Ben 3.doz biontec yaptirdim canımkızlar kovit aşısı olan oldu mu eşim korkuyor yaptır diyor
Kuzuu benımde gecen ay olmustu hatta dr gecmezse acıle gıt gecerse yarın gel demıstı ama sen dr a zaten yenı gittin bısey olmaz bebekler arada toplanıyor benımde oluyor dr bakınca ıyı demıstı bısey dememıstı sadece kendını yoruyormusun demıstıKızlar ya karnı yamulan var mı benim gibi iki üç gündür yaşıyorum. Sertleşme mi kasılma mı yoksa bebek mi geriniyor takla mı atıyor bilmiyorum ama otururken oluyor bana. Yatarken sorun yok. Otururken oluyor yatınca geçiyor. Sanırım artık sürekli yatacağım anlamıyorum gerçekten. Göbeğimin bir tarafı sivriliyor yukarı kalkıyor ya da aşağı iniyor yani bakınca yamuk bir göbek halinde. Tecrübe ettiğim bir durum da değil ki anlam verip tarif edemiyorum bile ağrı olmuyor böyle sanki sadece gerginlik oluyor karıncalanma gibi
Ben ikindi üzeri yedim gitti artık menülerim zaten çok sade. Ondan acıkmam bileHanımlar mutfağa girdi heralde bari bende gireyim
Kız yormuyorum da anlamadım. Yarın ararlarsa tahlil için onu da sorayım mademKuzuu benımde gecen ay olmustu hatta dr gecmezse acıle gıt gecerse yarın gel demıstı ama sen dr a zaten yenı gittin bısey olmaz bebekler arada toplanıyor benımde oluyor dr bakınca ıyı demıstı bısey dememıstı sadece kendını yoruyormusun demıstı
Ahh kuzu afıyet olsunn bende o derttenımBen ikindi üzeri yedim gitti artık menülerim zaten çok sade. Ondan acıkmam bileoh mis Pilav makarna filan azaltacağım tek çeşit bir yemek koysam oda kızartmalı olamaz ne olacak bir sebze ya da et yemeği sebze de patates olamaz olursa da o da nadiren resmen et ve ot üzerine bir düzene girmem gerek benimle menü paylaşın yapacak bir şey bulamıyorum
Maşallah yazlıklar da gelmeye başlamışEki Görüntüle 2915090 ayy teuzelerı kızımın heıdyesı geldı bugun elbıse benım kuzenimden coraplarda ablaları almıs yıne
Ne yiycez yavrum biz söyleAhh kuzu afıyet olsunn bende o derttenım
New ikindiyle acıkmazmısınBen ikindi üzeri yedim gitti artık menülerim zaten çok sade. Ondan acıkmam bileoh mis Pilav makarna filan azaltacağım tek çeşit bir yemek koysam oda kızartmalı olamaz ne olacak bir sebze ya da et yemeği sebze de patates olamaz olursa da o da nadiren resmen et ve ot üzerine bir düzene girmem gerek benimle menü paylaşın yapacak bir şey bulamıyorum
3 senelik yazlığı kışlıpı tamm sen sakın bişeyi dert etme bak burda yolarım seniEki Görüntüle 2915090 ayy teuzelerı kızımın heıdyesı geldı bugun elbıse benım kuzenimden coraplarda ablaları almıs yıne
Yaa ewett sezon yazdan cıkıyorya ındırımdendırMaşallah yazlıklar da gelmeye başlamışiyi günlerde kuzum
Kabak patlıcan domatez pataena hepaı fırınlamaNe yiycez yavrum biz söyle
Yaa kuzuu cok şükür3 senelik yazlığı kışlıpı tamm sen sakın bişeyi dert etme bak burda yolarım seni
Sağlıkla giysin tabi bebikon inşallah.inşallah hepimiz o günleri görürüz
Sen kendi aldıklarını fiyatlarını nerden aldığını da at ki buraya Bi de mukayese yapıyoruz fikir oluyor ya bize iyi olur. Ne nerden ucuza kaliteli halledilir onun çıkarımını yapıyoruz. İyiden iyiye ekonomist olduk zaten burda
Yaa ben bızım zeynep ı etıketleyemıyorum arkadaslar
Muslındenn takımlar bornozlar vvar ben cok begendım ama tabi yazlık olarakLogin • Instagram kızlarr bunlar nasıl