- 19 Ocak 2021
- 1.976
- 3.287
- 34
Diyetisyene bilgi almak için yollayacak tı beni de biraz genel bahsedince dedim o kadarını yaparım zaten gerek yok. Zaten paketli gıdalar falan tüketmiyorum tatlı da yemiyorum diye düşündüm. Yaparsın ama bence sen deİnşallah yapabilirim kuzum. Valla doktor akşama döner o zaman buraya da yazarım size hem fikir olur. Git derse giderim yoksa bir de diyetisyen ile uğraşamam
Yedim kuzum da niyeyse sıvının tadı hala ağzıma geliyorYemek yiyince düzeliyorsun canım
İlaçlar TSH’ı etkiler tabii canım.Tsh ı acaba kullandığımız ilaçlar yükseltiyor olabilir mi benim normalde hep düşük çıkardı tedaviye başladıktan sonra sınır değerine yakın çıkmaya başlamıştı şimdi tekrar düşük çıkmaya başladı
Aynen kuzum bakalımHem uğraş hem masrafdur bakalım doktorun ne diyor
Uyumaya mı çalışsan acaba birazYedim kuzum da niyeyse sıvının tadı hala ağzıma geliyor
İnşallah bundan sonra da güzel haberler verebilirim.Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına inşallah güzel ve hayırlı haberlerinide vereceksin
Kaç çıkmış bu arada yaa bak onu sormayı unuttum merak ederim sonraKızlar beni diyet bekliyoryüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi
Öyle kuzum onları düşüneceğim artık. Ben tatlı yiyordum hamur işi de. İşte tatlı hamur işi kızartma tarzı şeylerden uzak dur diyecek muhtemelenDiyetisyene bilgi almak için yollayacak tı beni de biraz genel bahsedince dedim o kadarını yaparım zaten gerek yok. Zaten paketli gıdalar falan tüketmiyorum tatlı da yemiyorum diye düşündüm. Yaparsın ama bence sen desonuçta bebeler için her şey mübah
Böyle de uyuyamam ama bakalım biraz sonra yoğurt yiyeyim iyi gelir mideme belkiUyumaya mı çalışsan acaba birazben yaşamadım ama farklı etkilemiş olabilir
Her şey çok güzel olsun inşallahİnşallah bundan sonra da güzel haberler verebilirim.
Bu arada ben kendimi prolutex’e çok hazırlamıştım.
Eve gelip göbekten iğne yapacaktım.
İğneler daha sonra başlıyormuş, unutmuşum onu.
Açlık sonuçta yazan referansa göre normal 74 çıkmış. 1 saat sonrası 167 çıkmış o en fazla 140 olmalıymış.Kaç çıkmış bu arada yaa bak onu sormayı unuttum merak ederim sonra
Bence gebelikten dolayı dengesizlikler olabiliyor değerlerde canını sıkma canımKızlar beni diyet bekliyoryüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi
Ya Bi de liste verilince ben strese giriyorum pişir taşır hepsi ayrı dert muadil ne olur insan onu da bilemiyorÖyle kuzum onları düşüneceğim artık. Ben tatlı yiyordum hamur işi de. İşte tatlı hamur işi kızartma tarzı şeylerden uzak dur diyecek muhtemelendiyetisyen de olsa onun üzerine kurulu liste verecek git gel bu salgında uğraşmayayım bakalım git derse de giderim mecburen
Ay hadi bakalım, çok heyecanlı.Ayy kuzumm hadı masallahhh masallaahhh ben ıcıyorum valla yaa kahveyı gunluk kafein mıktarı var onu asmadın mı sıkıntı yok 200 muydu neydi 1 fıncan kahvede 52 kafeın kola vs jesaolıyorlar bem kola felanda ıcmedıgım ıcın gunde 2 kahve ıcıyorum
Bende dahılıyeye geldım tahlıllerımı ıstedı pazartesi de saglık ocagında verıcem ınsallah sonra Elısamı gormeye
Olabilir kuzum aslında normal aralıkta ama düşüktü hep önce ondan dedim bakalım doktor yazarsa yazarım size deBence gebelikten dolayı dengesizlikler olabiliyor değerlerde canını sıkma canım
Açlık şekerin çok güzel çıkmış hakikatenAçlık sonuçta yazan referansa göre normal 74 çıkmış. 1 saat sonrası 167 çıkmış o en fazla 140 olmalıymış.
Doğrudur kuzum bir de benden şekerle ilgili bir şey daha istemiş adı hba1c o da şükür normal bir tek bu yükleme sonucu işte. Demek ki doktorlar ondan yükleme diyor. Diğer şeylerde çıkmayabiliyorAçlık şekerin çok güzel çıkmış hakikatendiyetle hallolur sanırım 3 değerden 1 i yüksek çıkarsa diyet 2 si ilaç düşündürür dedi dr bugün
Bıraktırdı canım bende dedimki hocam o kadar alıştım ki bir aksilik olmaz demi yok dedi bir sıkıntı görünmüyorAaa senin de bıraktırdısevindim valla. Ben elim şişiyor dediğimde vücudumda bir kaç noktaya bastırarak ödem kontrolü yaptı. Vücudunda öyle bir ödem göze çarpmıyor dedi magnezyum yazdı sadece. Kuzuları gördün mü
Bana da etkisi yok artık onun bırak dedi. Aynı şekilde 36 yı zorlamalıyız dedi doktorBıraktırdı canım bende dedimki hocam o kadar alıştım ki bir aksilik olmaz demi yok dedi bir sıkıntı görünmüyordoğum için 36. haftaya kadar bekleyeceğiz bir aksilik çıkmazsa serviks uzunluğuna gayet iyi dedi şu anda herşey yolunda görünüyor dedi çok şükür biri 550 gr biri 548 gr yok canım göremedim dün detaylıya girdim diye bugün kendisi bakmadı ama dün hareketlerini izlemek çok güzeldi ya Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bizlerde inşallah sağlıkla hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alalım
Ohh çok şükür canım sevindim hayırlısı olsun kuzum pozitif haberlerini alacağız inşallah. Dualarımız seninle.Kızlar çok şükür, doktor her şey yolunda şimdilik dedi.
22’sine kadar kullanacağım ilaçları aldım, o zaman da problem çıkmazsa 27’sinde transfer inşallah.
Allah razı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz için @Drystc86Kilya @Elifimm30
Şimdi geldim eve, bi kahve yaptım kendime.
İnşallah hamilelik olur da uzunca bir süre kahveyi özleyeceğim zamanlar gelir.