- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Benim şimdiye kadar olmadı canım ama bazen çok geriliyor karnım bence sendede bebişlerin toplanmasından dolayıdırKızlar ya karnı yamulan var mı benim gibi iki üç gündür yaşıyorum. Sertleşme mi kasılma mı yoksa bebek mi geriniyor takla mı atıyor bilmiyorum ama otururken oluyor bana. Yatarken sorun yok. Otururken oluyor yatınca geçiyor. Sanırım artık sürekli yatacağım anlamıyorum gerçekten. Göbeğimin bir tarafı sivriliyor yukarı kalkıyor ya da aşağı iniyor yani bakınca yamuk bir göbek halinde. Tecrübe ettiğim bir durum da değil ki anlam verip tarif edemiyorum bile ağrı olmuyor böyle sanki sadece gerginlik oluyor karıncalanma gibi
Onların aramasını bekleme yarın sabah sen erkenden ara hatta dönüş olmasa ara ara arayıp hatırlatKız yormuyorum da anlamadım. Yarın ararlarsa tahlil için onu da sorayım madem
İyi günlerde kullansın prensesEki Görüntüle 2915090 ayy teuzelerı kızımın heıdyesı geldı bugun elbıse benım kuzenimden coraplarda ablaları almıs yıne
Yine yanlıs etiketlemiszeynep nerdesın sennn senın yurt dısından gelenler nerede hep bem atıyorum bakk
sağol canım cevabın için olan çok az olmayan çok ağırlıkta almanyada bile hamilelere yapılmıyor diyorlar naapcağımı şaşırdım.zaten kıymetli bebeklerBenim de eşim çok ısrarcı olacağım canım. Tetanoz yeni oldum biraz zaman geçmesini bekliyorum şu an. @Hazel9 oldu ilk dozunu
Acıkmıyorum ya nedense pek. Acıkırsam yoğurt yulaf yapıyorum sabah kahvaltıyı geç yapınca öğlen yenilmiyor ikindi vakti acıkıyorum. Sonra akşam yiyesim gelmiyor. Meyve filan öyle geçiyor. İnşallah bir şey çıkmaz kuzum tahlilindeNew ikindiyle acıkmazmısınsalı da ben gidiyorum inşallah çıkmaz tabi de çıkarsa da sen de bana dersi
Aslında kışa giriyoruz daha çok sebze yemeği şansı var. Semiz yemeği ıspanak Yeşil fasulye pırasa ne bilim bakliyat tüketebilirsin. Bi de Bi kız vardı gebelik şekeri vardı onu takip et sayfasında tarifler vardı sanki onla alakalı ya
Almanya ile ilgili yazı paylaştı geçen doktorum biri. Almanya da artık tavsiye ediyormuş 1 Eylül itibariyle. İngilterede filan yapılıyormuş zaten. Benim de içim tam rahat değil elbette ki Allah a sığınacağım sağlık için ne yapayım. Hasta olsam onun zararı olmayacağı belli değil. Ya da Allah korusun ağır geçiririm bir şey olursa vicdan yaparım diye düşündüm. O yüzden yapacağım dua ede ede.sağol canım cevabın için olan çok az olmayan çok ağırlıkta almanyada bile hamilelere yapılmıyor diyorlar naapcağımı şaşırdım.zaten kıymetli bebekler
Tesekur ederım canımmİyi günlerde kullansın prensesEki Görüntüle 2915108 Eki Görüntüle 2915112 Eki Görüntüle 2915109 Eki Görüntüle 2915110 Eki Görüntüle 2915111 bende dün bunları aldım 10 tl ye ebebekten
Şimdiden yazdımOnların aramasını bekleme yarın sabah sen erkenden ara hatta dönüş olmasa ara ara arayıp hatırlat
Yine yanlıs etiketlemishepsi torbalı daha canım hic indirmedim oda azcık bugun düzene girdi az daha gecsin de yıkayıp ütüleyip asıcam o zaman bol bol foto cekerm
Ben baktım da hiç bir şey kalmamıştıİyi günlerde kullansın prensesEki Görüntüle 2915108 Eki Görüntüle 2915112 Eki Görüntüle 2915109 Eki Görüntüle 2915110 Eki Görüntüle 2915111 bende dün bunları aldım 10 tl ye ebebekten
Ama öğünlerini de çok azaltma o da çok sağlıklı olmuyor ya da ara öğünler koy araya 1 elma yanına ayran gibi ya da Bi avuç ceviz badem gibi.Acıkmıyorum ya nedense pek. Acıkırsam yoğurt yulaf yapıyorum sabah kahvaltıyı geç yapınca öğlen yenilmiyor ikindi vakti acıkıyorum. Sonra akşam yiyesim gelmiyor. Meyve filan öyle geçiyor. İnşallah bir şey çıkmaz kuzum tahlilindeAy semiz otunun yemeğini sevmem ya yeşil fasülye de çok yedim bakacağız artık.
Teşekkür ederim kuzumTesekur ederım canımmsemde gule gule kullan
En iyisini yapmışsınŞimdiden yazdımdedim dur unuturum filan
Bende sonuna yetiştim ya çok güzel elbiseler vardı kaçırdımBen baktım da hiç bir şey kalmamıştıiyi günlerde kuzum
Biliyorum salata olarak yiyebilirimAma öğünlerini de çok azaltma o da çok sağlıklı olmuyor ya da ara öğünler koy araya 1 elma yanına ayran gibi ya da Bi avuç ceviz badem gibi.
İnşallah kzum
Semiz otunun salatası ı biliyomusun o da çok iyivalla canım çekti Allah kahretmesin beni
Valla oturamıyorum sürekli yatmak durumundayım anlamadımEn iyisini yapmışsınbizide anlasınlar yani yapacak birşey yok
Canını sıkma canım bence olağan birşeydir bebişler büyüyor yerleri daralıyor birde bizim iki tane toplanıyorlar geriniyorlar tabi bizlerde ilk kez bazı şeyleri yaşayınca tedirgin oluyoruz ister istemezValla oturamıyorum sürekli yatmak durumundayım anlamadım