- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Diyetle çözersin kuzum valla herkese söyledim şu meyve olayını . Ya yoğurtla yemeye çalışın ya da yanına 1 bardak ayran için. Normale döner diye düşünüyorum.Dahiliyeden geldim bende canlar, insülin dedi dr dedim önce diyet deneyelim 1 ay sonra kaçınılmaz ama insülin dedi olsun dedim ne kadar geciktirsem kardır. Şimdi kan ölçüm cihazı aldım, 1 hafta diyet-ölçüm sonraki hafta tekrar kontrol. Eğer becrrebildiysem insülin olmayacak 1 ay dahagünde 1 dilim tam buğday ekmek ve 1 meyve hakkım varmış beyaz ekmek gidişine hazırdım da meyve kırdı kalbimi
D vitamini için de günlük 4000 IU alman lazım 1000 yeterli değil dedi bunu ilk kez duydumkan aldılar bir sürü bakalım onlar çıkınca neler olacak
3 aylık şeker ortalaması o kuzum Hba1c .Doğrudur kuzum bir de benden şekerle ilgili bir şey daha istemiş adı hba1c o da şükür normal bir tek bu yükleme sonucu işte. Demek ki doktorlar ondan yükleme diyor. Diğer şeylerde çıkmayabiliyor
Kuzum ya Allah kolaylık versin. İnşallah hiç gerek kalmazDahiliyeden geldim bende canlar, insülin dedi dr dedim önce diyet deneyelim 1 ay sonra kaçınılmaz ama insülin dedi olsun dedim ne kadar geciktirsem kardır. Şimdi kan ölçüm cihazı aldım, 1 hafta diyet-ölçüm sonraki hafta tekrar kontrol. Eğer becrrebildiysem insülin olmayacak 1 ay dahagünde 1 dilim tam buğday ekmek ve 1 meyve hakkım varmış beyaz ekmek gidişine hazırdım da meyve kırdı kalbimi
D vitamini için de günlük 4000 IU alman lazım 1000 yeterli değil dedi bunu ilk kez duydumkan aldılar bir sürü bakalım onlar çıkınca neler olacak
Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde ilerlerBana da etkisi yok artık onun bırak dedi. Aynı şekilde 36 yı zorlamalıyız dedi doktoryaa maşallah kuzulara hem kiloları da yakın şükür inşallah sağlıkla ilerler her daim
Çooooooook teşekkür ederim canım benim, amiiiiiin inşallah.Ohh çok şükür canım sevindim hayırlısı olsun kuzum pozitif haberlerini alacağız inşallah. Dualarımız seninle.
İç iç stok yap kuzum
Cuma gunlerı tahlıl almıyorlarmıs kuzu pazartesi ye randevu aldom gerek yok gebelere oncelık var dedıler ama ben uınede tedbırlı olayım dedım bakalım dr un ıstedıgı nı yapabildiklerinı yapcakalr dıgerlerı yıne ozele kaldıAy hadi bakalım, çok heyecanlı.
Büyümüştür Elisa kız.
Bugün geç mi kaldın canım sağlık ocağı için?
Yaaaaa, çok heyecanlı gerçekten.Cuma gunlerı tahlıl almıyorlarmıs kuzu pazartesi ye randevu aldom gerek yok gebelere oncelık var dedıler ama ben uınede tedbırlı olayım dedım bakalım dr un ıstedıgı nı yapabildiklerinı yapcakalr dıgerlerı yıne ozele kaldı
Yaa buyumus tur dımiii artık kolumu ayagımı neresı ıse boyle karnımdan gelp gecıyordıyorum herhalde buyumustur yoksa bu kadar hissedemem onun ıcın cok heyecanlıyım bıan evel tahlıl ıslerımı halledıp gıtmek ıstıyroum
Insallaahhh teyzesııı bızde arksdssımızı bekliyoruz senden guzel haberlerle cuma ezanınokunuyor rabbım okunan dualar ezanlar hurmetıne mubarek gun hurmetıne ınsallahhYaaaaa, çok heyecanlı gerçekten.
Görünüyo dışarıdan hareket ettiği dii mi?
Ay süper yaa, maşallah maşallah.
İnşallah cimcime güzel de bir poz verir de renkli foto alırsınız.
Phh masallahj canım daim olsun ınsallahhBıraktırdı canım bende dedimki hocam o kadar alıştım ki bir aksilik olmaz demi yok dedi bir sıkıntı görünmüyordoğum için 36. haftaya kadar bekleyeceğiz bir aksilik çıkmazsa serviks uzunluğuna gayet iyi dedi şu anda herşey yolunda görünüyor dedi çok şükür biri 550 gr biri 548 gr yok canım göremedim dün detaylıya girdim diye bugün kendisi bakmadı ama dün hareketlerini izlemek çok güzeldi ya Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bizlerde inşallah sağlıkla hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alalım
İnşallah kuzum ya sağ olasınÇooooooook teşekkür ederim canım benim, amiiiiiin inşallah.
Kilya cığım, Esra’nın da dediği gibi 3 aylık şeker ortalaması Hba1c. Belki o normal çıktığı için 100’lük istemez. Sıkma canını şimdiden.
Çıktı kuzum ya yükleme sonrası yüksekKilya ben kacırdım sanırım senın sonuc cıktı mı
Yaa tamm canım haber ver bızedeÇıktı kuzum ya yükleme sonrası yüksekdoktordan dönüş bekliyorum şimdi
Yazarım inşallah kuzum. Sen ne yaptın ?Yaa tamm canım haber ver bızede
Nem dahılıyeye gıttım pazartesi saglık ocagına gıdcem hangılerını yaparlarsa yapacaklar yapamadıkalrı olursa yıne onkarıda ozelde yaptırıcam hafta ıcı sonucları dr a gosterıcem sonrada k. D sr uma gıdıcemYazarım inşallah kuzum. Sen ne yaptın ?
Tokluk kac cıktı kuzumYazarım inşallah kuzum. Sen ne yaptın ?
Oy oy oy hadi bakalım güzel çıksın sonuçlarNem dahılıyeye gıttım pazartesi saglık ocagına gıdcem hangılerını yaparlarsa yapacaklar yapamadıkalrı olursa yıne onkarıda ozelde yaptırıcam hafta ıcı sonucları dr a gosterıcem sonrada k. D sr uma gıdıcem
Şöyle yavrum açlık 74 bunda sorun yok. Sonra o kötü içeceği içtim ki bir saat sonrası 167 yani yüksek. Geçen sağlık ocağında tokken vermiştim ama iki saat olmamıştır heralde 95 mi ne çıkmıştı. Yani iki değer var aslında açlık ve yüklemeden bir saat sonrasıTokluk kac cıktı kuzum