2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aay şimdi sen öyle diyince aklıma geldi ben dedim emzik zinciri yapcam diye eşime tamam mı, o da ne zinciri aşkım geçir kurdeleyi as boynuna ya dedim bi git Allah aşkına kafalar hep düz he olmasa da olur da niye kurdele yani neden

Baya da rengin varmış ben duvar süsü yapmıştım ondan kalma çok az renk var bakalım bakıcam Bi şekilde. Nasıl oldu da ikileme düştü erkekler kolay dönmez ya dedikleri ya da düşündüklerinden
Bir ara acayip heves yapmıştım canım yapmak için bayağı ip almıştım ortada hiç bebek yokken bile konuşurduk o ismi söylerdi ama ben hiç ikiz olacağını düşünmediğim için hayır diyordum ama ikiz olunca onuda kırmayayım dedim geçen gün diyorki hiç o isimden kariyer yapan birilerini görmedim çevremdekilerde hiç hırs falanda yok dedi iyi dedim sen bilirsin şimdide isim tartışması yaşarız kesin benim hoşuma gitmeyen birşey olursa

Çok iyiymiş ama hepsi böyle aslında erkekler çoğu şeyi gereksiz görürler bazen birşey oluyo bunu alalım diyorum ne gereği var diyor onu şöyle yaparız ama yine dediğimize geliyorlar söyledikleriyle kalıyorlar

Amiiin yavrum amin aynen öyle valla. Benimkiler o kadar uzun süre kalamazlar o yüzden ben gideceğim mecburen o da eşime zor olacak aynı şekilde Ben de artık doktor değiş vs uğraşmak zor geldi. Bir de hafta olarak artık yine riskli döneme geldik ondan kuzum gidemeyeceğim yoksa giderdim açıkçası yalnızlıkta zor.

Yaa bakış açısına bak
Aman hep korktuğum şey isim tartışması aman etmeyin. Biz daha karar veremedik yaa

Ama şimdi bizde de heves var ya.onlar o hevese tam giremşyolar demek ki.
Mesela bizim ailenin tutumlu olanı benimdir normalde bak, ama çocukların alışverişinde tamam gene öyle pahalı ürünlere gitmem hesabıma bakarım ama öyle çok da uygn olsun o olsun bu olsun yapmam ve her eksiklerini alalım sonra alamayız derim hep. Şimdi bu tersi oldu sana noldu yaa kendine kırık iğne al desem almazsın diyo,

Kız eskiden kurdela takarlardı hatırladım oradan aklında kalmış demek ki

Kesinlikle öyle canım yalnızlık gerçekten çok zor üç kardeşiz üçümüzde yanlarında değiliz böylede olunca onlarıda oraya bağlayan birşey kalmıyor o yüzden o kadar kalabiliyorlar yoksa kalamazlardı bende senin yaptığın gibi yapardım

Bende senin gibi düşünüyorum o şekilde davranıyorum. Geçen dedim ki insan bir heves eder bakar hani derki şunu alalım mı sende o yok diyorum bana dediği e beğenecem alacam sonra sen beğenmeyecen yok şunun şurası böyle bunun burası böyle bunun markası güzel değil en iyisi sen beğen biz öyle alalım dedi

Ama o da doğru şimdi yaa üff
Bzimki de geçen kamerayı almış mesela adam sadece en fazla 2 gece baktı karşılaştırdı çat aldı
Kzıdım tabi bana sormadan alma bişey diye şimdi senin eşinin de dediğine geliyo onlar twk karar verseler kılı kırk yarcaz biz

Onlarda kendilerince haklılar eşleri böyle olunca napsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…