2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canını sıkma canım bence olağan birşeydir bebişler büyüyor yerleri daralıyor birde bizim iki tane toplanıyorlar geriniyorlar tabi bizlerde ilk kez bazı şeyleri yaşayınca tedirgin oluyoruz ister istemez
Aynen kuzum yani uzanınca geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum ama herkes yatarak mı geçirdi ki gerçi herkes her bebek birbirinden çok farklı 🙄 Yasamademek123 Yasamademek123 acil filan dedi korkuttu beni.Ama geçen bir şey geçiyor yatınca hemen

8AA50059-6C03-43AA-A025-AE60D03E9239.jpeg

Ben bu kitaba karar verdim nurselek nurselek sen klan yayınlarından olan kitabı beğendin mi nasıl ? Onunla arasında kararsız kaldım gibi bir de şu kitap var yerli olarak ama kadın olsa daha mı iyi diyorum bebek bakımında 😂 tecrübesi de vardır diye 😬
8F2E0D32-A8A8-4356-AD9E-D7CB7EA7DB8A.jpeg

Biliyorum salata olarak yiyebilirim 😂 Yok azalttığımdan değil karnım şiş oluyor kuzum doğal olarak yaşanıyor. Normalde de iki öğün yiyordum şimdi değil yani sık az beslen diyorlarda olmuyor nadiren iştahım açık oluyor o da sağlıksız şeyler ile geçiyordu öncesinde şimdi yiyecek bir şey bulamıyorum meyve de şeker olunca 😅
Kıyamam yaa seni böyle iştahsız görmek garibime gidiyor 😂😂

Eki Görüntüle 2915138
Ben bu kitaba karar verdim nurselek nurselek sen klan yayınlarından olan kitabı beğendin mi nasıl ? Onunla arasında kararsız kaldım gibi bir de şu kitap var yerli olarak ama kadın olsa daha mı iyi diyorum bebek bakımında 😂 tecrübesi de vardır diye 😬Eki Görüntüle 2915139
Kız bu sana attıklarımdan değil 😂😂kısa öz ve sıkıcı olmaması yönüyle memnunum uzarmıyo bişeyi üstünden geçiyor. Evet kadın olsan boşver 🤭pozitif ayrımcılık 🤭😂

Aynen kuzum yani uzanınca geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum ama herkes yatarak mı geçirdi ki gerçi herkes her bebek birbirinden çok farklı 🙄 Yasamademek123 Yasamademek123 acil filan dedi korkuttu beni.Ama geçen bir şey geçiyor yatınca hemen
Dediğin gibi her bebek birbirinden farklı canım uzanıncada geçiyorsa Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoktur sen endişe etme 🥰 zaten en doğru şeyi yarın doktorun söyler 😊

Allahh gözunu kör etmesin 🙈 okadar yazdığımdan sadece bu kısmını mı aldın 👻 normal miş ben gıttım bısey yok dedı dedım ypruldun mu dedı dedım magnezyum u da 2 taneye cıkarttı sonradan
Eee bende hep altya bebek dıyorum cıkacak gıbj Camasırım ıslanıyor gıdınce serklaj olanlar var kuzu herkes aynı degıl napalım
Hatta sana yenı muane oldun bısey yoktur da dedım
Bakbakkyaa 🤣🤣🤣🤣

Allahh gözunu kör etmesin 🙈 okadar yazdığımdan sadece bu kısmını mı aldın 👻 normal miş ben gıttım bısey yok dedı dedım ypruldun mu dedı dedım magnezyum u da 2 taneye cıkarttı sonradan
Eee bende hep altya bebek dıyorum cıkacak gıbj Camasırım ıslanıyor gıdınce serklaj olanlar var kuzu herkes aynı degıl napalım
Hatta sana yenı muane oldun bısey yoktur da dedım
Bakbakkyaa 🤣🤣🤣🤣
Aynen orayı çeker alırım 😂 bu bıdıklar benim aklımı alacak sanırım 🙄 daha yeni başladım magnezyuma ona başlayınca bu olaylarda başladı 🤨 iyi gelmesi gerekmez miydi. Bildiğiniz oturamıyorum arkadaşlar 😅 hemen harekete geçiyorlar her defasında farklı bebeto yapıyor ama biri bugün hiç yapmadı önce de o yapıyordu 🙄 cidden anlamıyorum sekiz dokuz aylık olsam neyse 😒

Dediğin gibi her bebek birbirinden farklı canım uzanıncada geçiyorsa Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoktur sen endişe etme 🥰 zaten en doğru şeyi yarın doktorun söyler 😊
İnşallah yavrum bakmışsın sabah başka doktordayım 😅 aklımdan geçmiyor değil. Benim doktor uzakta hem ha diyince gidemiyorum. Bu aylar beni başka bir doktora daha sevk ediyor yavaş yavaş 🙄 diyetisyen yerine ona veririm para ne yapayım 🥴

İnşallah yavrum bakmışsın sabah başka doktordayım 😅 aklımdan geçmiyor değil. Benim doktor uzakta hem ha diyince gidemiyorum. Bu aylar beni başka bir doktora daha sevk ediyor yavaş yavaş 🙄 diyetisyen yerine ona veririm para ne yapayım 🥴
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum yeterki bildiğin güvendiğin bir doktor olsun insana güven vermesi çok önemli

Aynen orayı çeker alırım 😂 bu bıdıklar benim aklımı alacak sanırım 🙄 daha yeni başladım magnezyuma ona başlayınca bu olaylarda başladı 🤨 iyi gelmesi gerekmez miydi. Bildiğiniz oturamıyorum arkadaşlar 😅 hemen harekete geçiyorlar her defasında farklı bebeto yapıyor ama biri bugün hiç yapmadı önce de o yapıyordu 🙄 cidden anlamıyorum sekiz dokuz aylık olsam neyse 😒
Aahhh yavrum ben kullanıyorum 1 ayı gectı ama yıne rahat degılım hergun sıkayet lerimi sıralamaktan ben yoruldum sız dınlemekten bıktınız oyke boyle gececk dogacaklar ınsallah 🤲 😍😂

X