Doktorum burada değilmişBende tüp bebek doktorumla devam ediyorum canım hatta bu sene tayin isteyecektik doktorumla devam edebilmek için kaldım birine güvenmişken onunla devam etmek istedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Testi birkaç hafta geç yaptıraydım bariAmin yavrum valla ben de bilemiyorum
Yarın sabah hemen hatırlatma mesajı at canım hatta arkasından ara . Büyük ihtimal çok yoğun oluyorlar arayada birşeyler girince unutuyorlar ama işte bizimde durumumuz ortada en azından dönüş yapasalar içimiz rahat edecek sürekli kurgulamayacağızAmiiinAy valla o zaman harika ne diyeyim. Maalesef bizim hep böyle idi telefonla önce hemşire hemşireden doktor ve bugün unuttu işte kadın yoksa en azından ikinci mesaja dönerdi. Hoca ameliyatta vs diye bence kendi hatasından oldu.
aa yeni gördümDoktorum burada değilmişhey Allah ım ya pazartesi dönecekmiş. O zaman dönüş yapacağız dedi şimdi. Eee acil bir şey olsa demek ki acile git diyecekler bana
Öyle gerçekten e bana baştan desene o zaman hayret bir şeyaa yeni gördümo da şans canım ya inşallah hafta sonu çok çabuk geçer senin için
Katılıyorum canım, çok yoğunlar bence deYarın sabah hemen hatırlatma mesajı at canım hatta arkasından ara . Büyük ihtimal çok yoğun oluyorlar arayada birşeyler girince unutuyorlar ama işte bizimde durumumuz ortada en azından dönüş yapasalar içimiz rahat edecek sürekli kurgulamayacağız
Ah ah herkesin bir problemi var artık kadın doğum konusunda. Ama kötü taraf şu ki artık hiç bir tıpçı seçmek istemiyor boş kalıyor Tuş da.Katılıyorum canım, çok yoğunlar bence deKilya cığım.
Benim doktorum instagramda ara ara paylaşıyo, bi kere bugün 8 hastamızın transferini yaptık dedi.
İnanamadım.
canım walla öyle oldu çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizKuzum ne kadar büyük Bi olay atlamışsınçok şükür yaa iyi ki farkedilmiş çok geçmiş olsun...
Canım sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta peynir 5 6 zeytin bol yeşillik domates salatalık falan dedi dahiliyeci. Ben öğlen öğün atlıyorum hep kahvaltıyı geç yaptığım için 1 kase yoğurt yulaf yapıyorum falan ona ok dedi. Akşam da pirinç makarna ekmek yok. Çorba sebze salata yoğurt falan devam. 1 meyve yiyebilirsin sadece dediallahtan karpuz mevsimi bitti falan dedi şekeri az olanlardan ye diyor yani internetten bakıcam ona az şekerli 2 meyve neden olmasın ara öğünlerde süt ayran yoğurt sayılı fındık ceviz falan biraz örnek diyet listeleri baktım da böyle çıkarım yaptım
Kadın doğumcular mahkemelerle çok uğraşıyormuş, ondan istemiyor çoğu kişi.Ah ah herkesin bir problemi var artık kadın doğum konusunda. Ama kötü taraf şu ki artık hiç bir tıpçı seçmek istemiyor boş kalıyor Tuş da.
kuzum çok teşekkürler aynen çok şükür farkedip zamanında serklaj yaptı bir hafta daha gecikse düşünemiyorum bilepink21 , çoooooooooook geçmiş olsun canım benim yaa.
Allah’tan görmüş doktorun ve hemen müdahale etmiş.
Canım teşekkür ederimnurselek , battaniyeye bayıldım.
Yaaaa çok güzel, özellikle el emeği olması müthiş bişiy.Ömür boyu saklanacak, nesilden nesile kullanılacak bir şey.
Amin insallahhCanım teşekkür ederim
Allah nasip etsin hepimize, heveslerimizi de yarıda koymasın inşallah
Aynen öyle yalan değil ben olsam bende öyle isterdimKadın doğumcular mahkemelerle çok uğraşıyormuş, ondan istemiyor çoğu kişi.
E bi de çoğu hastanede gecesi gündüzü yok, doğum gece başlamışsa paşa paşa o telefonu duyup, uykundan uyanıp gidicen.
Zor kuzum yaa, hiç kolay değil.
Dermatologların nöbeti yok mesela, TUS puanı çok yüksek. Herkes kolay bir çalışma hayatı istiyo.
Amiiiiiiiiiin canım, inşallah.Canım teşekkür ederim
Allah nasip etsin hepimize, heveslerimizi de yarıda koymasın inşallah
Kilya ins yüksek çıkmazAllah ım korusun ama ya netten baktım 50 de yüksek çıkınca 100 lük yükleme istemiş doktorlar geneldeinşallah istemez ya. Ne olur istemesin