Suan o kadar iyi anlıyorum ki benimde 5.denemem belirtilerimizde ayniymis ay sonu transferkm vr ama niyeyse hic pozitif gibi gelmiyor aceba hic pozitifi yasamadigimiz icin mi olumsuz dusunup kotuyu de cagirmak istemiyorm ama aymi durumdaym sizinlepztsi transferim var ben daha olmadan çok olumsuzum ya bi türlü güzel düşünüp motive olamıyorum bu 5.deneme belkide sonra üzülmüyüm diye beynimi buna zorluyorum bilemedim modum hiç iyi değil bu arada benim test öncesi adet belirtilerim olunca hep adet oldum malesef hiç tam tersi olmadı özellikle de başım ağrırsa 2gün sonra adet olurum net en büyük belirtim inşallah bu kez herşey güzel olur (derken bile hiç inanmıyorum)
14 gün sonraya verenler de var. ŞükredinYa bize doktor cok gec vermedi mi test tarihini ya..5.gun embriyosu 12 gun sonraya da test tarihi verdi cok degil mi
Hayırlı olsun gözün aydın. Bilmiyorum adet sancim var vajinal ıslaklık var kasik agrisi tam anlamıyla adet öncesi yaşıyorum sanki ne diyeyim hayırlısı olsunBenimki 3. gün embriyosuydu, 8. gün adet sancısı başladı. 9. gün o kadar arttı ki (üstelik daha adetime en az 5 gün vardı), eve gidip test yaptım, çift çizgiyi gördüm. Aynı gün kanda da gördüm. Adet sancısı da normalde çekmezdim. Çok rahat geçerdi benim o dönemlerim. O yüzden şüphelendim. Yani seninki de bebişin habercisi olabilir.
Bu arada transferden sonra 17. gündeyim ve bana ara ara ama kısa süreli sancı hâlâ vuruyor. Normaldir umarım.
Benimkide 5. Gün embriyosuydu bende de kasıklarım fena agrıyodu belim falan canınızı sıkmayın tutunma belirtiside olabilirArkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Evde yaptıgım testlerden yana bı sıkıntı ckmazsa pozıtıf galıba henuz kanda baktırmadımPozitif sonucu aldin mi
Tam emin değilim ama hayaletimsi bir çizgi görünüyor sanki. Bilmiyorum, diğerine göre daha fazla damlattığım için de olabilir.
Salı sabahı tekrarlayıp çarşamba kan vereceğim.
Buna takılma bence hic belli olmuyor ben hepsinide denedimbu grupta pozitifi görenler dondurulmuş embriyomu taze embriyomu transfer edildi sizlere paylaşırmısınız kafamda deli sorular
İlkinin üzerinden 1 gün geçtikten sonra çizgi görünür gibi oldu, bu yüzden onu saymıyorum.Kuzum ikisinde de çizgi görünüyor hayırlı olsun
Kuruma çizgisi öyle olmaz kuzum kaç test yaptım beklettim zamanında hiç birinde çıkmadıİlkinin üzerinden 1 gün geçtikten sonra çizgi görünür gibi oldu, bu yüzden onu saymıyorum.
Ama ikincisinde hemen çıktı.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah erken sevinmiyorumdur.
Salı sabahı tekrar test yapıcam, 2 gün nasıl sabredicem bilmiyorum.
İlkinin üzerinden 1 gün geçtikten sonra çizgi görünür gibi oldu, bu yüzden onu saymıyorum.
Çok teşekkür ederim.
Salı sabahı tekrar test yapıcam, 2 gün nasıl sabredicem
Transfer tarihin adet gününle aynı mı yaniKizlar ben genel olarak 25.gün adet olurum luceine baglı 1 kez gecikti simdi insallah hersey yolunda giderse transfer tarihim 26 nisan ve benim tam adet günüm hic böyle denk gelmemisti ben her an adet olma korkusu mu yasayacam aceba hep adet belirtilerim olur zaten pf ben gerginlikten ölürüm
Bebişim streslenme zaten yapacağın belliydi zor tutuyordun kendiniYa kizlar ellerim titriyor ama ben test yaptim keske yapmasamiydim kafam çok cok karisti
Ben catlatma iğnesi oldum biliyorsunuz transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly
Onun etkisi kalmış olabilir mi uzerinde sizce....
İlkinin üzerinden 1 gün geçtikten sonra çizgi görünür gibi oldu, bu yüzden onu saymıyorum.
Çok teşekkür ederim.
Salı sabahı tekrar test yapıcam, 2 gün nasıl sabredicem bilmiyorum.