Açıkçası korkumdan sormak istemedim olumsuz konuşur diyeSen boşver onları valla ben burda doktorumdan hemsiremden daha cok şey öğrendim onların klasik yontemleri var herkese söyledikleri bazı konularda dediklerinin dışına çıkmıyor tir ama bazı konularda rutine bağlamışlar
Inşallah en güzel şekilde nasip eder 2. Tedavinmiş daha tecrubelisindir sağol beni rahatlattınHiç gerilme kuzum başka belirtiyor gerek kalmadan 9. Gün test yapmsym sonra pozitifi görünce ayrı korkular sarmıştı işte bunda akıllıca davranmak istiyorum Allah nasip ederse tabiii
Hayırlısı olur kuzucum sen canını sıkma valla herşey olscgaina varıyor telaslarimiz streslerimiz bize zarar veriyor başka hicbisey değilAçıkçası korkumdan sormak istemedim olumsuz konuşur diye
Pozitif sonucu aldin miAhj nende 10 nısan da oldum transfer ne cektım bugun cok şükür rahatım
Cok dogru söylüyorsun bu kadar stresin hiçbir faydası yok...Hayırlısı olur kuzucum sen canını sıkma valla herşey olscgaina varıyor telaslarimiz streslerimiz bize zarar veriyor başka hicbisey değil
Ya benim doktor çok rahat ya o yasak bu yasak hiçbir şey demez ben sorarsam cevap veriyor whatsapptan yazışıyoruz. Ben yiyecek ve içecekle çok alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Tabiki herşeyin fazlası zarar kararınca bence sıkıntı yok.Randevu alabilir miyiz cnm o doktordan tedavim bitti ama yiyecek içecek konusunda
Evet valla çok doğru bu söz çok bilmekten sacmlamadayiz gorumcemle aynı anda gebe kalmisiz o normal yola kaldı maydonoz suyu iciyodu valla ödem atayım diye meğer hhamileymis maşallah hicste bişey olmadı kahveleri çayları söylemiyorum bileYa benim doktor çok rahat ya o yasak bu yasak hiçbir şey demez ben sorarsam cevap veriyor whatsapptan yazışıyoruz. Ben yiyecek ve içecekle çok alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Tabiki herşeyin fazlası zarar kararınca bence sıkıntı yok.
Düşünsenize insanlar bilmeden gebelik yaşıyorlar o arada kim dikkat ediyor ki yediğine içtiğine. Bizim tek sıkıntımız herşeyi bilmemiz.
Buna kesinlikle katiliyorum.Ya benim doktor çok rahat ya o yasak bu yasak hiçbir şey demez ben sorarsam cevap veriyor whatsapptan yazışıyoruz. Ben yiyecek ve içecekle çok alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Tabiki herşeyin fazlası zarar kararınca bence sıkıntı yok.
Düşünsenize insanlar bilmeden gebelik yaşıyorlar o arada kim dikkat ediyor ki yediğine içtiğine. Bizim tek sıkıntımız herşeyi bilmemiz.
Yani bahsettiğim şey buEvet valla çok doğru bu söz çok bilmekten sacmlamadayiz gorumcemle aynı anda gebe kalmisiz o normal yola kaldı maydonoz suyu iciyodu valla ödem atayım diye meğer hhamileymis maşallah hicste bişey olmadı kahveleri çayları söylemiyorum bile
İlkinin fotosu var mıYarın sabah 9.günüm ve 2.testimi yapıcam.
Sanırım heyecandan uykum kaçtı.
Boş kalmışHerkese merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Opu Günü Transfer Öncesi Beklenen Adet Problem Dondurulmuş Sayısı Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu @Tsk06 33 1. 21 Şubat Amh Düşüklüğü 2 @Brccck 34 17 Şubat 24 Mart 12 Nisan @tupaaaaa 32 1 11 Ocak 29 Mart Sebepsiz infertilite 4 Chocalete 33 1 27 şubat 10 Nisan DışGebelik 5 30 Nisan @Skrkz17 26 1 2 Şubat Sebepsiz 4 9 Nisan Kilya 33 8 Mart 7 Nisan @Sabr-Sukur-Dua 29 1 13 Şubat 26 Mart AMH Düşüklüğü 3 9 Nisan @melo2039 @Birumuttuyasataninsani 31 1 1 Şubat 16 Mart PCO 8 5 Nisan POZİTİF
@bsrbrk88 33 5 11 Şubat 19 Nisan RAAT 30 3 30 Ocak Sebepsiz yok 31Mart POZİTİF
hayrunnisa85 36 1 17 Mart 24 Mart Sebepsiz 8 9 Nisan @Pasagirl 32 2 Sebepsiz 6 8 Nisan @Bayan07 8 Nisan @Fatma8189 31 1 8 Şubat 1 Nisan Pco 17 20 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen Esra_rengiz1016 @Zeynepkur 13 Nisan ZEYNEPP5555 27 5 18 Şubat Azosperm 3 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 31 Mart yok 3 Nisan @bbg 36 2 Amh ve @Drystc86 34 2 10 Nisan @Asli47 31 1 1 Mart 14 Nisan 1-3 Mayıs
İlk anda foto çekmedim. Duruyo hala çekebilirim ama şuanki görüntü çok yanıltıcı. Aradan 1 gün geçtikten sonra hayalet çizgi oluştu. İlk gün gidip gelip baktım, hep tek çizgiydi.İlkinin fotosu var mı
Hayırlısı o zaman sabah ki testinin heucanina ortak olalım.ben yanındayım kuzucum stres yapmadan yap inşallah hayirli sonuçlar olsunİlk anda foto çekmedim. Duruyo hala çekebilirim ama şuanki görüntü çok yanıltıcı. Aradan 1 gün geçtikten sonra hayalet çizgi oluştu. İlk gün gidip gelip baktım, hep tek çizgiydi.
Morfoloji kaç acaba? Bizimde morfoloji problemimiz varda %2Boş kalmışdoldurayım
Opu : ocak 2020
Regl : 11 Nisan
Deneme : 5
Problem : Pcos + morfoloji
Transfer tarih : belli değil
O kadar uzun süre oldu ki bizimkisi şuan hiç hatırlamıyorum. Bizim Dr hiç üstünde durmadığı için hiç aklımda kalmamış.Morfoloji kaç acaba? Bizimde morfoloji problemimiz varda %2
Benimki 3. gün embriyosuydu, 8. gün adet sancısı başladı. 9. gün o kadar arttı ki (üstelik daha adetime en az 5 gün vardı), eve gidip test yaptım, çift çizgiyi gördüm. Aynı gün kanda da gördüm. Adet sancısı da normalde çekmezdim. Çok rahat geçerdi benim o dönemlerim. O yüzden şüphelendim. Yani seninki de bebişin habercisi olabilir.Arkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi