Benim de o odam kiler odası kışın orda çamaşır kuruturdum ütü. Misafir gelince yatar diye baza. Nişan sandıklarım ay neler nelerValla aslinda daha odayı toparliyorum oda bnm ıvır zıvır odamdı hurc ne arasan var dolap gelsin ki yerlestireyim odanin kalabaligi gitsin sonra bebise insallah
Bezi ben de sleppy aldım da. Islak mendil natural dediğin hangi paketti rengi yaniBn bezde ıslak mendilde sleepy natural aldm canım
Valla bilmiyorum ki 3lüydüBezi ben de sleppy aldım da. Islak mendil natural dediğin hangi paketti rengi yani
Tamam bak bakim BiValla bilmiyorum ki 3lüydüdur o karisiklikta bulabilirsem bakiyim bi
Valla benimde öyle dolaba tepmem lazim herseyi ki oda açılsnBenim de o odam kiler odası kışın orda çamaşır kuruturdum ütü. Misafir gelince yatar diye baza. Nişan sandıklarım ay neler nelerbak ben o bazayı da satışa çıkardım ama girmiyor akedeş
Yaa bak kızzz bana da tarıf mı versen acaba 2 ters 2 düz keske bende yapabılsem de yapsamBu arada kızlarım ben bir inat ettim ki görmeyin söktüm battaniyeyi başladım en baştanbu sefer oldu gidiyor bitince atıcam size
ZEYNEPP5555 Kilya Yasamademek123 H Hazel9
YouTube videosundan öğrendim kız yaparsın sen de izle izle kaparsın aslındaYaa bak kızzz bana da tarıf mı versen acaba 2 ters 2 düz keske bende yapabılsem de yapsamhadı bakalımm beklıyoruzzzz
Mavi imiş
Yok ya normalde ararlardı şimdiye. Acaba yazsam mı hemşireye diye düşünüyorum bendeDoktordan haber geldi mi canım
Bilgim yok yavrum valla bakmadımYaa onu evde kullanabildiğimiz kadar kullanırız da ıslak mendil de gene şart tabi yavrucum. Yetemeyiz valla
101 e gelmiş sleepy sarı ve uni baby mavi eşim resim atmış da. Ben de dedim araştırmadım ki ben hem geç alıcaktık onu diye. O da hazır uygun gelmişken istediğinse alalım dedi.ben de biz size sorayım dedim
Yaa geçen sefer olmadı mı kuzum. Olsun hadi eline sağlıkBu arada kızlarım ben bir inat ettim ki görmeyin söktüm battaniyeyi başladım en baştanbu sefer oldu gidiyor bitince atıcam size
ZEYNEPP5555 Kilya Yasamademek123 H Hazel9
Kuzum benim çok geçmiş olsunkızlar günlerdir yoktum doktora annemlerin yanına gitmeden kontrole gidiyim diye gittim rahim ağzında kısalma başlamış. üç gün hastanede kaldım serklaj yapıldı çok şükür bebeğim kurtuldu büyük bir tehlike atlattım bu arada karından rahim ağzı uzunluğu gerçek ölçüyü vermezmiş.vajinal ölçümlerinizi mutlaka yaptırın ben şehirdışına çıkıcam diye doktor ölçüm yapıyım dedi mucizevi ortaya çıktı nerdeyse açılma başlıyormuş
canım açılma daha başlamamıştı kısalma ve hunileşme başlamış karından bakıyordu heralde problem yok diyordu ama vajinal doğru ölçüm verirmiş. allah korusun bu haftalarda bir anda belirtsiz açılma olup kayıp çok oluyormuş kontrollerde mutlaka vajinal baktırın ben şehirdışına çıkıcak olmasam şeker yüklemesine kadar gitmicektimo zaman çok geç olucakmış sık kontrole gitmenin faydası olduKuzum benim çok geçmiş olsunYa bana bakmadı doktor. Sadece karından baktı. Ama asıl doğru ölçüm vajinal diye duymuştum bende. Karından kaç çıkıyordu ki. Bir de uzunluk iyi olsa da açılma olabiliyormuş öyle kişilerde duydum. Rahim yapısında hunileşme diye bir şey ölçüyorlar uzunluk normal ama rahim açılıyormuş Acaba öyle bir şey miydi ki? Tekrar geçmiş olsun
Yok ben o gece delirdim zaten Allahım dedim hata nerdeYaa geçen sefer olmadı mı kuzum. Olsun hadi eline sağlık
Bence yaz canım bazen yoğunluktan unutmuş olabilirler insanlık haliYok ya normalde ararlardı şimdiye. Acaba yazsam mı hemşireye diye düşünüyorum bende
Cok gecmis olsun simdi kac haftaliksin hareketlerde degisiklik hissetmismiydin agrı felan olmus muydu canımcanım açılma daha başlamamıştı kısalma ve hunileşme başlamış karından bakıyordu heralde problem yok diyordu ama vajinal doğru ölçüm verirmiş. allah korusun bu haftalarda bir anda belirtsiz açılma olup kayıp çok oluyormuş kontrollerde mutlaka vajinal baktırın ben şehirdışına çıkıcak olmasam şeker yüklemesine kadar gitmicektimo zaman çok geç olucakmış sık kontrole gitmenin faydası oldu
Hadi ya beni bir hafta sonraya çağırdı yinecanım açılma daha başlamamıştı kısalma ve hunileşme başlamış karından bakıyordu heralde problem yok diyordu ama vajinal doğru ölçüm verirmiş. allah korusun bu haftalarda bir anda belirtsiz açılma olup kayıp çok oluyormuş kontrollerde mutlaka vajinal baktırın ben şehirdışına çıkıcak olmasam şeker yüklemesine kadar gitmicektimo zaman çok geç olucakmış sık kontrole gitmenin faydası oldu