2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Usttekine mi diyorsun belirgin diye cwnim

Altta ki Lh testi gebelik degil test tarihim 22 si
Lh testi mi ama yinede belirgin sen bence şuan test yapmamış say kendini erken gebelik al yarın onla yap canım yada kan ver ama umutsuzluğa kapılma kuzum

Gonopeptly de ovitrelle gibi ayni igneler canim bnm..o yuzden umutlanmak istemiyorum henuz..

Aslında ben çok sevinecektim tam sonradan aklıma geldi cwtlatma iğneleri bakayim nasil çıkacak dedim cok koyu cikinca umidim azaldi.
Ümitsiz olacak hiç bir şey yok ki kuzum sadece kesinlik yok. Yapma lütfen gayet pozitif olabilirsin kocaman duruyor o ihtimal orada. Lütfen eski haline dönebilir misin hemen

Sevineyim mi bilemedim ki cnm diger testte pozitif ama...
iğnenin etkisi olduğunu düşünmüyorum bu zaman kadar yarılanıp vücuttan atılır iğne o kadar etkisi uzun sürmez ayrıca yükselen beta hcg idrara geç geçer yani sizin iğneler çoktan vücuttan atılmıştır.

Nasil ya catlatma iğnesi degil mi o..
LH testim de cok cok koyu cikti ama
Kuzum çatlatma iğnesi ama Dr öyle demişti işte, ovitrelle de almıştım ben onu vurma hcg girmesin vücuda ohss riskin var gonapeptyl vuralım demişti.

Yanıltmak da istemiyorum ama ben Dr un yalancısıyım.

Ayrıca lh testi de gebelikte pik gün gibi çıkarır çoğu insan ondan bakıyor ya

Forun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisi
Kuzum evet on güne kadar etki ediyor ama taş çatlasın beta hcg değerini 10-20 arası bir şeye çıkarıyor ve git gide azalıyor. O kadar da silik değil testin. Belli gayet. Önce rahatla bir. Bak gonapeptly hcg içermiyormuş ben de bilmiyordum.

Ya bir arkadaş vardı doktoru ile kanka olan bir sorsa kimdi

Cok tatlısınız cok iyisiniz kizlar..cift çizgiyi gorunce cok mutlu olmuştum ancak şu an olamıyorum..testi tekrwrlarim artıyorsa kızarması lazim tabi hcg testinin.

Forun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisi
Ayy kendine dert ariyorsun suan, bence gayet pozitif testlerin igneli ya da ignesiz..sevin mutlu ol, haa yook ben sevinemiyorum diyosan aklindan cikarmaya calis yarin bigun got kan testi ver benim hissim cok iyi senle ilgili, bence oldu bu is

Mutlu olur musun bir. Bak çok olmuş ovitrelle gayet pozitif o zaman

gonapeptyl de çatlatma iğnesi ama etken maddesi hcg değil

Buyur bebegım ne sormamı istersin tam olarak ben dedıgınız lh felan anlamıyorum bana ne sormak ısteıdıgını yaz sorayım

Yeeesss sen pozitif almışsın gün gün koyulaşacak hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…