- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Üstteki eski, alttaki yenisi.hayrunnisa85 Canım hangisi yeni, hangisinin önceki olduğunu bilemiyorum ama ikisinde de ikinci çizgi görünüyor. Daha çok erken ya, keşke erken gebelik testi ile deneseydin, salı günü yapacağın testi öyle yap bence. O zaman hem iki gün geçtiğinden hem de daha hassas olduğundan daha net gösterecektir
Erken gebelik testi almayı hiç akıl edemedim.
Çok teşekkür ederim.Canimmm hayırlı olsun ikisinde de çıkmış
Ama yaptığım gün sürekli gidip gelip baktım, yoktu hiçbir şey. 1 gün sonra çıktı o çizgi.Kuruma çizgisi öyle olmaz kuzum kaç test yaptım beklettim zamanında hiç birinde çıkmadı
Yaaaa, çok teşekkür ederim.Canim canim kiz var varrrrrrrr..tebrikler kuzummmm Allahim kat katlansın degerin insallahhh
Amin canım, inşallah erkenden sevinmiyorumdur.hayrunnisa85 canıımmmm o kadar sevindim ki çünkü üzülmüştüm ilkinden sonra şu an pozitifi görmene aşırı sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin, inşallah.Tebrik ederim hayrunnisa85 varrr rabbım hayırla tamamlatsın ınsallahh
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Teker teker hepiniz için dua ediyorum. Şu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin.