2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Daha oralarda hiç gezmedipim için bilemedim de
Minicik cam şişeler var kolonya şişeleri onları doldurtsan nasıl olur mesela çok mu pahalıya denk gelir. Bi de bunlara etiket bastırcakmısın

Daha oralarda hiç gezmedipim için bilemedim de
Minicik cam şişeler var kolonya şişeleri onları doldurtsan nasıl olur mesela çok mu pahalıya denk gelir. Bi de bunlara etiket bastırcakmısın

Bir de şu var cam şişe ama azıcık be 16 ml nedir yok ya yanında çiklat olur onda belki etiket olur. Milletin alıp çöpe atacağı bir şey etiketler. Bir tek sana fotoğraf anısı olur. O yüzden önemsemiyorum pek

Eğer dağıtmalık düşünüyorsan cicili bicili olanlardan yaptır canım onlar daha şık ve güzel durur hem isimli falanda olur hatıra kalması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ben çok kararsızım ya birşeyler yaptırıp yaptırmamakta

Bu daha güzel duruyo bence. İşte hesapla Bi bakim bunu diğeri 24taneydi sanırım 60 TL bu Ne kadara gelecek. Az olsun ya önemli değil maksat sembol

Kuzum kullanılmayan bir şeyi kimse öyle evinde yük yapmak istemiyor bir iki yıl maks. Sonra çöpe filan gidiyor. Verdiğim şey işe yarasın istiyorum. Bir iki dağıtmadık kolonya gelmişti çeşitli yerlerden kokusu filan çok kötü ben de çöpe attım yani biriktirmeye kalksan nereye kadar. Sadece çook yakınlar tutuyor hatıra olarak. Ben süsleme vs. düşünmüyorum ama herkes dağıtıyor en azından şeker filan. Onu düşünüyorum bir de eğer şöyle işe yarar ufak hediye olsun diyorum da belki ben de yaptırmam yani bakıyorum şimdilik makrome anahtarlıklar çok moda şu ara dağıtıyorlar belki o da kullanılan bir şey diye düşünebilirim

Ben bir kaç tane yaptım canım ama devamı gelir mi bilmiyorum bunları bile dağıtmakta kararsızım bide bebişlerim için emzik zinciri yaptım ya aslında kırkı çıktıklarında yasin, tesbih ve küçük bir kutuda şeker yaptırmayı düşünüyorum sadece yakın çevre için zaten yanımda kimse yok ablamdan başka annemler ve kayınvalidemler gelecekler doğum için memlekete gittikleri zamanda götürüler diye düşünüyorum

Eline sağlık çok güzel olmuşlar. Aslında Yasin benim aklıma geldi ama genelde kırkı çıkınca yapmışlar ben de o yüzden onu da eledim. Benim yanımda da kimse yok birkaç arkadaş var. Memlekete gidince gelenlere filan öyle düşündüm aslında güzel Covid vs olmayacak kırkı çıkınca eş dost yemek vermeyi isterdim yani maksat hayır yapmak aslında farklı bir şey de denenebilir illa bunlar olmak zorunda değil. Yaa bir de keçeden şunlara bayıldım çok tatlı anahtarlık olarak

Bebişlere bende emzik zinciri düşünüyorum isimleri de Bi netleşsin de.yaparsam bende anahtarlık yapabilirim deneyeceğim

Bunlarda çok tatlılar ya keşke durumlar farklı olsaydıda dediğin gibi başka şeyler yapabilseydik geçen eşime diyorum maskesiz bir zamanda hamile kalmayı isterdim dışarıda rahat rahat rahat nefes alabilmeyi isterdim ama doğru zaman şimdiymiş demek evlerin içine tıkılıp kaldık ben memlekete doğumdan 6 -7 ay sonra ancak gidebilecem en azından öyle birşey yaptırayım onlar götürsün dedim ama senin gibi böyle şirin şeylerdende yaptırmak istiyorum

Bebişlere bende emzik zinciri düşünüyorum isimleri de Bi netleşsin de.yaparsam bende anahtarlık yapabilirim deneyeceğim
En azından kendi yaptığımı kullanayım dedim elimde bu renkler vardı denemek için yaptım ama renklerini değiştirebilirim emzik zincirlerinin bizim isimler netti ama eşim şimdi kendi istediği isimde ikileme düştü

Şöyle gönlümce çıkmayı gezmeyi bir yerde oturmayı isterdim. İstediğimi yemeyi nazlanmayı filan ama nasip işte kuzum dediğin gibi onlara sağlıkla kavuşalım da artık gerisi teferruat oluyor büyük şeyler olsada. Ben doğumu memlekette yaparım diyordum ama sanırım olmayacak kırkı çıkınca gitmeyi düşünüyorum kuzum. Tek çok zorlanacağız. Oraya da o zaman götürürüm diyordum

Kendin yapmak güzel gerçi malzeme çok tutuyor diyorlar ama bu zincirler ağır oluyor diyorlar isimli filan olunca genelde süs olarak kalmış ilk aylar herkes plastik hazır zincirler kullanmış ben de kendim yapabilsem düşünürdüm hatıra olması açısından

Dışarıda yemek yemeyi özledim ya herşey evde yapılmıyor geçen canım birşey istedi dışarıdan aldık bir daha onları ısıt öyle ye orada yemenin tadını vermiyor annem çok söyledi gel burada yap diye ama eşim en fazla bir hafta on gün kalabilecek bu deneyimi birlikte yaşamayacağız bebişleri özleyecek birde en önemlisi kendi doktorumdan vazgeçmek istemedim açıkcası annemler sağolsun nisana kadar kalırlar diye düşünüyorum sonrasınıda artık bir şekilde hallediliriz inşallah Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Baya da rengin varmış ben duvar süsü yapmıştım ondan kalma çok az renk var bakalım bakıcam Bi şekilde. Nasıl oldu da ikileme düştü erkekler kolay dönmez ya dedikleri ya da düşündüklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…