2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende tüp bebek doktorumla devam ediyorum canım hatta bu sene tayin isteyecektik doktorumla devam edebilmek için kaldım birine güvenmişken onunla devam etmek istedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Doktorum burada değilmiş 😅 hey Allah ım ya 😳 pazartesi dönecekmiş. O zaman dönüş yapacağız dedi şimdi. Eee acil bir şey olsa demek ki acile git diyecekler bana 👀

Amiiin 🤲🏻 Ay valla o zaman harika ne diyeyim. Maalesef bizim hep böyle idi telefonla önce hemşire hemşireden doktor ve bugün unuttu işte kadın yoksa en azından ikinci mesaja dönerdi. Hoca ameliyatta vs diye bence kendi hatasından oldu.
Yarın sabah hemen hatırlatma mesajı at canım hatta arkasından ara . Büyük ihtimal çok yoğun oluyorlar arayada birşeyler girince unutuyorlar ama işte bizimde durumumuz ortada en azından dönüş yapasalar içimiz rahat edecek sürekli kurgulamayacağız

Yarın sabah hemen hatırlatma mesajı at canım hatta arkasından ara . Büyük ihtimal çok yoğun oluyorlar arayada birşeyler girince unutuyorlar ama işte bizimde durumumuz ortada en azından dönüş yapasalar içimiz rahat edecek sürekli kurgulamayacağız
Katılıyorum canım, çok yoğunlar bence de Kilya Kilya cığım.
Benim doktorum instagramda ara ara paylaşıyo, bi kere bugün 8 hastamızın transferini yaptık dedi. 🙈
İnanamadım. 😂

Katılıyorum canım, çok yoğunlar bence de Kilya Kilya cığım.
Benim doktorum instagramda ara ara paylaşıyo, bi kere bugün 8 hastamızın transferini yaptık dedi. 🙈
İnanamadım. 😂
Ah ah herkesin bir problemi var artık kadın doğum konusunda. Ama kötü taraf şu ki artık hiç bir tıpçı seçmek istemiyor boş kalıyor Tuş da.

Kuzum ne kadar büyük Bi olay atlamışsın 😞 çok şükür yaa iyi ki farkedilmiş 🙏🏻 çok geçmiş olsun...

Canım sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta peynir 5 6 zeytin bol yeşillik domates salatalık falan dedi dahiliyeci. Ben öğlen öğün atlıyorum hep kahvaltıyı geç yaptığım için 1 kase yoğurt yulaf yapıyorum falan ona ok dedi. Akşam da pirinç makarna ekmek yok. Çorba sebze salata yoğurt falan devam. 1 meyve yiyebilirsin sadece dedi 😞 allahtan karpuz mevsimi bitti falan dedi şekeri az olanlardan ye diyor yani 🤷🏻‍♀️ internetten bakıcam ona az şekerli 2 meyve neden olmasın 😭 ara öğünlerde süt ayran yoğurt sayılı fındık ceviz falan biraz örnek diyet listeleri baktım da böyle çıkarım yaptım
canım walla öyle oldu çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz🙏

Ah ah herkesin bir problemi var artık kadın doğum konusunda. Ama kötü taraf şu ki artık hiç bir tıpçı seçmek istemiyor boş kalıyor Tuş da.
Kadın doğumcular mahkemelerle çok uğraşıyormuş, ondan istemiyor çoğu kişi. 😔
E bi de çoğu hastanede gecesi gündüzü yok, doğum gece başlamışsa paşa paşa o telefonu duyup, uykundan uyanıp gidicen. 🙈
Zor kuzum yaa, hiç kolay değil.
Dermatologların nöbeti yok mesela, TUS puanı çok yüksek. Herkes kolay bir çalışma hayatı istiyo. 😉

Kadın doğumcular mahkemelerle çok uğraşıyormuş, ondan istemiyor çoğu kişi. 😔
E bi de çoğu hastanede gecesi gündüzü yok, doğum gece başlamışsa paşa paşa o telefonu duyup, uykundan uyanıp gidicen. 🙈
Zor kuzum yaa, hiç kolay değil.
Dermatologların nöbeti yok mesela, TUS puanı çok yüksek. Herkes kolay bir çalışma hayatı istiyo. 😉
Aynen öyle yalan değil ben olsam bende öyle isterdim 🙄😬

Guuunnnaaayyyddııınnn kızzçelerr
Şuan size maldivlerden durum bildiriyorum demeyi cok isterdim fakat yine koca gobek le yatakta yer edınemeyıp kalktık Elısa ıle bırlıkte mutfaktan bildiriyoruz 👻
Şaşırdık mmı hayırrrr... 😬
Cunku uykusuz ve ustune acıktık napabıliridik
Uykusuz ve huzursuzlugumuza bırde aclıkla mı mucadele etseydık 🥴😅🤪
Ne demiş Şair ;
İsteyenın bı yuzü kara
Vermeyenın ki zenci 😁
İstedık saat 1.00 küsür de 2 kornıson 😋
Saat 4.00 de 6.7 cıg badem
Saat 5.25 de bır adet armut 🍐
Eksı tatlı ıhtıyacı ben degıl bebegım istemişti
Şimdi siz horul horul uyurken bir varmıs bır yokmus size burdan tatlı ruyalar dılıyoruz ablaları teyzelerı 💤💭👶🤰

pink21 pink21 kuzumm sana da cokk gecmısler olsun zor zamanlar geçırmişsiin rabbim korumus esırgemiş bebegını ınsallah gordugun bıtek bu olur artık sıkıntısız alırısn bebegını kucagına canım hepımızın korkulu ruyaları maalesef ki devam etmekte Rabbım bızlerı de bebeklerımiizi de korusun 🤲

Allah ım korusun ama ya netten baktım 50 de yüksek çıkınca 100 lük yükleme istemiş doktorlar genelde ☹️☹️☹️🥺🥺🥺 inşallah istemez ya. Ne olur istemesin 🤲🏻
Kilya ins yüksek çıkmaz 🤲 ya ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum, anlamadığım şey diyelim yaptırdım ve yüksek çıktı, bu durumda ne olacak diyet mi uygulayacağım, madem diyet uygulayacağım şimdiden diyet yaparım, diyetten kasıt sağlıklı beslenme yani başka bi mudahele var mi ki ?

X