2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bnm ki suan ne alemde bilmiyorm ama canını sikma dr söylerdi zaten bol sút yogurt vs tüketmek lazım.bnce
Yada ben kendımı cok sartladım 1 kıloya yakın felan dıe gıdınce oyle duycam dıe gelısım tablolarıda hep oyle gorunce ne bilim m tahlıl kontrolunde acana yıne bakar mı usg

Offyaa yıne moralim cokk bozuldu😢
Amcamız ın gelini vardı 40 lı yaslarda neyın tumoru cıktı bı anda 1 tane aldılar dıferı kalmıstı gecmısle gelecek arası karıstıryordu tekrar ameliyat olcaktı sımdı haber geldı vefat etmıs 😭😭🥺🥺 persembe yehenımın Nişanı var uarın ıstemesı
Bı taraf cenaze bı taraf nişan oldu ne olacak bılmıyorum hıc bıseyjn tadı yok gıbı ne kadar yalan bı dunyada yasıyoruz
Nırde kadın boyle at gibi derler ya guclu kuvvetli felan hastalıgı bıle duyunca ınanamamıstık şimdide şokk olduk ☹️🥺
cnm başınız saolsun..
allah ailesine sabır versin çok zor..

Dogru ama heryere bakıyorum 30 lu rakamlar yazıyor mesela ne bıleyım sızler kemık gelısım ıcın ekstra bısey yapıyormusunuz mesela
Canım doktorun problem yok demiş, rahat ol bence. 😉
Yapı olarak belki minyon bir kız geliyo, bütün bebeklerin aynı kilo ve boyda olması mümkün değil ki. ☺️
178 olan arkadaşlar var, genetik olarak onların bebekleri daha önden gidebilir, bu gayet mümkün. 🙃

Dogru ama heryere bakıyorum 30 lu rakamlar yazıyor mesela ne bıleyım sızler kemık gelısım ıcın ekstra bısey yapıyormusunuz mesela
Ben hergün bir tane yumurta, bir bardak süt ( ama bazen bir iki gün içmediğim oluyor çok nadir oda ) peynir ,kaşar yiyorum canım birde iki günde bir yarım soda içiyorum benim doktorum her gün içmemi önermedi badem fındık ceviz yiyorum birde protein ağırlıklı besleniyorum tabi bunlar ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama dediğim gibi doktorun bir problem görseydi seninle paylaşırdı

Ben hergün bir tane yumurta, bir bardak süt ( ama bazen bir iki gün içmediğim oluyor çok nadir oda ) peynir ,kaşar yiyorum canım birde iki günde bir yarım soda içiyorum benim doktorum her gün içmemi önermedi badem fındık ceviz yiyorum birde protein ağırlıklı besleniyorum tabi bunlar ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama dediğim gibi doktorun bir problem görseydi seninle paylaşırdı
Kuzum senin bebetolar ne kadar çıkmıştı ki ?

Kuzum bir problem yok şükür belki büyüme atağı yapacak belki minnoş olacak genetik tamamen. Gelişim geriliği diye adlandırılan bir şey yoksa bununda teşhisini doktor ancak yapabilir. Hiç sorun yok kuzum. Bir de kızlar minnoş çıkıyor bakıyorum genelde

hayrunnisa85 hayrunnisa85 hak veriyorum uzun yapıda veya yapılı bırının bebegı ıle 1.60 boydakı bırının bebegı aynı olmaz ama gelısım tablolarıda gerıden geldıgınj gosterıyo hanı ikiz olsa gayet normal dıcemde tek bebek ben mı besleyemıyorum bı sıkıntı olusur dıe endısem
tiny miracle tiny miracle kuzum yaa zaten en ıhı yıyebıldıgım peynır süt ürünleri badem cevız bas ucumda
Ama et türü yiyemıyorum o yonden proteın eksikliği mı yapıyor sebze yesıl yapraklı sıcak yemekler yıyemedım mesela Onalrda eksıklık yapar mı? Dr um normal ıyı dedı ama bana sankı aksı gıdecek bıseyelr var endıse sı yerleşti
Insallah saglıkla kavusurz 🤲😔

