2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Gunaydinlar var gibi ama sen yarim kan ver bence bende 8 günü kan vermiştim eğer böyle ise yarın kan değerinde güzel gelişmeler görürsün..
Artık rahat nefes alabilirim bakar mısın şuna

Eklentiler

• 2052DE58-EE24-4C1C-91A0-523380F0C8E8.jpeg
    157,2 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydinn günün ilk sorusu benden
Şimdi muslin bezlerden neler almalıyız battaniye ağız bezi mi bir sürü ebat olarak farklı var hangisi alınacak kafam karıştı

Benim ki açlık tokluk istedi sadece en son tahlilde 3 aylık bakılmıştı zaten. Sorun görmedi ben de haftaya yaptıracağım tahlillerimi.

Neşterlendi derken geçen bende tetanoz yaptıracakken sağlık ocağındaki doktor oksapar kullandığımı duyunca aşıyı yapmadı pıhtılaşma testi yapalım öyle aşını yapalım dedi zaten benim kanda pıhtılaşma çıkmıyor değerler gayet normal yine normal çıktı zaten iki gün beklediğimle kaldım

Aynen ya neşterle çizik atıp gözlemlediler daha önce de yaptırmıştım normal kan vermiştim yani bu uygulamayı ilk defa gördüm aaa ne alakası varmış ki tetanoz ile Oksapar ın ilk defa duyuyorum. Benim doktorumun şimdi niye istediğini anlamadım bir sürü şey istedi. Kızamık filan gibi o bulaşıcı hastalık şeylerinden de istedi

Ben öyle birşey yapsalar yaptıramam heralde bende anlamadım canım hani kanama falan olur dedi ama bir anlam veremedim benim doktorum hala hiç bir test istemedi neyi ne zaman isteyecek onuda bilmiyorum

Amin canım inşallah verenede şifa versin Sosyal hayatlarını bile etkiliyor

Ben öyle birşey yapsalar yaptıramam heralde bende anlamadım canım hani kanama falan olur dedi ama bir anlam veremedim benim doktorum hala hiç bir test istemedi neyi ne zaman isteyecek onuda bilmiyorum
Bende daha önce görmedim böyle bir şey daha önce iki kere verdim bu testi yani normal koldan verdiğim kan ile yaptılar. Dedim şekeri ölçecek heralde hemşirenin neşteri görmemle batırması bir oldu benden de ilk defa bu kadar test istedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…