2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ohh iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallahh kuzum🤲🏻
Yok çok güzel cukk olmuş renkleri zaten alttaki benim aldığım griden. Ben biraz kendimce cinsiyet ayırdım renk olarak 🤭
Ya o değilde şu sepetlerden ucuza bulsam alırım evimizin içinde yenidoğan çekimi yapardık çok güzel değiller mi yaaa 🥰🥰
Sağ olasın kuzum 🤗 en uygun ürünlerden biriydi gerçekten bu. Sepetlerden vardır aslında hiç aklıma gelmedi güzel olur aslında 🥰

Ay okuma çok olumsuz şeyler 🤗sen diyetle toparlarsin inşallah. O da bi stres sebebi tabi olmazmı. Valla ben de baklavası tatlısı hamurişi herşeyi yiyorum kesin bende de çıkıcak kuzum.
Aynen ben de her an her şey olacak kafasındayım. Daha bu haftalarda. Sonra diyorum naparız öyle bişe olursa 😞Allah esirgesin gerçekten 🤲🏻
Al benden de o kadar valla aynı hisleri paylasıyoruz😅

Ohh iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallahh kuzum🤲🏻
Yok çok güzel cukk olmuş renkleri zaten alttaki benim aldığım griden. Ben biraz kendimce cinsiyet ayırdım renk olarak 🤭
Ya o değilde şu sepetlerden ucuza bulsam alırım evimizin içinde yenidoğan çekimi yapardık çok güzel değiller mi yaaa 🥰🥰
Yaaa bırde ikiz cekımlerı 😀😍🤲

Valla kuzum normal tahlil ile anlaşılmıyor sana diyeyim. Hatta benim normali alt sınırda nerdeyse. Hani açlık tokluk var ya. Yükleme de maalesef yüksek çıktı. Güzel bir şey değil ama diğerleri alternatif değilmiş tecrübe ettim. Sadece diyet değil doktorum ile görüşemedim ama diyet evet sıkı kontrol çünkü bebeklerin suyunu çok artıran erken doğuma sebep veren beraberinde tansiyonu tetikleyen bebeklerin ciğer gelişimini azaltan bu durumda çok iyi zamanında doğsa bile küvöz ihtiyacı ortaya çıkaran bir şey yani önemli maalesef ki. Ben de hiç istemezdim. Çıkan değer çok yüksekse de insülin iğnesi başlatıyorlar derecesine göre yani. Ve asla kan tahlilleri ile belli olmuyor. Aklında bulunsun yine doktorun ve senin tercihin kuzum
Anladım canım, çok sağol bilgilendirdigin için 💐

Kızlarım merhaba dün giremedim bir türlü. Kilya Kilya cığım hayırlı haberlerin olsun inşallah sıkma canını sakın doktor kontrolündesin en azından çözümü olan bir şey olsun şeker vs. Konusu 😔 pink21 pink21 canım çok geçmiş bitmiş olsun, sağlıkla zamanında alalım inşallah hepimiz kucağımıza 🤲❤️
hepinizi öpüyoreee 🥰

Dün avm ye gittim pantolon vs olmuo bana da artık sinirim bozulyo gittim lcw de denedim ayy kapri gibi oldu yaa jean, bi eşofman altı aldım onu da büyük almışım çıktım 😔 kendime kıyafet bulamıyorum soğudu buralarda elbise ile olmaz nereye bakcam bilmem jean vs var mı öneriniz ama uzun paçalı istiyorum 😂

Kızlarım merhaba dün giremedim bir türlü. Kilya Kilya cığım hayırlı haberlerin olsun inşallah sıkma canını sakın doktor kontrolündesin en azından çözümü olan bir şey olsun şeker vs. Konusu 😔 pink21 pink21 canım çok geçmiş bitmiş olsun, sağlıkla zamanında alalım inşallah hepimiz kucağımıza 🤲❤️
hepinizi öpüyoreee 🥰
Yavrum sağ olasın 🤗❤️

X