Kuzum bir problem yok şükür belki büyüme atağı yapacak belki minnoş olacak genetik tamamen. Gelişim geriliği diye adlandırılan bir şey yoksa bununda teşhisini doktor ancak yapabilir. Hiç sorun yok kuzum. Bir de kızlar minnoş çıkıyor bakıyorum genelde
Insallahh 🤲 canım ne bileyım tablolarda baktıkca zıhnım karıstı

Evet kuzum 300-350 gram oynuyormuş genelde 🙄 tabii artı eksi 😬
Yaa benım kucuk kızım a dogum ııcn gıttıgım de benı son kez usg ye aldı dr bama erken mı dogum bu bebek kucuk deedı
Ve kızım 52 cm 3000 kg agırlıgında dogdu
Ama o makıneler 15 yıl önceydi
Sımdıde boyle olma ıhtımalı olur mu? Bılemedım

Ekstra bir şey yapmıyorum ama başka topikte yapıp fayda gördüğünü söyleyenlerin bahsettiği gıdalar var ben henüz denemedim kuzum. En başta muz diyorlar ki bizim için doğru tercih değil. Tahin pekmezin pekmezi yine bize uygun değil. Soda. Yeşil mercimek. Et. Kaşar peyniri. Yulaf. Kefir en çok önerilip paylaşılanlar kuzum.

Ekstra bir şey yapmıyorum ama başka topikte yapıp fayda gördüğünü söyleyenlerin bahsettiği gıdalar var ben henüz denemedim kuzum. En başta muz diyorlar ki bizim için doğru tercih değil. Tahin pekmezin pekmezi yine bize uygun değil. Soda. Yeşil mercimek. Et. Kaşar peyniri. Yulaf. Kefir en çok önerilip paylaşılanlar kuzum.
İlk aylarda kefır cok tukettım sonra bıraktım
Et kokudan rahatsız oluyorum
Yesıl mercimek bıle yıyemedım
Kasar alıyorum tek tuk yorgunlukla suzme yıyorum
Soda ıcıyorum
Dedgın gıbı pekmez bal vs alamıyoruz kı

Insallahh 🤲 canım ne bileyım tablolarda baktıkca zıhnım karıstı
Öyle oluyor kuzum haklısın bende ikisi arasındaki farka takılmıştım. Sonra doktor normal diyince boşverdim. Dedim ikisi ayrı sonuçta her bebek ayrı. Sağlıklı olsunlarda 🤲🏻 Ayrıca boy ölçümü yapmıyor artık doktorum kuzum. Sadece kilo takip ediliyormuş boyu anlamsız buluyorlar.

Yaa benım kucuk kızım a dogum ııcn gıttıgım de benı son kez usg ye aldı dr bama erken mı dogum bu bebek kucuk deedı
Ve kızım 52 cm 3000 kg agırlıgında dogdu
Ama o makıneler 15 yıl önceydi
Sımdıde boyle olma ıhtımalı olur mu? Bılemedım
Makine doktorun ölçüm yeteneği ve bebeğin pozisyonu. Çok pozisyon vermedi diye sen söyledin kuzum. Bebeğin duruşu çok etkiliyor.

Öyle oluyor kuzum haklısın bende ikisi arasındaki farka takılmıştım. Sonra doktor normal diyince boşverdim. Dedim ikisi ayrı sonuçta her bebek ayrı. Sağlıklı olsunlarda 🤲🏻 Ayrıca boy ölçümü yapmıyor artık doktorum kuzum. Sadece kilo takip ediliyormuş boyu anlamsız buluyorlar.
Bem sordum kagıda baktı bavak boyundan cıkarıyorlar ya oda ordan baktı soyledı

X