2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ay bebek bakım örtüsü almıştım baya büyük bir paketini e bebekten. Bence o çok şart bişe

Ayyy kötü olmus, bakayım artarsa söyleyeyim doktoruma, günlük 1 şişe maden suyu içiyorum, senin krampta geçsin ins

En iyi yatış pozisyonu sol diyorlar ya, bi an endişe ettim☺ Yeni başladı neyseki çok kısa süruyo kramplar şuan da bakayım olmadı doktora söyleyeyim

Estf. Kuzum şimdi alsam puset ve bebek arabası sonra yine oto koltuğu alacağım yani üç parça her şekilde olacak. Pusetli bebek arabaları uzun süre kullanılmıyor üstelik. Bir daha bebek arabası ihtiyacı doğacak hatta belki yürümeyi sevmezse bebeler. Artı olarak zaten pusetin parasını her türlü alıyor bebek arabasının içine dahilmiş gibi duruyor ama ayrı ayrı alınca da aynı fiyat oto koltuğu ayrı mesele onu mecburen her şartta alacağız. Ben hiç puset almayacağım ihtiyaç duymam diyorsan o da ayrı tabii kuzum sadece oto koltuğu ve araba alırsın sonrasında.

En iyi yatış pozisyonu sol diyorlar ya, bi an endişe ettim☺ Yeni başladı neyseki çok kısa süruyo kramplar şuan da bakayım olmadı doktora söyleyeyim
Yok kuzum o kadar endişe etmene gerek yok sağa yatınca. İlla magnezyum başlıyorlar zaten bence söyle altıda başlıyor genelde doktorlar. Soda iç bir de içindeki mineraller rahatlatır kuzum

Sağ ol yavrum

Şu konuyu bir an önce çözmek istiyorum ve her konu açıldığında küçükken açmaya çalıştığım annemin yumakları gbi oluyo kafam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…