- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Bende böyle aldm simdilik daha kullanıslı bornozdan benceKilya
Sabah bornoz demişim ama asla bornoz değil bu aradabu kızlar
Mothercare Pembe Ayıcık Bebek Havlu Kundak TavÅancık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mothercare Pembe Ayıcık Bebek Havlu Kundak TavÅancık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama ben dedim cuzdan a iade et diye ordan hemen tekrar islem yapardinEsim simdiden tövbeledi internetten bisey almayaaraba siparisi verdim sonra geri iptal ettm gördün mü bak diyor canlı alsan suan sıkıntı yoktu simdi bekle ki paran iade olsun insallah kundak iyi bisey gelirde diline düsmem
MinnosssssKilya
Mothercare Pembe Ayıcık Bebek Havlu Kundak TavÅancık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mothercare Pembe Ayıcık Bebek Havlu Kundak TavÅancık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hangisi o yaalinkle bizi cano
Aman dedim pek datlıKilya
Ben fenalardayım
Sali günü bende şeker yüklemesi yaptıracağım dr a itiraz edemedimKızlar artık bir Canan Karatay cıyımbu nasıl bir işkence arkadaş. Şeker yükleme dedikleri. Keşke hiç gerek olmasa bir saatin dolmasını bekliyorum ikinci saat olmayacak bakalım. Bebetolar dan özür diliyorum bu şok için. Midem işkembedir. Benim bile bulandı yani. Bir de barmağımı deldiler. Şeker için değil pıhtılaşma testi de istemiş doktorum ilk defa pıhlaşma testi için parmak neşterlendiğini görüyorum
Ben şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaaSali günü bende şeker yüklemesi yaptıracağım dr a itiraz edemedimdedigi yapilmayinca bozuluyor çok mu zor oluyor
Hadi hayirli haberler kuzucum insallah yuksek cikmazBen şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaayani aç karnına o şekerli suyu içmek zorluyor. Sonrası bir saat yine bir şey yiyip içmeden beklemekte. Bari hemen bir şey yiyebilsek. Bünyeyi sarsıyor yani. Gazsız gazoz gibi aslında çoook şekerli değil. Sorun aç olmakta
Hayır illa ki yapılacak test bn sekerli suyun yükselttigi kadar cikolata tatlı yesem nolur yaniBen şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaayani aç karnına o şekerli suyu içmek zorluyor. Sonrası bir saat yine bir şey yiyip içmeden beklemekte. Bari hemen bir şey yiyebilsek. Bünyeyi sarsıyor yani. Gazsız gazoz gibi aslında çoook şekerli değil. Sorun aç olmakta
Cüzdan kullanmadm hic kuzu zatrn pek inrernet alıssveriside yapmmAma ben dedim cuzdan a iade et diye ordan hemen tekrar islem yapardinVallahi benim esim de beceremez hic adresi falan yanlis girme huyu var bi gun pahali bisey alcak kendi karti diye benim maas kartimdan almiss nakit parayla delirmistim yakasina yapistim vericeksin diye kimisine yaramiyor online bosver reel den devam et sen lafta yeme bos yere baby
Ben fenalardayımdoktora ısrar edip yapmamalıydım bu testi diyorum ama önemli olan şu an hayrunnisa85 dan gelecek haberler hayırla inşallah
Gunaydinlar var gibi ama sen yarim kan ver bence bende 8 günü kan vermiştim eğer böyle ise yarın kan değerinde güzel gelişmeler görürsün..Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Allah kolaylık versin hepimiz yapicaz bu testti midemiz bulanmadan nasıl olacaksaBen şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaayani aç karnına o şekerli suyu içmek zorluyor. Sonrası bir saat yine bir şey yiyip içmeden beklemekte. Bari hemen bir şey yiyebilsek. Bünyeyi sarsıyor yani. Gazsız gazoz gibi aslında çoook şekerli değil. Sorun aç olmakta
Ay Allah kolaylık versinKızlar artık bir Canan Karatay cıyımbu nasıl bir işkence arkadaş. Şeker yükleme dedikleri. Keşke hiç gerek olmasa bir saatin dolmasını bekliyorum ikinci saat olmayacak bakalım. Bebetolar dan özür diliyorum bu şok için. Midem işkembedir. Benim bile bulandı yani. Bir de barmağımı deldiler. Şeker için değil pıhtılaşma testi de istemiş doktorum ilk defa pıhlaşma testi için parmak neşterlendiğini görüyorum
Ben de salı yapıcamSali günü bende şeker yüklemesi yaptıracağım dr a itiraz edemedimdedigi yapilmayinca bozuluyor çok mu zor oluyor