2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla aslinda daha odayı toparliyorum oda bnm ıvır zıvır odamdı hurc ne arasan var dolap gelsin ki yerlestireyim odanin kalabaligi gitsin sonra bebise insallah
Benim de o odam kiler odası kışın orda çamaşır kuruturdum ütü. Misafir gelince yatar diye baza. Nişan sandıklarım ay neler neler bak ben o bazayı da satışa çıkardım ama girmiyor akedeş

Bilgim yok yavrum valla bakmadım

kızlar günlerdir yoktum doktora annemlerin yanına gitmeden kontrole gidiyim diye gittim rahim ağzında kısalma başlamış. üç gün hastanede kaldım serklaj yapıldı çok şükür bebeğim kurtuldu büyük bir tehlike atlattım bu arada karından rahim ağzı uzunluğu gerçek ölçüyü vermezmiş.vajinal ölçümlerinizi mutlaka yaptırın ben şehirdışına çıkıcam diye doktor ölçüm yapıyım dedi mucizevi ortaya çıktı nerdeyse açılma başlıyormuş

Kuzum benim çok geçmiş olsun Ya bana bakmadı doktor. Sadece karından baktı. Ama asıl doğru ölçüm vajinal diye duymuştum bende. Karından kaç çıkıyordu ki. Bir de uzunluk iyi olsa da açılma olabiliyormuş öyle kişilerde duydum. Rahim yapısında hunileşme diye bir şey ölçüyorlar uzunluk normal ama rahim açılıyormuş Acaba öyle bir şey miydi ki? Tekrar geçmiş olsun

canım açılma daha başlamamıştı kısalma ve hunileşme başlamış karından bakıyordu heralde problem yok diyordu ama vajinal doğru ölçüm verirmiş. allah korusun bu haftalarda bir anda belirtsiz açılma olup kayıp çok oluyormuş kontrollerde mutlaka vajinal baktırın ben şehirdışına çıkıcak olmasam şeker yüklemesine kadar gitmicektimo zaman çok geç olucakmış sık kontrole gitmenin faydası oldu

Cok gecmis olsun simdi kac haftaliksin hareketlerde degisiklik hissetmismiydin agrı felan olmus muydu canım

Hadi ya beni bir hafta sonraya çağırdı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…