2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah yapabilirim kuzum. Valla doktor akşama döner o zaman buraya da yazarım size hem fikir olur. Git derse giderim yoksa bir de diyetisyen ile uğraşamam
Diyetisyene bilgi almak için yollayacak tı beni de biraz genel bahsedince dedim o kadarını yaparım zaten gerek yok. Zaten paketli gıdalar falan tüketmiyorum tatlı da yemiyorum diye düşündüm. Yaparsın ama bence sen de sonuçta bebeler için her şey mübah

İlaçlar TSH’ı etkiler tabii canım.
Benim doktorum TSH problemin olmasa bile hamileliğin son 3 ayı yükselebilir ama hamileliğin başında düşük olsun isteriz demişti. Oradan hatırlıyorum.

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına inşallah güzel ve hayırlı haberlerinide vereceksin
İnşallah bundan sonra da güzel haberler verebilirim.
Bu arada ben kendimi prolutex’e çok hazırlamıştım.
Eve gelip göbekten iğne yapacaktım.
İğneler daha sonra başlıyormuş, unutmuşum onu.

Kaç çıkmış bu arada yaa bak onu sormayı unuttum merak ederim sonra

Öyle kuzum onları düşüneceğim artık. Ben tatlı yiyordum hamur işi de. İşte tatlı hamur işi kızartma tarzı şeylerden uzak dur diyecek muhtemelen diyetisyen de olsa onun üzerine kurulu liste verecek git gel bu salgında uğraşmayayım bakalım git derse de giderim mecburen

Bence gebelikten dolayı dengesizlikler olabiliyor değerlerde canını sıkma canım

Ya Bi de liste verilince ben strese giriyorum pişir taşır hepsi ayrı dert muadil ne olur insan onu da bilemiyor normalde yemediğim kadar şey yazıyorlar kabus gibi

Ay hadi bakalım, çok heyecanlı.
Büyümüştür Elisa kız.
Bugün geç mi kaldın canım sağlık ocağı için?

Açlık şekerin çok güzel çıkmış hakikaten diyetle hallolur sanırım 3 değerden 1 i yüksek çıkarsa diyet 2 si ilaç düşündürür dedi dr bugün
Doğrudur kuzum bir de benden şekerle ilgili bir şey daha istemiş adı hba1c o da şükür normal bir tek bu yükleme sonucu işte. Demek ki doktorlar ondan yükleme diyor. Diğer şeylerde çıkmayabiliyor

Bıraktırdı canım bende dedimki hocam o kadar alıştım ki bir aksilik olmaz demi yok dedi bir sıkıntı görünmüyor doğum için 36. haftaya kadar bekleyeceğiz bir aksilik çıkmazsa serviks uzunluğuna gayet iyi dedi şu anda herşey yolunda görünüyor dedi çok şükür biri 550 gr biri 548 gr yok canım göremedim dün detaylıya girdim diye bugün kendisi bakmadı ama dün hareketlerini izlemek çok güzeldi ya Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bizlerde inşallah sağlıkla hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alalım

Bana da etkisi yok artık onun bırak dedi. Aynı şekilde 36 yı zorlamalıyız dedi doktor yaa maşallah kuzulara hem kiloları da yakın şükür inşallah sağlıkla ilerler her daim

Ohh çok şükür canım sevindim hayırlısı olsun kuzum pozitif haberlerini alacağız inşallah. Dualarımız seninle.
İç iç stok yap kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…