2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar ben yarın oruç tutmayı denicem ilaçları sahur iftar şeklinde ayarladım tutaniniz var mı?

Bence adet olacak gibi olmamız tutunduğu için cabalafiginin göstergesi bence öyle kuzum benimde ilk oğlum.tup bebek ben hep adetnolcam sandım o zamanda bana tutunmaya cabaliyodur demişlerdi korkudan inanmamıştım simdi bu ikinci tedavim yine olsa yine korkarım akillanmam ben😂 ama doğrusu bu sen rahat ol
Ya bilemedim sabahtan bişeyim yoktu şimdi baya baya adet belirtisi var ustumde inşallah dediğin gibi olur. Seninki nasıl olmuştu tam olarak 😊

Ah canım benim anlaym diye bilimsel yazıyla anlatmışsın da şu kalbime bj söz geçirip rahatlasamm😂 ama Allah ragzi olsun beni böyle dusunup yazmışsın rabbim kucagini doldursun sağlıklı sıhhatlice bebislerimizide konuşuruz insalalh 💗💗💗
Allah senden de razı olsun kuzum hepimizin inşallah 😍💞

Ya bilemedim sabahtan bişeyim yoktu şimdi baya baya adet belirtisi var ustumde inşallah dediğin gibi olur. Seninki nasıl olmuştu tam olarak 😊
Valla ben adet donemlerim de usurum usumustum ayaklarım.donmusu karnım adet klacak gibi kasıklarıma bata bata agrimisti ağlaya ağlaya eşime gına getirmiştim nolur şu kadınlar kulübüne sor demişti sordum kadinalr nerdeyse nomu alıp arayıp rahatlatacak kadar konusmuslsrdi yine takmistm kafama sonrasi valla hep oyyle gitti hamilelik başlandığı nasıl olursa öyle devam ediyor o yüzden akışına bırak kuzum hiç benim gibi olmanı istemem stres stres 🙄🙄

Doktoruna danıştın mı canım? Belki o rahatlatacak bi açıklama yapar 🙂 sen içini ferah tut, vücudun bi düzeni var, belki adet günü yaklaştığı için öyle bi sancı gelmiştir. Pozitif düşünüyoruz 💁🏻‍♀️🌈✨
Yok danismadim iki saattir fakan böyleyim aksam rahatsız etmek istemedim. Inşallah dediğin gibidir sağol 🧚‍♀️

İçtim kuzucum çok az kahve kattım valla her yudumunda böyle reklam çekiyor gibi kendimden gextim sanırsın kahve reklamindayim eşim diyoki bana bidaha yapsana sanki kesmedi sanki bizi kesti dedim valla inadına kahveye abandi oda yapmadım kendinnyap dedim valla kokusuda eziyet 😂😂
Şifa olsun o vakit canım. Eşimde içsem sana ayıp olur mu dedi. Yok canım iç filan dedim ama ben de özledim şöyle güzel kokusunu çeke çeke keyif yapmayı 🙂 o da içmedi 😬

Yok danismadim iki saattir fakan böyleyim aksam rahatsız etmek istemedim. Inşallah dediğin gibidir sağol 🧚‍♀️
Sen boşver onları valla ben burda doktorumdan hemsiremden daha cok şey öğrendim onların klasik yontemleri var herkese söyledikleri bazı konularda dediklerinin dışına çıkmıyor tir ama bazı konularda rutine bağlamışlar 😏😏😏

Arkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Bence olumluya işarettir canım endişe etme en kötü ihtimal ilaçların etkisinden olabilir regl olacağını düşünmüyorum Allah ın izni ile 🙂

Valla ben adet donemlerim de usurum usumustum ayaklarım.donmusu karnım adet klacak gibi kasıklarıma bata bata agrimisti ağlaya ağlaya eşime gına getirmiştim nolur şu kadınlar kulübüne sor demişti sordum kadinalr nerdeyse nomu alıp arayıp rahatlatacak kadar konusmuslsrdi yine takmistm kafama sonrasi valla hep oyyle gitti hamilelik başlandığı nasıl olursa öyle devam ediyor o yüzden akışına bırak kuzum hiç benim gibi olmanı istemem stres stres 🙄🙄
Başka belirtin var mıydı?canım keşke ağlayıp kendine o kadar eziyet etmeseymissin. Ben ağlamadım ama çok gerildim😔

Başka belirtin var mıydı?canım keşke ağlayıp kendine o kadar eziyet etmeseymissin. Ben ağlamadım ama çok gerildim😔
Hiç gerilme kuzum başka belirtiyor gerek kalmadan 9. Gün test yapmsym sonra pozitifi görünce ayrı korkular sarmıştı işte bunda akıllıca davranmak istiyorum Allah nasip ederse tabiii

X