evet canım ya allah korusun hepimizin bebekleriniAnladım kuzum ay yatmak gerek ya son üç ay aynı ilk üç ayda olduğu gibi. Çok hızlı kısalma olmuş demek ki sende ama cidden ağrı sancı olmaması kötü olmuş. Ağrı sancı olunca bu aylarda doktorlar çok ciddiye alıyor. Hemen çağırırdı zaten. Allah esirgemiş yine kuzum.
Ya şöyle atıyorum karından 3 çıkan vajinal 2.5 çıkabiliyor net anlaşılma durumu dedikleri yine özellikle son aylar için ya da zaten kısa ise çok kısaldığında önemli hale geliyor. Azıcık fark bile etkili çünkü. Ama işte hunileşme biraz farklı bir şey sanırım. Zaten yat demiştir geri kalan kısım için sanırım. İstirahat ile baya idare edenler var kuzum. Dikkat et yine kendine. Hepimiz edelim inşallahkarından da az çok anlaşılır mı bilmiyorum tüp bebek doktorunu aradım karından anlaşılmazmıydı diye detaylı ultrasonda acaba doktorun mu gçzünden kaçtı hatası oldu diye düşündüm.tüp bebek doktoru da karından net belli olmaz yanıltır kısalma ve hunileşme vajinal anlaşılır dedi. ay anlamıyoruzki ne emekler veriyoruz sağlıkla kucağımıza alsak
Bncede tam dogru olcum vermese de bir fikir verir diye dusunuyorum umut ediyorum en azından 15 inde burdaki dr ye gidicek ben bi soruyum bu konuyu ne diyecekBende benzer durumu yaşayan birini duydum ama karından bakarken şüphelenmiş karnına bastırmış doktor ve açılma görmüş baskı oldukça yine vajinal bakmadan serklaj a almış. Uzunluğu baya iyiymiş. Aniden doğum başlardı filan demiş hatta. Benzer gibi geldi ama sanırım doktor dikkati ile alakalı bir durum. Bilemedim yaçok uzun aralıklarla gidiyorum ben bir de. Sık olsa yine bir nebze.
Aynen sor yavrum bir merak ettim bendeBncede tam dogru olcum vermese de bir fikir verir diye dusunuyorum umut ediyorum en azından 15 inde burdaki dr ye gidicek ben bi soruyum bu konuyu ne diyecek
bugün kontrole gittim canım dikişten sonra 21den 31 e çıkmış uzunluk çok şükür iş yapma eğilip kalma ama hafiften evin içinde yürü dediYa şöyle atıyorum karından 3 çıkan vajinal 2.5 çıkabiliyor net anlaşılma durumu dedikleri yine özellikle son aylar için ya da zaten kısa ise çok kısaldığında önemli hale geliyor. Azıcık fark bile etkili çünkü. Ama işte hunileşme biraz farklı bir şey sanırım. Zaten yat demiştir geri kalan kısım için sanırım. İstirahat ile baya idare edenler var kuzum. Dikkat et yine kendine. Hepimiz edelim inşallahHiç kolay değil. Rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmayı nasip etsin hepimize
Aman dikkat et canım bosver isi kalsn hersey yorma hic kendinibugün kontrole gittim canım dikişten sonra 21den 31 e çıkmış uzunluk çok şükür iş yapma eğilip kalma ama hafiften evin içinde yürü dedi
Ay çok şükür kuzum çok şükür. Doğrudur benim doktor benim gibi hep yatışcıbugün kontrole gittim canım dikişten sonra 21den 31 e çıkmış uzunluk çok şükür iş yapma eğilip kalma ama hafiften evin içinde yürü dedi
evet canım hiç iş yapmıyorum artık evi de saldım iyiyceAman dikkat et canım bosver isi kalsn hersey yorma hic kendini
Benim dr her geldiğinde vajinal bakacağım dedi ilk haftadan itibaren ben her gittiğimde çift muayene yapıyor kuzum.Her kontrolde de vajinal bakmazlar heralde ama ya ne yapsak bilemedim valla gözüm cok korktu
