Lh testi mi ama yinede belirginUsttekine mi diyorsun belirgin diye cwnim
Altta ki Lh testi gebelik degiltest tarihim 22 si
Ümitsiz olacak hiç bir şey yok ki kuzum sadece kesinlik yok. Yapma lütfen gayet pozitif olabilirsin kocaman duruyor o ihtimal orada. Lütfen eski haline dönebilir misin hemenGonopeptly de ovitrelle gibi ayni igneler canim bnm..o yuzden umutlanmak istemiyorum henuz..
Aslında ben çok sevinecektim tam sonradan aklıma geldi cwtlatma iğneleri bakayim nasil çıkacak dedim cok koyu cikinca umidim azaldi.
iğnenin etkisi olduğunu düşünmüyorum bu zaman kadar yarılanıp vücuttan atılır iğne o kadar etkisi uzun sürmez ayrıca yükselen beta hcg idrara geç geçer yani sizin iğneler çoktan vücuttan atılmıştır.Sevineyim mi bilemedim ki cnm diger testte pozitif ama...
Kuzum gonapeptyl de hcg yok, benim opudan önce Dr vücuda hcg vermek istemiyorum ohss olabilirsin o yüzden gonapeptyl kullan az demişti. E gözün aydın o zamanBu gebelik testi
Eki Görüntüle 2828307
Eki Görüntüle 2828308
Bu da Lh testi neden bu kadar koyu igbelerin etkisinde olabilir.
Nasil ya catlatma iğnesi degil mi o..Kuzum gonapeptyl de hcg yok, benim opudan önce Dr vücuda hcg vermek istemiyorum ohss olabilirsin o yüzden gonapeptyl kullan az demişti. E gözün aydın o zaman
Forun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisiHuuuaysunayy bak iğnemi hızlıca yaptım sen ne durumdasın diye meraktan. Kız ortada olumsuz hiçbir şey yok
Kuzum çatlatma iğnesi ama Dr öyle demişti işte, ovitrelle de almıştım ben onu vurma hcg girmesin vücuda ohss riskin var gonapeptyl vuralım demişti.Nasil ya catlatma iğnesi degil mi o..
LH testim de cok cok koyu cikti ama
Kuzum evet on güne kadar etki ediyor ama taş çatlasın beta hcg değerini 10-20 arası bir şeye çıkarıyor ve git gide azalıyor. O kadar da silik değil testin. Belli gayet. Önce rahatla bir. Bak gonapeptly hcg içermiyormuş ben de bilmiyordum.Forun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisi
Ayy kendine dert ariyorsun suan, bence gayet pozitif testlerin igneli ya da ignesiz..sevin mutlu ol, haa yook ben sevinemiyorum diyosan aklindan cikarmaya calis yarin bigun got kan testi verForun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisi
Hem sen ovitrelle yi vuralı çok olmuş ki geçmiş zaten o kadar gün yahu boşuna endişe ediyorsunForun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisi
Mutlu olur musun bir. Bak çok olmuş ovitrelle gayet pozitif o zamanYa bir arkadaş vardı doktoru ile kanka olan bir sorsa kimdi
Cok tatlısınız cok iyisiniz kizlar..cift çizgiyi gorunce cok mutlu olmuştum ancak şu an olamıyorum..testi tekrwrlarim artıyorsa kızarması lazim tabi hcg testinin.
gonapeptyl de çatlatma iğnesi ama etken maddesi hcg değilYa bir arkadaş vardı doktoru ile kanka olan bir sorsa kimdi
Cok tatlısınız cok iyisiniz kizlar..cift çizgiyi gorunce cok mutlu olmuştum ancak şu an olamıyorum..testi tekrwrlarim artıyorsa kızarması lazim tabi hcg testinin.
Buyur bebegım ne sormamı istersin tam olarak ben dedıgınız lh felan anlamıyorum bana ne sormak ısteıdıgını yaz sorayımYa bir arkadaş vardı doktoru ile kanka olan bir sorsa kimdi
İlkinin üzerinden 1 gün geçtikten sonra çizgi görünür gibi oldu, bu yüzden onu saymıyorum.
Ama ikincisinde hemen çıktı.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah erken sevinmiyorumdur.
Salı sabahı tekrar test yapıcam, 2 gün nasıl sabredicem bilmiyorum.
Gonapeptyl iğnesi kanda hcg yükseltir miBuyur bebegım ne sormamı istersin tam olarak ben dedıgınız lh felan anlamıyorum bana ne sormak ısteıdıgını yaz sorayım
Aynen bu sekılde yazdım ama en son gecee 4 te gırmıs bakalım ne zaman gerı dönüş yaparGonapeptyl iğnesi kanda hcg yükseltir mi