2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim şimdiye kadar olmadı canım ama bazen çok geriliyor karnım bence sendede bebişlerin toplanmasından dolayıdır

Benim de eşim çok ısrarcı olacağım canım. Tetanoz yeni oldum biraz zaman geçmesini bekliyorum şu an. @Hazel9 oldu ilk dozunu
sağol canım cevabın için olan çok az olmayan çok ağırlıkta almanyada bile hamilelere yapılmıyor diyorlar naapcağımı şaşırdım.zaten kıymetli bebekler

Acıkmıyorum ya nedense pek. Acıkırsam yoğurt yulaf yapıyorum sabah kahvaltıyı geç yapınca öğlen yenilmiyor ikindi vakti acıkıyorum. Sonra akşam yiyesim gelmiyor. Meyve filan öyle geçiyor. İnşallah bir şey çıkmaz kuzum tahlilinde Ay semiz otunun yemeğini sevmem ya yeşil fasülye de çok yedim bakacağız artık.

sağol canım cevabın için olan çok az olmayan çok ağırlıkta almanyada bile hamilelere yapılmıyor diyorlar naapcağımı şaşırdım.zaten kıymetli bebekler
Almanya ile ilgili yazı paylaştı geçen doktorum biri. Almanya da artık tavsiye ediyormuş 1 Eylül itibariyle. İngilterede filan yapılıyormuş zaten. Benim de içim tam rahat değil elbette ki Allah a sığınacağım sağlık için ne yapayım. Hasta olsam onun zararı olmayacağı belli değil. Ya da Allah korusun ağır geçiririm bir şey olursa vicdan yaparım diye düşündüm. O yüzden yapacağım dua ede ede.

Ama öğünlerini de çok azaltma o da çok sağlıklı olmuyor ya da ara öğünler koy araya 1 elma yanına ayran gibi ya da Bi avuç ceviz badem gibi.
İnşallah kzum
Semiz otunun salatası ı biliyomusun o da çok iyi valla canım çekti Allah kahretmesin beni

Arabayı mamas papas marka alacak arkadaş vardı sanırım aramızda jokerde şuan onlarda indirim var haberiniz olsun

Biliyorum salata olarak yiyebilirim Yok azalttığımdan değil karnım şiş oluyor kuzum doğal olarak yaşanıyor. Normalde de iki öğün yiyordum şimdi değil yani sık az beslen diyorlarda olmuyor nadiren iştahım açık oluyor o da sağlıksız şeyler ile geçiyordu öncesinde şimdi yiyecek bir şey bulamıyorum meyve de şeker olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…