2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Diyetle çözersin kuzum valla herkese söyledim şu meyve olayını . Ya yoğurtla yemeye çalışın ya da yanına 1 bardak ayran için. Normale döner diye düşünüyorum.

Allah ım korusun ama ya netten baktım 50 de yüksek çıkınca 100 lük yükleme istemiş doktorlar genelde inşallah istemez ya. Ne olur istemesin

Kuzum ya Allah kolaylık versin. İnşallah hiç gerek kalmaz Bende şimdi okudum da 100 lük yükleme isteyebilir doktor çok canım sıkıldı. Hayırlısı artık bakalım. Yine de inşallah istemez diyorum D vitamini şekere de iyi geliyor

Ohh çok şükür canım sevindim hayırlısı olsun kuzum pozitif haberlerini alacağız inşallah. Dualarımız seninle.
İç iç stok yap kuzum
Çooooooook teşekkür ederim canım benim, amiiiiiin inşallah.
Kilya cığım, Esra’nın da dediği gibi 3 aylık şeker ortalaması Hba1c. Belki o normal çıktığı için 100’lük istemez. Sıkma canını şimdiden.

Ay hadi bakalım, çok heyecanlı.
Büyümüştür Elisa kız.
Bugün geç mi kaldın canım sağlık ocağı için?
Cuma gunlerı tahlıl almıyorlarmıs kuzu pazartesi ye randevu aldom gerek yok gebelere oncelık var dedıler ama ben uınede tedbırlı olayım dedım bakalım dr un ıstedıgı nı yapabildiklerinı yapcakalr dıgerlerı yıne ozele kaldı
Yaa buyumus tur dımiii artık kolumu ayagımı neresı ıse boyle karnımdan gelp gecıyor dıyorum herhalde buyumustur yoksa bu kadar hissedemem onun ıcın cok heyecanlıyım bıan evel tahlıl ıslerımı halledıp gıtmek ıstıyroum

Yaaaaa, çok heyecanlı gerçekten.
Görünüyo dışarıdan hareket ettiği dii mi?
Ay süper yaa, maşallah maşallah.
İnşallah cimcime güzel de bir poz verir de renkli foto alırsınız.

Yaaaaa, çok heyecanlı gerçekten.
Görünüyo dışarıdan hareket ettiği dii mi?
Ay süper yaa, maşallah maşallah.
İnşallah cimcime güzel de bir poz verir de renkli foto alırsınız.
Insallaahhh teyzesııı bızde arksdssımızı bekliyoruz senden guzel haberlerle cuma ezanınokunuyor rabbım okunan dualar ezanlar hurmetıne mubarek gun hurmetıne ınsallahh
Tuba arkadasımızda bekleyem herkese de rabbım hayırlı sonuclar versın

Phh masallahj canım daim olsun ınsallahh

Yazarım inşallah kuzum. Sen ne yaptın ?
Nem dahılıyeye gıttım pazartesi saglık ocagına gıdcem hangılerını yaparlarsa yapacaklar yapamadıkalrı olursa yıne onkarıda ozelde yaptırıcam hafta ıcı sonucları dr a gosterıcem sonrada k. D sr uma gıdıcem

Tokluk kac cıktı kuzum
Şöyle yavrum açlık 74 bunda sorun yok. Sonra o kötü içeceği içtim ki bir saat sonrası 167 yani yüksek. Geçen sağlık ocağında tokken vermiştim ama iki saat olmamıştır heralde 95 mi ne çıkmıştı. Yani iki değer var aslında açlık ve yüklemeden bir saat sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…