- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bende sağ tarafıma dönüp uyumuş halde uyandımuyandığımda bi an korktum , ya bişe olursa diye. Kızlar ya bi kaç gündür sabah uykudan uyanır uyanmaz ayağımı hareket ettirince bi anda kramp giriyo bacağıma sizde de oluyo mu?Bugünün erkemci kusu da ben oluyum bari kendmi sırtüstü yatarken buldum ama nasılda rahat hemen nasıl sola döndüğümü bilemedim o telasla
Sağa bn dönüsümlü yatıyorum valla zaten cünkü solum agrıyor artık bnde de oluyordu ama magnezyum baslayınca gecti rahatm simdilikAyyy bende sağ tarafıma dönüp uyumuş halde uyandımuyandığımda bi an korktum , ya bişe olursa diye. Kızlar ya bi kaç gündür sabah uykudan uyanır uyanmaz ayağımı hareket ettirince bi anda kramp giriyo bacağıma sizde de oluyo mu?
1 2 saniye süruyo kramp , yaaa magnezyum eksikliğinden mi oluyor ?Sağa bn dönüsümlü yatıyorum valla zaten cünkü solum agrıyor artık bnde de oluyordu ama magnezyum baslayınca gecti rahatm simdilik
Suanda yattıgım taraf o kadar canım acıyor kı anlatamm magnezyum da ıcıyorum ama1 2 saniye süruyo kramp , yaaa magnezyum eksikliğinden mi oluyor ?
Gunaydınnn kuzzuuuGünaydın kızlar herkese. Hayırlı pazarlar
Kramp magnezyum eks. oluyor canım 1 2 sn sürüyorsa şanslısın geçen gece benim bacağıma giren 5 dakika sürdü ertesi gün üstüne basamadım.1 2 saniye süruyo kramp , yaaa magnezyum eksikliğinden mi oluyor ?
O kadar dan bısey olmaz canım o kadarcık donuyoruz zaten korkmaBugünün erkemci kusu da ben oluyum bari kendmi sırtüstü yatarken buldum ama nasılda rahat hemen nasıl sola döndüğümü bilemedim o telasla
Altı ay dolana kadar serbest yavrum doktor bana 24.haftada yaptı uyarıyı ki bugün uyandığımda ben de sırt üstü idim yastık koymama rağmen yastığın üzerine uzanmışım hamile yastığı alacağım artık ne yapayım. Onunda üzerine uzanmayı beceririm ben gerçiBugünün erkemci kusu da ben oluyum bari kendmi sırtüstü yatarken buldum ama nasılda rahat hemen nasıl sola döndüğümü bilemedim o telasla
Kız sağın önemi yok yatabilirsin sağ sol fark etmiyor sol daha çok rahatlatıyormuş dolaşımı ama sırt üstü resmen zorlaştırıyor kalp az kan pompalıyor ondan dolayı sırt üstü dışındakiler serbest. Ben sırt üstü yatmışım uyandım ki gece. Kramplar için magnezyum başlar doktorun sanırımAyyy bende sağ tarafıma dönüp uyumuş halde uyandımuyandığımda bi an korktum , ya bişe olursa diye. Kızlar ya bi kaç gündür sabah uykudan uyanır uyanmaz ayağımı hareket ettirince bi anda kramp giriyo bacağıma sizde de oluyo mu?
Bende sağıma dönüyorum canım hep sol olamaz zaten çürürüz ben rahatsız isem bebekte rahatsızdır öyle düşünüyorum sağa dönüyorum yeterki sırt üstü yatmayalım. Öyle bile buluyorum kendimiGunaydinlar bende sağıma dönüyorum sol tarafa devamlı yatamıyoruz ki yada sırt üstü buluyorum kendimi uyanınca ins bir sıkıntı olmaz
Yatmaya korkuyoruz artık Dr kontrolünde ay sonu gittiğimde soracağım birde şu kontroller arası daha az olsa ya çok bekliyoruz bekledikçe kuruyoruzBende sağıma dönüyorum canım hep sol olamaz zaten çürürüz ben rahatsız isem bebekte rahatsızdır öyle düşünüyorum sağa dönüyorum yeterki sırt üstü yatmayalım. Öyle bile buluyorum kendimi
Faydalı mı bilmem ama bayılıyorum bebelerde iyi günlerde kuzumEki Görüntüle 2914934 kızlarrr indirim den bakın ne aldım
Güzel gunlerde kullansın ins arkadaşımın ikizleri var işe yaradığını söylüyorEki Görüntüle 2914934 kızlarrr indirim den bakın ne aldım
Benimde bir ay ve artık korkuyorum bebeklerin suyu çok artar fark etmezsem diye. Bakalım belki iki haftada gel der. Ayrıca annem hamileliğinde hep sağa yattı doktor sola izin vermedi belki başka bir durum vardı bilmiyorum. Eskiden doktorlar sağa yatmayı öneriyormuş zaten. Solda kalbe baskı olmasın diye. Bence çok önemli değil sağın da solun da avantajları var. İşte ben sırt üstü dönüyorum ona o kötü yastık koydum yok engellemediYatmaya korkuyoruz artık Dr kontrolünde ay sonu gittiğimde soracağım birde şu kontroller arası daha az olsa ya çok bekliyoruz bekledikçe kuruyoruz
Ewet bızdedde kullananlar var dogdugu an itibarı ile ayak bılegıne takıyolarmısGüzel gunlerde kullansın ins arkadaşımın ikizleri var işe yaradığını söylüyor