Hiç almadım o tarz şeylerden henüzBilemiyorum ki canım ya kullananlarda cok memnun kaliyor valla bende arada kaldm
Öylemi çaktılar 75liğiSüpersin yavrum senin glukozun daha havalı
Amin canım inşallahOyyyyy maşallah o göbüşe.
Hadi bakalım, hayırlı haberler canım.
Güle güle kullansın yavruların kuzumEki Görüntüle 2916038
nurselek in tavsiyesi ile aldığım müslin battaniyeler geldi ağız silme bezleri hediyeler dokusunu çok sevdim gençler
Belli, çok güzel görünüyo dokusu.Eki Görüntüle 2916038
nurselek in tavsiyesi ile aldığım müslin battaniyeler geldi ağız silme bezleri hediyeler dokusunu çok sevdim gençler
Ben de almayacağım kuzum, soğuk sıkım saf zeytinyağım var onun asidini alarak (ocakta cızırdatmak oluyor bu, kızmayacak şöyle bir dumanı çıkacak) banyodan sonra masaj yaparım.Bilemiyorum ki canım ya kullananlarda cok memnun kaliyor valla bende arada kaldm
Nasıl hissediyorsun kendiniÖylemi çaktılar 75liği
Gayet güzel canım en az %60 diyorlar fazlasiyla artmış masallahKızlar hcg mi tekrar ölçtürdüm
8.gün 110
10.gün 370 çıktı
Nasıl sizce doktor çok iyi dedi ay çok heyecanlıyım
Benim plastik şişede seninki oh kutudaÖylemi çaktılar 75liği
Ay sağol kuzum ağzıma giricek ne güzeliNe güzel olmuşsuuuunnn
Hayırlı olsun canım çok güzelKızlar hcg mi tekrar ölçtürdüm
8.gün 110
10.gün 370 çıktı
Nasıl sizce doktor çok iyi dedi ay çok heyecanlıyım
Sağ ol kuzumBelli, çok güzel görünüyo dokusu.
Renklere de bayıldım.
Bir kahvaltı yaptım kiii sormayın şu an çok iyiyimNasıl hissediyorsun kendini
Bende çatlak için Dalin kullaniyorsum birde şampuanın kullanıyorum yağı kullanmam ama şampuanı kullanırım bitene kadarDalinin yağını almıstm tühben bübchen alcam herseyi galiba
Benim plastik şişede seninki oh kutudaolsun 75 ortası bir daha yükle diyen çıkmaz
Valla benim doktorum sırf yapmak için yaptı bana güvendi sanırım şeker olmaz bunda dediBen de 50 olsa dedim doktora da.o mantığı söyledi yüksek çıksa tekrar 100 yüklenecek gerek yok o yüzden 75 al dedi