Yaa bakmadım hiç yazmıyor mu acaba? 30 derecede yıkarım muhtemelen renkli ayarında. Bun arada hemşire unuttu sanırım doktora göstermeyi mesajıma da dönmedi
Yok canım yazmıyor sanırsam üstünde görmedim o zaman 30 narinde yıkayayım. Büyük ihtimal canım zaten yeterince stresliyiz daha da strese sokuyorlar insanı direk doktorunla iletişime geçemiyor musun canımYaa bakmadım hiç yazmıyor mu acaba? 30 derecede yıkarım muhtemelen renkli ayarında. Bun arada hemşire unuttu sanırım doktora göstermeyi mesajıma da dönmedi
Bende bakayım bir kuzum yıkama durumuna. Maalesef hemşire üzerinden iletişim kurabiliyoruz sadece. Bu durumlarda sinir bozucu oluyor. Acil bir ameliyat vs. yoksa kesin göstermeyi unuttu çünkü akşam çıkmadan doktor gelen sonuçları değerlendiriyor ve arıyorlar sistem öyle işliyor. Keşke daha erken mesaj atıp arasaydım neyse bakalım hayırlısı. Umarım yarın çalışıyordur doktor.Yok canım yazmıyor sanırsam üstünde görmedim o zaman 30 narinde yıkayayım. Büyük ihtimal canım zaten yeterince stresliyiz daha da strese sokuyorlar insanı direk doktorunla iletişime geçemiyor musun canım
Yaa gercekten mi benim doktorumun hic öyle bir niyeti olmadı valla karından bakiyor normal deyip geciyor uzunlugu felan da kendim soruyorm Allah ım insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin acısını göstermesin ne deyim cogu gitti azı kaldı insallahBenim dr her geldiğinde vajinal bakacağım dedi ilk haftadan itibaren ben her gittiğimde çift muayene yapıyor kuzum.
Yarın sabah erkenden arayıp hatırlat kuzum hem hastaları yoğunlaşmadanda gösterip dönüş yapabilirler cumartesi doktorların çoğu çalışıyor canım umarım seninkide çalışanlardandırBende bakayım bir kuzum yıkama durumuna. Maalesef hemşire üzerinden iletişim kurabiliyoruz sadece. Bu durumlarda sinir bozucu oluyor. Acil bir ameliyat vs. yoksa kesin göstermeyi unuttu çünkü akşam çıkmadan doktor gelen sonuçları değerlendiriyor ve arıyorlar sistem öyle işliyor. Keşke daha erken mesaj atıp arasaydım neyse bakalım hayırlısı. Umarım yarın çalışıyordur doktor.
Yaa ba yıl dımm Allah güle güle kullandirsn sence bende yapar mıyım nasıl yaptn ne lazim hangi videoyu izlednn kolay mı hic eline bisey almayan birisi olan bana göreArkadaşlar şimdi size 100 lira kar nasıl elde edilir onun resmini atıyorum
Kızımın battaniyesini bitirdim elhamdülillah Allah sağlıkla kullandırmayı da nasip etsindarısı oğlumunkine
Teşekkür ederimYaa ba yıl dımm Allah güle güle kullandirsn sence bende yapar mıyım nasıl yaptn ne lazim hangi videoyu izlednn kolay mı hic eline bisey almayan birisi olan bana göre
Evet canım her gittiğimde bakıyor doğuma kadar devam dedi. Amin kuzum inşallah valla bu ara ağrım oluyor aşağıda regl ağrısı gibi korkuyorum.Yaa gercekten mi benim doktorumun hic öyle bir niyeti olmadı valla karından bakiyor normal deyip geciyor uzunlugu felan da kendim soruyorm Allah ım insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin acısını göstermesin ne deyim cogu gitti azı kaldı insallah
Geriye dönük 3 aylık şeker o kuzum, benim de bu seferki de normal çıkmışDoğrudur kuzum bir de benden şekerle ilgili bir şey daha istemiş adı hba1c o da şükür normal bir tek bu yükleme sonucu işte. Demek ki doktorlar ondan yükleme diyor. Diğer şeylerde çıkmayabiliyor