Kiz bana cevap yazsanaaaaaaaaaa@hayrunnisa85 canıımmmm o kadar sevindim ki çünkü üzülmüştüm ilkinden sonra şu an pozitifi görmene aşırı sevindimhayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Yaptım mı kuzum sanırım pozitif ondan kafan karıştıYa kizlar ellerim titriyor ama ben test yaptim keske yapmasamiydim kafam çok cok karisti
Ben catlatma iğnesi oldum biliyorsunuz transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly
Onun etkisi kalmış olabilir mi uzerinde sizce....
Yaaa yappmıssın sende işteee süperrrr masallahh cok iyi senjn degerlerın hızla gecmıs demekkıı bende ılk defa bu sabah gögüslerım sızlayarak kalktımBu gebelik testi
Eki Görüntüle 2828307
Eki Görüntüle 2828308
Bu da Lh testi neden bu kadar koyu igbelerin etkisinde olabilir.
Baya koyu çıkmış ama sanki olamaz kuzumBu gebelik testi
Eki Görüntüle 2828307
Eki Görüntüle 2828308
Yok koyu da değil..14 ünde oldum en son etkisi kalmıştır degil mi.Yaptım mı kuzum sanırım pozitif ondan kafan karıştıkokuysa sadece iğne etkisi değildir kuzum. Çatlatma iğneleri konusunda ki endişende haklısın ama maalesef yanıltıcı olabiliyor şu an tek garanti kan da ki değer olur yüksekse sadece çatlatmadan olamaz.
Kiz koyu olan lh testi ama üstteki gebelikBaya koyu çıkmış ama sanki olamaz kuzumayyy ne olur pozitif olsun yarın yine yap git gide koyulaşırsa kesin o zaman.
Ben sordum benımkını ılacların etkısı olabılır mı dıe eczacımız hayır olmaz dedıYaptım mı kuzum sanırım pozitif ondan kafan karıştıkokuysa sadece iğne etkisi değildir kuzum. Çatlatma iğneleri konusunda ki endişende haklısın ama maalesef yanıltıcı olabiliyor şu an tek garanti kan da ki değer olur yüksekse sadece çatlatmadan olamaz.
Alttaki koyu olan lh testi cnm iste catlatma iğnesi olmuştum onun etkisi olabilir mi ki...üstteki silik çizginin sebebiYaaa yappmıssın sende işteee süperrrr masallahh cok iyi senjn degerlerın hızla gecmıs demekkıı bende ılk defa bu sabah gögüslerım sızlayarak kalktımgozun aydin canım
Incecık silik te olsaa varrr ıayersen6saatlerdır beklet olmayınca hıc bısey cıkmıyorAlttaki koyu olan lh testi cnm iste catlatma iğnesi olmuştum onun etkisi olabilir mi ki...üstteki silik çizginin sebebi
Ay ben bilemedim lh testini kuzum pardon. 14 ünde yaptıysan hala biraz etkisi vardır kuzum senin yapacağın yarın ya da salı günü tekrar denemek ya da gidip kan vermek kanda 10 lu rakamlar çıkarsa o zaman yine kesin sonuç değildir ama daha fazla ise kesin pozitif diyebilirizYok koyu da değil..14 ünde oldum en son etkisi kalmıştır degil mi.
Lh testı ney bu arada ben hıc bılmıyorum onuBu gebelik testi
Eki Görüntüle 2828307
Eki Görüntüle 2828308
Yine de yakınlaştırır baktım çok da silik değil ki koyu bu bence pozitif canımKiz koyu olan lh testi ama üstteki gebelik
Kız gebelikte kabak gibi pozitif işteBu gebelik testi
Eki Görüntüle 2828307
Eki Görüntüle 2828308
Iste catlatma ignesinin etkisi de olabilir sevinemedim kiYine de yakınlaştırır baktım çok da silik değil ki koyu bu bence pozitif canım
Sevineyim mi bilemedim ki cnm diger testte pozitif ama...Kız gebelikte kabak gibi pozitif işte
Canım sen transfer sonrası çatlatma olmadıysan zaten yalancı olamaz. Bir de git gide koyulaştı senin ondan gerçek pozitif zaten benceBen sordum benımkını ılacların etkısı olabılır mı dıe eczacımız hayır olmaz dedı
Ee test tı dr uma attım bu bayagı olmus felan dedı bence keyfını cıkarın artık stresi bırakın
Sen yarın yine tekrar et testi, çatlatma iğnesi den 4 gün geçmiş sanmıyorum benSevineyim mi bilemedim ki cnm diger testte pozitif ama...