıyorum o zaman sen anladın dedi.

Bir kart verdi 1 hafta boyunca kan değerlerimi ona yazıyorum.

Kahvaltıdan önce açlık
Ağzıma ilk lokmayı koyduktan tam 1 saat sonra tokluk
Öğleden önce açlık, 1 saat sonra tokluk
Akşamdan önce açlık, 1 saat sonra tokluk şeklinde yazıyorum.

Öğünden 2.5 saat sonra falan da laktozsuz süt, yoğurt gibi Bi şeyler yapıyorum. Meyveyi dün öğleden sonra yedim yükseltti şekeri, bugün kahvaltı ara öğününe koydum bakalım ne olacak...

Benim sabah ilk açlık çok yüksek çıkıyor bence tokluk larda sorun yok bu arada

Sağ ol kuzum sen de iyi günlerde kullan
İnşallahhh canımss aminnn şimdi bi tane 2 katlı bi tane 4 katlı almış oldum. Birkaç tane daha 2 katlı alsammı kadın 5 tane almış yetmemiş arkadaş bu nedir ya depend kaç paket alıcaz bunu görünce paketleri 3 ledim

Eklentiler

• DDBF3255-83E6-4BB8-B475-47F9397AB251.png
    433,3 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…