İşte artık önemsemiyorlar onlar onu takip etmiyor zaten. Gerekli olsa boy ölçerlerdi her zaman. Sadece kilo dedi doktor. O da gelişiyor mu diye işte. Kilo aldıkça haftası ile uyumlu oldukça korkma canımBem sordum kagıda baktı bavak boyundan cıkarıyorlar ya oda ordan baktı soyledı
Altı tulum mu ay onlu hastane çıkışı almayayım diyordum alayım mademGünaydın kuzular bilgilendirme postuuuu
Biri 550 gr biri 548 gr canım ama boylarını söylemedi bende sormayı unuttumKuzum senin bebetolar ne kadar çıkmıştı ki ?
Ay maşallah yavrulara. Artık boy takibi yapmıyor doktorlar bana da söylemedi kuzumBiri 550 gr biri 548 gr canım ama boylarını söylemedi bende sormayı unuttum
Kontrole gıttıgmde ınsallah bı daha sokar arada hıc fark olcakmı olmıcak mıMakine doktorun ölçüm yeteneği ve bebeğin pozisyonu. Çok pozisyon vermedi diye sen söyledin kuzum. Bebeğin duruşu çok etkiliyor.
Insallahhİşte artık önemsemiyorlar onlar onu takip etmiyor zaten. Gerekli olsa boy ölçerlerdi her zaman. Sadece kilo dedi doktor. O da gelişiyor mu diye işte. Kilo aldıkça haftası ile uyumlu oldukça korkma canım
Dalinin yağını almıstm tühKızlar Instagram da böyle bir sayfa çıktı karşıma ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ıslak mendil yağ şampuan içeriklerini yazıyor ona göre alabiliriz markaları
Kuzum bırde şöyle bır faktör varDalinin yağını almıstm tühben bübchen alcam herseyi galiba
Günaydın kuzum amiin inşallahGunaydinlarrr.
Güzel günlerimiz olsun ins ...bugün şeker yüklemesi yapacakalra Allah kolaylık versin ins sorunsuz geçer
Yarında sıra bana gelecek şeker yuklemesin de ins benimde soru siz geçer ...
Bence hiç bir yağ kullanılmamalı bebekte. Almayı düşünmüyorum zeytinyağı ile masaj yaparım sadece. Bence gözeneklerini kapatıyorDalinin yağını almıstm tühben bübchen alcam herseyi galiba
Günaydın kuzumGünaydın
Bilemiyorum ki canım ya kullananlarda cok memnun kaliyor valla bende arada kaldmBence hiç bir yağ kullanılmamalı bebekte. Almayı düşünmüyorum zeytinyağı ile masaj yaparım sadece. Bence gözeneklerini kapatıyor
Yani kafam allak bullak oluyor acikcasi biri biseye iyi diyor birisi degil diyor sonra hoop icerik degisiyorKuzum bırde şöyle bır faktör var
Mesela mühendisinoglu var yıne ıyı yıne yayınladığı sey bı mudset sonra ıcerıgı degısmıs oluyor nedenseee
Bu sefer tam tersi yayınlıyor sankı bızım daha da anlayamayacahımız işler var gıbı
Oyyyyy maşallah o göbüşe.İyiyim iyiyim