- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Eve usta geliyor onunla ugrasıyorum her yer her yerdeBişe dicem Zeynep yok kız zeyneeep nerdesin ZEYNEPP5555
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve usta geliyor onunla ugrasıyorum her yer her yerdeBişe dicem Zeynep yok kız zeyneeep nerdesin ZEYNEPP5555
Aceba 1 2 icerisindeki yediklerin ictiklerin etkiliyor mudur hba1c kac geldi mesela yagli yediginde vs kolestrol 1 2 gün bi yüksek cıkar bunun etkisi olabilir mi bilemedmŞöyle yavrum açlık 74 bunda sorun yok. Sonra o kötü içeceği içtim ki bir saat sonrası 167 yani yüksek. Geçen sağlık ocağında tokken vermiştim ama iki saat olmamıştır heralde 95 mi ne çıkmıştı. Yani iki değer var aslında açlık ve yüklemeden bir saat sonrası
Hmmm bakalım de ne dıyecekŞöyle yavrum açlık 74 bunda sorun yok. Sonra o kötü içeceği içtim ki bir saat sonrası 167 yani yüksek. Geçen sağlık ocağında tokken vermiştim ama iki saat olmamıştır heralde 95 mi ne çıkmıştı. Yani iki değer var aslında açlık ve yüklemeden bir saat sonrası
Ahh ınsallahhOy oy oy hadi bakalım güzel çıksın sonuçlar
Ama doktorlar özellikle yeme alışkanlığını değiştirmeyin diye uyarıyor kuzum. O yüzden test vereceksiniz diye öncesinde birkaç gün dikkat edeyim demeyin diyor. Hba1c iyi geldi 4,7 geldi normal aralıkta ancak onu da araştırdım kansızlık varsa özellikle yanlış sonuç veriyormuş. Ki hamilelikte kansızlık genel bir durummuş. Yine de elbette çok şükür o normal. Bakalım doktor ne diyecek. Ciddi bir konu o yüzden testleri kandırmayın diyorlar. Özellikle çoğul gebelikte bebeklerin suyunun aşırı artmasına ve çok erken doğuma neden oluyor. Muhtemelen çok iyimser yaklaşmayacakta bakalım yavrum hayırlısıAceba 1 2 icerisindeki yediklerin ictiklerin etkiliyor mudur hba1c kac geldi mesela yagli yediginde vs kolestrol 1 2 gün bi yüksek cıkar bunun etkisi olabilir mi bilemedm
İyi günlerde kullansın kuzucuk inşallah Hızlı kargo farkı almışlar demek kiKilya kundak geldi dedigin gibi yumusacik cok güzelmis cok begendimm dün verdm bugün geldi cok saskınım ama fazla verdim ya teselli olsun diye heralde
Valla ne farkıydı bilmiyorum esime rezil etmedi benipara iadeside olsaydı iyice kurtulurdum dilinden dün pier cardin bebek arabasi siparis ettm ama sonra önü cok kaba geldi iptal ettm dilinden kurtulamıyoermİyi günlerde kullansın kuzucuk inşallah Hızlı kargo farkı almışlar demek ki
Ay belli sesin soluğun yok. Noldu hayırdırEve usta geliyor onunla ugrasıyorum her yer her yerde
Klima vardi bos odamda duruyordu öyle odayı toplamam gerekiyor kurduralım bari dedik bi taraftan da dolap gelecek diye bekledim lazara ertelendi sinir oldum her taraf dağınıkAy belli sesin soluğun yok. Noldu hayırdır
Boşver illa iade edecekler yani ne var. Ben çok internet alışverişi yaparım hele pandemi ile birlikte sadece iade olursa kargoya gitmek zorluyor ya ona gıcık oluyorum benim eşim de söyleniyor iade işlemi olmadıktan sonra çok memnun olur kendisi deValla ne farkıydı bilmiyorum esime rezil etmedi benipara iadeside olsaydı iyice kurtulurdum dilinden dün pier cardin bebek arabasi siparis ettm ama sonra önü cok kaba geldi iptal ettm dilinden kurtulamıyoerm
Ev ayağa kalkmış gibi oluyo ya haklısın. Ama pazar ya yakın olsun. Bebişe yapacağın odada mı olacak klimaKlima vardi bos odamda duruyordu öyle odayı toplamam gerekiyor kurduralım bari dedik bi taraftan da dolap gelecek diye bekledim lazara ertelendi sinir oldum her taraf dağınık
Yok oturma odasına kurulacak simdi kurutur felan onu burasi zaten sıcak degil biz önceki gorev yerimizde mecburiyetten almistik ortada kalabalik simdi de kışın ısıtmak icin acarız ancaEv ayağa kalkmış gibi oluyo ya haklısın. Ama pazar ya yakın olsun. Bebişe yapacağın odada mı olacak klima
Hiç araştırmadım uni baby nedense güvensiz bir imajı var gözümde Waterwipes olabilir dışarıda olmadığım sürece evde su pamuk kullanırım sanırım o gücü bulursam kendimdeKızlar bişe dicem. Islak mendil marka düşünceniz ne. Hatırlayamıyorum bir türlü ama ya sleepy ya uni baby nin sarı paketi uygun değilmiş yeni doğanalra maviyi öneriyorlar. Bunu duyan kesin bileniniz var mı
Aynen öyle kuzum. Sen odanı yapmaya başladı mı ufff çok heyecanlı değil mi yaaYok oturma odasına kurulacak simdi kurutur felan onu burasi zaten sıcak degil biz önceki gorev yerimizde mecburiyetten almistik ortada kalabalik simdi de kışın ısıtmak icin acarız anca
Doktordan haber geldi mi canımHiç araştırmadım uni baby nedense güvensiz bir imajı var gözümde Waterwipes olabilir dışarıda olmadığım sürece evde su pamuk kullanırım sanırım o gücü bulursam kendimde
Yaa onu evde kullanabildiğimiz kadar kullanırız da ıslak mendil de gene şart tabi yavrucum. Yetemeyiz vallaHiç araştırmadım uni baby nedense güvensiz bir imajı var gözümde Waterwipes olabilir dışarıda olmadığım sürece evde su pamuk kullanırım sanırım o gücü bulursam kendimde
Valla aslinda daha odayı toparliyorum oda bnm ıvır zıvır odamdı hurc ne arasan var dolap gelsin ki yerlestireyim odanin kalabaligi gitsin sonra bebise insallahAynen öyle kuzum. Sen odanı yapmaya başladı mı ufff çok heyecanlı değil mi yaa
Bn bezde ıslak mendilde sleepy natural aldm canımYaa onu evde kullanabildiğimiz kadar kullanırız da ıslak mendil de gene şart tabi yavrucum. Yetemeyiz valla
101 e gelmiş sleepy sarı ve uni baby mavi eşim resim atmış da. Ben de dedim araştırmadım ki ben hem geç alıcaktık onu diye. O da hazır uygun gelmişken istediğinse alalım dedi.ben de biz size sorayım dedim