Aynen kuzum yani uzanınca geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum ama herkes yatarak mı geçirdi ki gerçi herkes her bebek birbirinden çok farklıCanını sıkma canım bence olağan birşeydir bebişler büyüyor yerleri daralıyor birde bizim iki tane toplanıyorlar geriniyorlar tabi bizlerde ilk kez bazı şeyleri yaşayınca tedirgin oluyoruz ister istemez
Kıyamam yaa seni böyle iştahsız görmek garibime gidiyorBiliyorum salata olarak yiyebilirimYok azalttığımdan değil karnım şiş oluyor kuzum doğal olarak yaşanıyor. Normalde de iki öğün yiyordum şimdi değil yani sık az beslen diyorlarda olmuyor nadiren iştahım açık oluyor o da sağlıksız şeyler ile geçiyordu öncesinde şimdi yiyecek bir şey bulamıyorum meyve de şeker olunca
Kız bu sana attıklarımdan değilEki Görüntüle 2915138
Ben bu kitaba karar verdimnurselek sen klan yayınlarından olan kitabı beğendin mi nasıl ? Onunla arasında kararsız kaldım gibi bir de şu kitap var yerli olarak ama kadın olsa daha mı iyi diyorum bebek bakımında tecrübesi de vardır diye Eki Görüntüle 2915139
Biliyorum değil bu bakarken çıktı karşıma ne yapayımKız bu sana attıklarımdan değilkısa öz ve sıkıcı olmaması yönüyle memnunum uzarmıyo bişeyi üstünden geçiyor. Evet kadın olsan boşver pozitif ayrımcılık
Al işte sen de yoluksunBiliyorum değil bu bakarken çıktı karşıma ne yapayımaynen ya kadın olsun tecrübe daha önemli
Dediğin gibi her bebek birbirinden farklı canım uzanıncada geçiyorsa Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoktur sen endişe etmeAynen kuzum yani uzanınca geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum ama herkes yatarak mı geçirdi ki gerçi herkes her bebek birbirinden çok farklıYasamademek123 acil filan dedi korkuttu beni.Ama geçen bir şey geçiyor yatınca hemen
Yanlış hatırlamıyorsam 16 gibiydi canım ama zaten o kadar ki pıt pıt hani belirgin birşey değildi ve çok çok nadir oluyordukızlar bebeği ne zaman hissetmeye başladınız 18.haftadayım hissetmiyorum merak ediyorum
Allahh gözunu kör etmesinAynen kuzum yani uzanınca geçtiği için endişe etmemeye çalışıyorum ama herkes yatarak mı geçirdi ki gerçi herkes her bebek birbirinden çok farklıYasamademek123 acil filan dedi korkuttu beni.Ama geçen bir şey geçiyor yatınca hemen
Ben yoluk lafını çok kullanırım ya bazen Bi takıldı mı takılır ağzıma korkma kötü bişe değilO ne kız
Aynen orayı çeker alırımAllahh gözunu kör etmesinokadar yazdığımdan sadece bu kısmını mı aldın normal miş ben gıttım bısey yok dedı dedım ypruldun mu dedı dedım magnezyum u da 2 taneye cıkarttı sonradan
Eee bende hep altya bebek dıyorum cıkacak gıbj Camasırım ıslanıyor gıdınce serklaj olanlar var kuzu herkes aynı degıl napalım
Hatta sana yenı muane oldun bısey yoktur da dedım
Bakbakkyaa
İnşallah yavrum bakmışsın sabah başka doktordayımDediğin gibi her bebek birbirinden farklı canım uzanıncada geçiyorsa Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoktur sen endişe etmezaten en doğru şeyi yarın doktorun söyler
Ne demek onu bilemedim yoluk diyince parası bitmiş gibi anlama geliyor bendeBen yoluk lafını çok kullanırım ya bazen Bi takıldı mı takılır ağzıma korkma kötü bişe değil
Valla ne yalan söylim anlamı yok varsa da bilmiyorumNe demek onu bilemedim yoluk diyince parası bitmiş gibi anlama geliyor bendeo da doğru yalan değil anlam olarak bilemedim
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum yeterki bildiğin güvendiğin bir doktor olsun insana güven vermesi çok önemliİnşallah yavrum bakmışsın sabah başka doktordayımaklımdan geçmiyor değil. Benim doktor uzakta hem ha diyince gidemiyorum. Bu aylar beni başka bir doktora daha sevk ediyor yavaş yavaş diyetisyen yerine ona veririm para ne yapayım
Aahhh yavrum ben kullanıyorum 1 ayı gectı ama yıne rahat degılım hergun sıkayet lerimi sıralamaktan ben yoruldum sız dınlemekten bıktınız oyke boyle gececk dogacaklar ınsallahAynen orayı çeker alırımbu bıdıklar benim aklımı alacak sanırım daha yeni başladım magnezyuma ona başlayınca bu olaylarda başladı iyi gelmesi gerekmez miydi. Bildiğiniz oturamıyorum arkadaşlar hemen harekete geçiyorlar her defasında farklı bebeto yapıyor ama biri bugün hiç yapmadı önce de o yapıyordu cidden anlamıyorum sekiz dokuz aylık olsam neyse
Estf. kuzum dinlemekte sıkıntı yokAahhh yavrum ben kullanıyorum 1 ayı gectı ama yıne rahat degılım hergun sıkayet lerimi sıralamaktan ben yoruldum sız dınlemekten bıktınız oyke boyle gececk dogacaklar ınsallah
Sagolasınn kuzuu aminnnEstf. kuzum dinlemekte sıkıntı yokSağlıkla gelsinler inşallah yavrum