2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yarın sabah erkenden arayıp hatırlat kuzum hem hastaları yoğunlaşmadanda gösterip dönüş yapabilirler cumartesi doktorların çoğu çalışıyor canım umarım seninkide çalışanlardandır 🤲🏻 Ama cidden birebir doktora ulaşmak çok iyi biz saat kaç olursa olsun arıyoruz bir sorun olduğunda sağolsun hemen cevaplıyor o an görmesede görünce hemen dönüş yapıyor her zaman diyorum Allah razı olsun kendisinden 🤲🏻
Gerçekten çok önemli bir konu doktora direkt ulaşabilmek sanırım tüp bebek doktoru ile devam edince biraz da böyle oluyor. Aşırı yoğun çok hastası var bir de üniversite de ders vermeye devam ediyor filan o yüzden hastalara numara da vermiyor. İşte cesaret edip başka doktor bulamadım. İnşallah Rabbim muhtaç etmesin acil ulaşmak zorunda bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Geriye dönük 3 aylık şeker o kuzum, benim de bu seferki de normal çıkmış 🙏🏻 diyetle bitircez inşallah
İnşallah kuzum ya şimdi karbonhidrat, şekerli gıdalar kızartma türü şeyler yasaktır değil mi. Ay geriye yiyecek et ve ot kalıyor sadece 😳 kendi adıma zorlanacağım ama bebeklerin iyiliği için diyip devam etmem gerekiyor

Teşekkür ederim 🤗Biraz yoruyor uzun süre aynı pozisyonda kalamadığımız için valla ne yalan söylim uzun süre başında kalmadım sık sık kalktım. Aslında yapılabilir Bi video var youtube da o kızın anlatımını daha çok beğendim model de zor Bi model seçmedim zaten yapamam diye. Bi bak belki kolayına gelir yavrum. Bi alize puffy ip paketi 5 li paketten 50 ilmekten başlayınca ortalama 85 e 85 Bi battaniye çıkıyor. Kız videosunda 54 den başlayın diyordu. Standart bebe battaniyesi 90 a 90 oluyor ya. Onun için de 6 yumak gidiyordu. İpçi kadın sağolsun 50 den de oluyo yeterli 5 tane yeter dedi ben de öyle yaptım
Ay izledim simdi deniycem yapmayı bir hatıra olur ne güzel cok begendim gercekten

Gerçekten çok önemli bir konu doktora direkt ulaşabilmek sanırım tüp bebek doktoru ile devam edince biraz da böyle oluyor. Aşırı yoğun çok hastası var bir de üniversite de ders vermeye devam ediyor filan o yüzden hastalara numara da vermiyor. İşte cesaret edip başka doktor bulamadım. İnşallah Rabbim muhtaç etmesin acil ulaşmak zorunda bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bende tüp bebek doktorumla devam ediyorum canım hatta bu sene tayin isteyecektik doktorumla devam edebilmek için kaldım birine güvenmişken onunla devam etmek istedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ay izledim simdi deniycem yapmayı bir hatıra olur ne güzel cok begendim gercekten
Evet yaa hem anı sen yapıyorsun hem de Bi fiyatına bakim trendyoldan dedim 170 lira ben 65 e yapmış oluyorum direk 105 lira kâr İki battaniyedir 210 😂😂
YouTube elif hobi diye kanal var valla ben ondan yaptım

Bende tüp bebek doktorumla devam ediyorum canım hatta bu sene tayin isteyecektik doktorumla devam edebilmek için kaldım birine güvenmişken onunla devam etmek istedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amiiin 🤲🏻 Ay valla o zaman harika ne diyeyim. Maalesef bizim hep böyle idi telefonla önce hemşire hemşireden doktor ve bugün unuttu işte kadın yoksa en azından ikinci mesaja dönerdi. Hoca ameliyatta vs diye bence kendi hatasından oldu.

kızlar günlerdir yoktum doktora annemlerin yanına gitmeden kontrole gidiyim diye gittim rahim ağzında kısalma başlamış. üç gün hastanede kaldım serklaj yapıldı çok şükür bebeğim kurtuldu büyük bir tehlike atlattım bu arada karından rahim ağzı uzunluğu gerçek ölçüyü vermezmiş.vajinal ölçümlerinizi mutlaka yaptırın ben şehirdışına çıkıcam diye doktor ölçüm yapıyım dedi mucizevi ortaya çıktı nerdeyse açılma başlıyormuş
Kuzum ne kadar büyük Bi olay atlamışsın 😞 çok şükür yaa iyi ki farkedilmiş 🙏🏻 çok geçmiş olsun...

