- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Öylee canımm rabbım den hepsı herseyın hayırlısıBaşınız sağ olsun canım Allah geride kalanlara sabırlar versinİnsan işte böyle bir var bir yok. Hayat o kadar hızlı akıyor ve o kadar anlaşılmaz son buluyor ki Rabbim acısız hayırlı ölümler versin genç ölüm yaşatmasın. Hepsi hayattan işte kuzum düğünde ölüm de doğumda…
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versinOffyaa yıne moralim cokk bozuldu
Amcamız ın gelini vardı 40 lı yaslarda neyın tumoru cıktı bı anda 1 tane aldılar dıferı kalmıstı gecmısle gelecek arası karıstıryordu tekrar ameliyat olcaktı sımdı haber geldı vefat etmıspersembe yehenımın Nişanı var uarın ıstemesı
Bı taraf cenaze bı taraf nişan oldu ne olacak bılmıyorum hıc bıseyjn tadı yok gıbı ne kadar yalan bı dunyada yasıyoruz
Nırde kadın boyle at gibi derler ya guclu kuvvetli felan hastalıgı bıle duyunca ınanamamıstık şimdide şokk olduk
En iyisini yaparsın canım belki gideceğin doktor başka birşey önerir ikinci bir görüş almakta fayda varRastgele gideceğim kuzum bakalım o da aynını söylerse iletirim kadın doğum doktoruna. Artık o ne derse. Hiç içime sinmiyor ama bakalım kısmet. Ben anlamıyorum acaba çıkmıyor mu evde şeker ölçümü yapsam. Madem ara değer dikkat etsem yetmez mi düzenli gidip kan versem aç tok yani bu adam da alanında iyi bir doktordu aslında ama hamile olunca insan yapamıyor kaç kere düşünüyor.
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım Allah sabırlar versin
Amin tatlım inşallahCanım ınsallah rabbım hayırla tamamlatsın su gıbı gecsın hamıleleıgın jıc korkmadan yorulmadan
Basınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin insallahAllah razı olsun canım
Basinsagolsun cnm hiç ne tat ne tuz kaldı gebeliğimiz bile korkuyla geçiyor yok virüs bulaşmasın dışarı çıkma evde oturunca kilo alırsın yürü tatlı yesen şeker tuzlu yesen albüm olursun hep bı karmaşa kargaşa Allah sonumuzu hayretsinOffyaa yıne moralim cokk bozuldu
Amcamız ın gelini vardı 40 lı yaslarda neyın tumoru cıktı bı anda 1 tane aldılar dıferı kalmıstı gecmısle gelecek arası karıstıryordu tekrar ameliyat olcaktı sımdı haber geldı vefat etmıspersembe yehenımın Nişanı var uarın ıstemesı
Bı taraf cenaze bı taraf nişan oldu ne olacak bılmıyorum hıc bıseyjn tadı yok gıbı ne kadar yalan bı dunyada yasıyoruz
Nırde kadın boyle at gibi derler ya guclu kuvvetli felan hastalıgı bıle duyunca ınanamamıstık şimdide şokk olduk
Oyle canım cok sagol alllah razı olsunYasamademek123 canım benim, çok üzüldüm. ☺
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Ölüm zor, genç ve ani ölüm de daha zor.
Eşine, ailesine sabırlar versin Rabbim.
Aynenn yaa valla araba ıle gıttım geldım yattım dırek fenalardayım kemık agrılarım benı öldürüyor soneada basım tuttuBasinsagolsun cnm hiç ne tat ne tuz kaldı gebeliğimiz bile korkuyla geçiyor yok virüs bulaşmasın dışarı çıkma evde oturunca kilo alırsın yürü tatlı yesen şeker tuzlu yesen albüm olursun hep bı karmaşa kargaşa Allah sonumuzu hayretsin
Öyle kuzum tesadüf randevu aldım doktorun uzmanlığı diyabet çıktıEn iyisini yaparsın canım belki gideceğin doktor başka birşey önerir ikinci bir görüş almakta fayda var
Aminnn sagol kuzumBasınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin insallah
Başınız sağolsun canımOffyaa yıne moralim cokk bozuldu
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinOffyaa yıne moralim cokk bozuldu
Teşekkür ederimmmmBütün ürünler ikea canım
Çok iyi olmuş canım uzmanlığının diyabet olmasıÖyle kuzum tesadüf randevu aldım doktorun uzmanlığı diyabet çıktıinşallah içime siner bir şey olur yarın
İnşallah kuzumÇok iyi olmuş canım uzmanlığının diyabet olmasıİnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Yolunda gitmeyen birşeyler olsaydı doktorun muhakkak söylerdi canım o yüzden düşünüpte moralini bozmaHAFTA HAFTA GEBELİK gelişim tablosu da ekledım ama benımkının noyu 28 cm buna gore az gibi ınsallahh bebegım ıcın yanlıs bıaey yapmıyorum dur