- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Hmm o zaman bilemiycem valla canımYok kuzu 14 haftada bıraktım ben
Ay bebek bakım örtüsü almıştım baya büyük bir paketini e bebekten. Bence o çok şart bişeKızlar 14 Eylül de bime bebek için kulak çöpü birde bebek bakım örtüsü. 10 lu geliyor almak isteyenlere duyurulur .Bebek bakım örtüsü iyi diyorlar yatağa sermeye bir nevi Alez gorevi görüyormus yoksa kaç tane nevresim almalıyız yatağa yenidoganin altına geçiyormuş ya bazen kakası
Ayyy kötü olmus, bakayım artarsa söyleyeyim doktoruma, günlük 1 şişe maden suyu içiyorum, senin krampta geçsin insKramp magnezyum eks. oluyor canım 1 2 sn sürüyorsa şanslısın geçen gece benim bacağıma giren 5 dakika sürdü ertesi gün üstüne basamadım.
Magnezyum takviyesi alamıyorsan doktoruna bildirip duruma göre başlatabilir. Alsan dahi günde 1 maden suyu tüket canım. Bir nebze rahatlatacaktır
En iyi yatış pozisyonu sol diyorlar ya, bi an endişe ettim☺ Yeni başladı neyseki çok kısa süruyo kramplar şuan da bakayım olmadı doktora söyleyeyimKız sağın önemi yok yatabilirsin sağ sol fark etmiyor sol daha çok rahatlatıyormuş dolaşımı ama sırt üstü resmen zorlaştırıyor kalp az kan pompalıyor ondan dolayı sırt üstü dışındakiler serbest. Ben sırt üstü yatmışım uyandım ki gece. Kramplar için magnezyum başlar doktorun sanırım
Teşekkür ederim kilyacımGüzel görünüyor canım iyi günlerde kullan
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun hepimizinAyyy kötü olmus, bakayım artarsa söyleyeyim doktoruma, günlük 1 şişe maden suyu içiyorum, senin krampta geçsin ins
Bende bunu alayım diyorum gördüm hemen atayım gruba lazım olur dedim aynen çok gerekli diyorlar alalim bulunsunAy bebek bakım örtüsü almıştım baya büyük bir paketini e bebekten. Bence o çok şart bişe
İyi yapmışsınBende bunu alayım diyorum gördüm hemen atayım gruba lazım olur dedim aynen çok gerekli diyorlar alalim bulunsun
Ohh şifa olsun hadi başlatalım yok mu arttıranEki Görüntüle 2914979 hadı bakalım yavrum guzelleselım şifaa olsun
Ben lımon da sıkıyorum yarım kuzuu sendem gorunce aynı marka dıe dırek cektım attımOhh şifa olsun hadi başlatalım yok mu arttıran
Ben de çok değil az damlatıyorumBen lımon da sıkıyorum yarım kuzuu sendem gorunce aynı marka dıe dırek cektım attım
Estf. KuzumAslına bakarsan tam da bunu demek istedim. Oto koltuğu olabilen puset bakıyorsun onun da Bi takım özellikleri olmalı e bu da pahalı olucak ve sadece 6 ay sığabiliyor demiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam. Sonrasında yaza doğru hem bebek arabası almak hem de büyüdüğü için başka Bi oto koltuğu almak masraflı olmayacakmı. Ben niye bu kadar irdeliyorum yanlış anlama kafam karışık karar vermiş değilim ya hani bende fikir alışverişi yapmak için
Maalesef kuzum öyle gerçekten. Hep yüreğimiz ağzımızdaGaliba öyle canım haklısın tek iyi olsun da napym korkuyorm simdi kıpırdandı azcık bakalim 1 ay cok uzun iste ya kurup duruyoruz kafamızda
Yok kuzum o kadar endişe etmene gerek yok sağa yatınca. İlla magnezyum başlıyorlar zaten bence söyle altıda başlıyor genelde doktorlar. Soda iç bir de içindeki mineraller rahatlatır kuzumEn iyi yatış pozisyonu sol diyorlar ya, bi an endişe ettim☺ Yeni başladı neyseki çok kısa süruyo kramplar şuan da bakayım olmadı doktora söyleyeyim
Sağ ol yavrumKızlar 14 Eylül de bime bebek için kulak çöpü birde bebek bakım örtüsü. 10 lu geliyor almak isteyenlere duyurulur .Bebek bakım örtüsü iyi diyorlar yatağa sermeye bir nevi Alez gorevi görüyormus yoksa kaç tane nevresim almalıyız yatağa yenidoganin altına geçiyormuş ya bazen kakası
Magnezyum içtiğim için kahvaltıda, akşama bıraktım benOhh şifa olsun hadi başlatalım yok mu arttıran
Magnezyum zehirlenmesi olcak bende maden suyu ilaç muzMagnezyum içtiğim için kahvaltıda, akşama bıraktım benşifa olsun.
Şu konuyu bir an önce çözmek istiyorum ve her konu açıldığında küçükken açmaya çalıştığım annemin yumakları gbi oluyo kafam.Estf. Kuzumşimdi alsam puset ve bebek arabası sonra yine oto koltuğu alacağım yani üç parça her şekilde olacak. Pusetli bebek arabaları uzun süre kullanılmıyor üstelik. Bir daha bebek arabası ihtiyacı doğacak hatta belki yürümeyi sevmezse bebeler. Artı olarak zaten pusetin parasını her türlü alıyor bebek arabasının içine dahilmiş gibi duruyor ama ayrı ayrı alınca da aynı fiyat oto koltuğu ayrı mesele onu mecburen her şartta alacağız. Ben hiç puset almayacağım ihtiyaç duymam diyorsan o da ayrı tabii kuzum sadece oto koltuğu ve araba alırsın sonrasında.