Aay şimdi sen öyle diyince aklıma geldi ben dedim emzik zinciri yapcam diye eşime tamam mı, o da ne zinciri aşkım geçir kurdeleyi as boynunaKendin yapmak güzel gerçi malzeme çok tutuyor diyorlar ama bu zincirler ağır oluyor diyorlar isimli filan olunca genelde süs olarak kalmış ilk aylarherkes plastik hazır zincirler kullanmış ben de kendim yapabilsem düşünürdüm hatıra olması açısından
Bir ara acayip heves yapmıştım canım yapmak için bayağı ip almıştımBaya da rengin varmış ben duvar süsü yapmıştım ondan kalma çok az renk var bakalım bakıcam Bi şekilde. Nasıl oldu da ikileme düştüerkekler kolay dönmez ya dedikleri ya da düşündüklerinden
Çok iyiymişAay şimdi sen öyle diyince aklıma geldi ben dedim emzik zinciri yapcam diye eşime tamam mı, o da ne zinciri aşkım geçir kurdeleyi as boynunaya dedim bi git Allah aşkına kafalar hep düz he olmasa da olur da niye kurdele yani neden
Amiiin yavrum amin aynen öyle valla. Benimkiler o kadar uzun süre kalamazlar o yüzden ben gideceğim mecburen o da eşime zor olacak aynı şekildeDışarıda yemek yemeyi özledim ya herşey evde yapılmıyor geçen canım birşey istedi dışarıdan aldık bir daha onları ısıt öyle ye orada yemenin tadını vermiyorannem çok söyledi gel burada yap diye ama eşim en fazla bir hafta on gün kalabilecek bu deneyimi birlikte yaşamayacağız bebişleri özleyecek birde en önemlisi kendi doktorumdan vazgeçmek istemedim açıkcası annemler sağolsun nisana kadar kalırlar diye düşünüyorum sonrasınıda artık bir şekilde hallediliriz inşallah Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Yaa bakış açısına bakBir ara acayip heves yapmıştım canım yapmak için bayağı ip almıştımortada hiç bebek yokken bile konuşurduk o ismi söylerdi ama ben hiç ikiz olacağını düşünmediğim için hayır diyordum ama ikiz olunca onuda kırmayayım dedim geçen gün diyorki hiç o isimden kariyer yapan birilerini görmedim çevremdekilerde hiç hırs falanda yok dedi iyi dedim sen bilirsin şimdide isim tartışması yaşarız kesin benim hoşuma gitmeyen birşey olursa
Ama şimdi bizde de heves var ya.onlar o hevese tam giremşyolar demek ki.Çok iyiymişama hepsi böyle aslında erkekler çoğu şeyi gereksiz görürler bazen birşey oluyo bunu alalım diyorum ne gereği var diyor onu şöyle yaparız ama yine dediğimize geliyorlar söyledikleriyle kalıyorlar
Kız eskiden kurdela takarlardı hatırladımAay şimdi sen öyle diyince aklıma geldi ben dedim emzik zinciri yapcam diye eşime tamam mı, o da ne zinciri aşkım geçir kurdeleyi as boynunaya dedim bi git Allah aşkına kafalar hep düz he olmasa da olur da niye kurdele yani neden
Ay bilmem benim hiç gözüme gelmedi öyle bilemedimKız eskiden kurdela takarlardı hatırladımoradan aklında kalmış demek ki
Ben de silgiyi bilmiyorumAy bilmem benim hiç gözüme gelmedi öyle bilemedimhani silgi geçirilirmiş kurdeleye onu biliyorum da
YaaaBen de silgiyi bilmiyorumeski bebeklik fotoğrafım var yanımda benden azıcık daha küçük bebek kurdelaya takılıydı emziği o fotoğraf geldi gözümün önüne
Ben de silgiyi bilmiyorumeski bebeklik fotoğrafım var yanımda benden azıcık daha küçük bebek kurdelaya takılıydı emziği o fotoğraf geldi gözümün önüne
Kesinlikle öyle canım yalnızlık gerçekten çok zor üç kardeşiz üçümüzde yanlarında değiliz böylede olunca onlarıda oraya bağlayan birşey kalmıyor o yüzden o kadar kalabiliyorlar yoksa kalamazlardı bende senin yaptığın gibi yapardımAmiiin yavrum amin aynen öyle valla. Benimkiler o kadar uzun süre kalamazlar o yüzden ben gideceğim mecburen o da eşime zor olacak aynı şekildeBen de artık doktor değiş vs uğraşmak zor geldi. Bir de hafta olarak artık yine riskli döneme geldik ondan kuzum gidemeyeceğim yoksa giderdim açıkçası yalnızlıkta zor.
Hoşuma giden aklıma yatan birşey olursa kabul ederim yoksa alttan alttan ben işlerim onuYaa bakış açısına bak
Aman hep korktuğum şey isim tartışması aman etmeyin. Biz daha karar veremedik yaa
Helal olsun vallaHoşuma giden aklıma yatan birşey olursa kabul ederim yoksa alttan alttan ben işlerim onu
Bende senin gibi düşünüyorum o şekilde davranıyorum. Geçen dedim ki insan bir heves eder bakar hani derki şunu alalım mı sende o yok diyorum bana dediği e beğenecem alacam sonra sen beğenmeyecen yok şunun şurası böyle bunun burası böyle bunun markası güzel değil en iyisi sen beğen biz öyle alalım dediAma şimdi bizde de heves var ya.onlar o hevese tam giremşyolar demek ki.
Mesela bizim ailenin tutumlu olanı benimdir normalde bak, ama çocukların alışverişinde tamam gene öyle pahalı ürünlere gitmem hesabıma bakarım ama öyle çok da uygn olsun o olsun bu olsun yapmam ve her eksiklerini alalım sonra alamayız derim hep. Şimdi bu tersi oldu sana noldu yaa kendine kırık iğne al desem almazsın diyo,
Ama o da doğru şimdi yaa üffBende senin gibi düşünüyorum o şekilde davranıyorum. Geçen dedim ki insan bir heves eder bakar hani derki şunu alalım mı sende o yok diyorum bana dediği e beğenecem alacam sonra sen beğenmeyecen yok şunun şurası böyle bunun burası böyle bunun markası güzel değil en iyisi sen beğen biz öyle alalım dedi
Onlarda kendilerince haklılar eşleri böyle olunca napsınlarAma o da doğru şimdi yaa üff
Bzimki de geçen kamerayı almış mesela adam sadece en fazla 2 gece baktı karşılaştırdı çat aldı
Kzıdım tabi bana sormadan alma bişey diye şimdi senin eşinin de dediğine geliyo onlar twk karar verseler kılı kırk yarcaz biz