2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

hayrunnisa85 hayrunnisa85 Canım hangisi yeni, hangisinin önceki olduğunu bilemiyorum ama ikisinde de ikinci çizgi görünüyor. Daha çok erken ya, keşke erken gebelik testi ile deneseydin, salı günü yapacağın testi öyle yap bence. O zaman hem iki gün geçtiğinden hem de daha hassas olduğundan daha net gösterecektir 🌸
Üstteki eski, alttaki yenisi.
Erken gebelik testi almayı hiç akıl edemedim. 🙈
Canimmm hayırlı olsun 🥰 ikisinde de çıkmış ❤️
Çok teşekkür ederim. 🥰
Kuruma çizgisi öyle olmaz kuzum kaç test yaptım beklettim zamanında hiç birinde çıkmadı 🥰
Ama yaptığım gün sürekli gidip gelip baktım, yoktu hiçbir şey. 1 gün sonra çıktı o çizgi.
Canim canim :rolleyes: kiz var varrrrrrrr..tebrikler kuzummmm Allahim kat katlansın degerin insallahhh🧿🧿🧿🧿🧿
Yaaaa, çok teşekkür ederim. ❤️
hayrunnisa85 hayrunnisa85 canıımmmm o kadar sevindim ki çünkü üzülmüştüm ilkinden sonra şu an pozitifi görmene aşırı sevindim 🎊🎉 hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah 😍
Amin canım, inşallah erkenden sevinmiyorumdur. 🥰
Tebrik ederim hayrunnisa85 varrr rabbım hayırla tamamlatsın ınsallahh 🤲 🧚🐣
Amin, inşallah.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 🙏
Teker teker hepiniz için dua ediyorum. Şu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin. 🥰

Iste catlatma ignesinin etkisi de olabilir sevinemedim ki :KK61:
Ya dur sakin ol önce. Sabredip tekrar deneyeceksin yarın. Benim düşünceme göre pozitif hayalet değil çünkü belirgin ama şimdi kesin gözüyle bakıp sonra üzülmeni istemem. Ondan böyle yazıyorum. Yani hiç yapmamışsın gibi düşünmeye çalış bir iki gün sabret kuzum zor biliyorum ama

Allahim bugun ölmezsem daha ölmem gibi hissediyorum :eek:
gonapeptylin bhcg ye etkisi yok diye biliyorum ovitreli yapalıda baya olmuş bence pozitifsin hayırlı olsun 😊 aynı dr a gidiyoruz umutlandım şimdi bende bence kadın doğum acile gidip kan ver için rahat etsin sonra test gününde yine verirsin ben yerinde olsam öyle yaparım beklemem çatlarım

Üstteki eski, alttaki yenisi.
Erken gebelik testi almayı hiç akıl edemedim. 🙈

Çok teşekkür ederim. 🥰

Ama yaptığım gün sürekli gidip gelip baktım, yoktu hiçbir şey. 1 gün sonra çıktı o çizgi.

Yaaaa, çok teşekkür ederim. ❤️

Amin canım, inşallah erkenden sevinmiyorumdur. 🥰

Amin, inşallah.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 🙏
Teker teker hepiniz için dua ediyorum. Şu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin. 🥰
Allah ın izni ile gerçekten var olduğunu düşünüyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah 💕

Yaaaaa, çok sevindim. 🥰
Canim sevinemiyorum çünkü koyu olan Lh testi
Doktor bana cok catlatma iğnesi vurdurdu gebelik onun etkisiyle pozitif cikmis olabilir...

Ben ovulasyon zamqni lh testi cok kullandım kizlar ovulasyin zamqni gebelik testi pozitif çıkabiliyor..

gonapeptylin bhcg ye etkisi yok diye biliyorum ovitreli yapalıda baya olmuş bence pozitifsin hayırlı olsun 😊 aynı dr a gidiyoruz umutlandım şimdi bende bence kadın doğum acile gidip kan ver için rahat etsin sonra test gününde yine verirsin ben yerinde olsam öyle yaparım beklemem çatlarım
Ne bileyim biri demişti sanki ilaçların etkisi olabilir diye :KK17:

aysunayy aysunayy kuzum bak ben gonapeptly bilmiyorum bir arkadaş beta hcg salgılamaz demiş benim ovitrelle idi ondan öyle dedim. Ovitrelle yaklaşık 10 gün etki ediyor öyle demişti doktorum ama küçük olur sonlara doğru etkisi bence pozitifsin. Ya da istersen git kan ver ama bence bekle sabret şu an seni hiç biri tatmin etmez kuzum

Canim sevinemiyorum çünkü koyu olan Lh testi
Doktor bana cok catlatma iğnesi vurdurdu gebelik onun etkisiyle pozitif cikmis olabilir...

Ben ovulasyon zamqni lh testi cok kullandım kizlar ovulasyin zamqni gebelik testi pozitif çıkabiliyor..
Du bakalım, 2 gün sonra tekrarlayınca testi o zaman net belli olur tabii.
Ama ümitsizliğe düşme bence. 🥰

aysunayy aysunayy kuzum bak ben gonapeptly bilmiyorum bir arkadaş beta hcg salgılamaz demiş benim ovitrelle idi ondan öyle dedim. Ovitrelle yaklaşık 10 gün etki ediyor öyle demişti doktorum ama küçük olur sonlara doğru etkisi bence pozitifsin. Ya da istersen git kan ver ama bence bekle sabret şu an seni hiç biri tatmin etmez kuzum
Gonopeptly de ovitrelle gibi ayni igneler canim bnm..o yuzden umutlanmak istemiyorum henuz..

Aslında ben çok sevinecektim tam sonradan aklıma geldi cwtlatma iğneleri bakayim nasil çıkacak dedim cok koyu cikinca umidim azaldi.

Canım iğnelerin etkisiysede bu kadar belirgin çıkmaz diye düşünüyorum birde 4 gün olmuş iğne yapalı geçmiştir diye tahmin ediyorum test tarihin ne zaman?
Usttekine mi diyorsun belirgin diye cwnim

Altta ki Lh testi gebelik degil 🙈 test tarihim 22 si

X