İnşallah kuzum ya şimdi karbonhidrat, şekerli gıdalar kızartma türü şeyler yasaktır değil mi. Ay geriye yiyecek et ve ot kalıyor sadece 😳 kendi adıma zorlanacağım ama bebeklerin iyiliği için diyip devam etmem gerekiyor
Canım sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta peynir 5 6 zeytin bol yeşillik domates salatalık falan dedi dahiliyeci. Ben öğlen öğün atlıyorum hep kahvaltıyı geç yaptığım için 1 kase yoğurt yulaf yapıyorum falan ona ok dedi. Akşam da pirinç makarna ekmek yok. Çorba sebze salata yoğurt falan devam. 1 meyve yiyebilirsin sadece dedi 😞 allahtan karpuz mevsimi bitti falan dedi şekeri az olanlardan ye diyor yani 🤷🏻‍♀️ internetten bakıcam ona az şekerli 2 meyve neden olmasın 😭 ara öğünlerde süt ayran yoğurt sayılı fındık ceviz falan biraz örnek diyet listeleri baktım da böyle çıkarım yaptım

nurselek nurselek canım ben muhendisinoglu dan bakıyorum hep içeriklere, unibaby yenidoğan içerik temizdi ama o da bi şey eklemiş o yüzden unibaby artık içeriği temiz ürünlerden değil. Böyle yıldızlar listesi var onların hepsinin içeriği temiz, ara ara içeriği değişenler olunca listeyi güncelliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210910_210758_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210910_210758_com.instagram.android.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 25
nurselek nurselek canım ben muhendisinoglu dan bakıyorum hep içeriklere, unibaby yenidoğan içerik temizdi ama o da bi şey eklemiş o yüzden unibaby artık içeriği temiz ürünlerden değil. Böyle yıldızlar listesi var onların hepsinin içeriği temiz, ara ara içeriği değişenler olunca listeyi güncelliyor.
Öylemi 😑 ya niye oynayıp duruyorlar içeriklerine şu ürünlerin. Bi bakayım ozamn biraz daha ben ya sağol kuzum

Kuzum ne kadar büyük Bi olay atlamışsın 😞 çok şükür yaa iyi ki farkedilmiş 🙏🏻 çok geçmiş olsun...

Canım sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta peynir 5 6 zeytin bol yeşillik domates salatalık falan dedi dahiliyeci. Ben öğlen öğün atlıyorum hep kahvaltıyı geç yaptığım için 1 kase yoğurt yulaf yapıyorum falan ona ok dedi. Akşam da pirinç makarna ekmek yok. Çorba sebze salata yoğurt falan devam. 1 meyve yiyebilirsin sadece dedi 😞 allahtan karpuz mevsimi bitti falan dedi şekeri az olanlardan ye diyor yani 🤷🏻‍♀️ internetten bakıcam ona az şekerli 2 meyve neden olmasın 😭 ara öğünlerde süt ayran yoğurt sayılı fındık ceviz falan biraz örnek diyet listeleri baktım da böyle çıkarım yaptım
Doğru ya makarna filan da yok 🙄 onu da düşünmedim hiç. E bebekler nasıl kilo alacak. Biraz sıkıntılı bir durum 😬 en fazla kilo sağlayanlardan biri muz mesela şekeri yüksek olmadı yarım yeriz yoğurt ile filan. Rabbim büyük beterinden sakınsın inşallah 🤲🏻

X