2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Doktorum burada değilmiş hey Allah ım ya pazartesi dönecekmiş. O zaman dönüş yapacağız dedi şimdi. Eee acil bir şey olsa demek ki acile git diyecekler bana

Yarın sabah hemen hatırlatma mesajı at canım hatta arkasından ara . Büyük ihtimal çok yoğun oluyorlar arayada birşeyler girince unutuyorlar ama işte bizimde durumumuz ortada en azından dönüş yapasalar içimiz rahat edecek sürekli kurgulamayacağız

Katılıyorum canım, çok yoğunlar bence de Kilya cığım.
Benim doktorum instagramda ara ara paylaşıyo, bi kere bugün 8 hastamızın transferini yaptık dedi.
İnanamadım.

Katılıyorum canım, çok yoğunlar bence de Kilya cığım.
Benim doktorum instagramda ara ara paylaşıyo, bi kere bugün 8 hastamızın transferini yaptık dedi.
İnanamadım.
Ah ah herkesin bir problemi var artık kadın doğum konusunda. Ama kötü taraf şu ki artık hiç bir tıpçı seçmek istemiyor boş kalıyor Tuş da.

canım walla öyle oldu çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Ah ah herkesin bir problemi var artık kadın doğum konusunda. Ama kötü taraf şu ki artık hiç bir tıpçı seçmek istemiyor boş kalıyor Tuş da.
Kadın doğumcular mahkemelerle çok uğraşıyormuş, ondan istemiyor çoğu kişi.
E bi de çoğu hastanede gecesi gündüzü yok, doğum gece başlamışsa paşa paşa o telefonu duyup, uykundan uyanıp gidicen.
Zor kuzum yaa, hiç kolay değil.
Dermatologların nöbeti yok mesela, TUS puanı çok yüksek. Herkes kolay bir çalışma hayatı istiyo.

Aynen öyle yalan değil ben olsam bende öyle isterdim

Guuunnnaaayyyddııınnn kızzçelerr
Şuan size maldivlerden durum bildiriyorum demeyi cok isterdim fakat yine koca gobek le yatakta yer edınemeyıp kalktık Elısa ıle bırlıkte mutfaktan bildiriyoruz
Şaşırdık mmı hayırrrr...
Cunku uykusuz ve ustune acıktık napabıliridik
Uykusuz ve huzursuzlugumuza bırde aclıkla mı mucadele etseydık
Ne demiş Şair ;
İsteyenın bı yuzü kara
Vermeyenın ki zenci
İstedık saat 1.00 küsür de 2 kornıson
Saat 4.00 de 6.7 cıg badem
Saat 5.25 de bır adet armut
Eksı tatlı ıhtıyacı ben degıl bebegım istemişti
Şimdi siz horul horul uyurken bir varmıs bır yokmus size burdan tatlı ruyalar dılıyoruz ablaları teyzelerı

pink21 kuzumm sana da cokk gecmısler olsun zor zamanlar geçırmişsiin rabbim korumus esırgemiş bebegını ınsallah gordugun bıtek bu olur artık sıkıntısız alırısn bebegını kucagına canım hepımızın korkulu ruyaları maalesef ki devam etmekte Rabbım bızlerı de bebeklerımiizi de korusun

Allah ım korusun ama ya netten baktım 50 de yüksek çıkınca 100 lük yükleme istemiş doktorlar genelde inşallah istemez ya. Ne olur istemesin
Kilya ins yüksek çıkmaz ya ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum, anlamadığım şey diyelim yaptırdım ve yüksek çıktı, bu durumda ne olacak diyet mi uygulayacağım, madem diyet uygulayacağım şimdiden diyet yaparım, diyetten kasıt sağlıklı beslenme yani başka bi mudahele var mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…