- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Ay evet inşallahh heyecanlıyım bakalımAyni gün giriyoruz hayirli sonuçlar aliriz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet inşallahh heyecanlıyım bakalımAyni gün giriyoruz hayirli sonuçlar aliriz insallah
Ooo beni bol bulantili bir gün bekliyor o zaman valla korktum hafif aç karına şekerli su beni mahveder.sen atlattin canimm hadi geçmiş olsunBen şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaa yani aç karnına o şekerli suyu içmek zorluyor. Sonrası bir saat yine bir şey yiyip içmeden beklemekte. Bari hemen bir şey yiyebilsek. Bünyeyi sarsıyor yani. Gazsız gazoz gibi aslında çoook şekerli değil. Sorun aç olmakta
Aynen aç olmasak bir sorun yok bence zatenOoo beni bol bulantili bir gün bekliyor o zaman valla korktum hafif aç karına şekerli su beni mahveder.sen atlattin canimm hadi geçmiş olsun
Haydi Bismillah hayırlı olsun kuzum inşallah afiyet olsun amiiiin. Her şey böyle su gibi alsın inşallahKızlar çok şükür, doktor her şey yolunda şimdilik dedi.
22’sine kadar kullanacağım ilaçları aldım, o zaman da problem çıkmazsa 27’sinde transfer inşallah.
Allah razı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz için Yasamademek123 Kilya Elifimm30
Şimdi geldim eve, bi kahve yaptım kendime.
İnşallah hamilelik olur da uzunca bir süre kahveyi özleyeceğim zamanlar gelir.
Hemen çıktı mı şeker yüklemesi sonucun?Kızlar beni diyet bekliyor yüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına inşallah güzel ve hayırlı haberlerinide vereceksinKızlar çok şükür, doktor her şey yolunda şimdilik dedi.
22’sine kadar kullanacağım ilaçları aldım, o zaman da problem çıkmazsa 27’sinde transfer inşallah.
Allah razı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz için Yasamademek123 Kilya Elifimm30
Çıkmış valla yavrum. Açlık normalde yükleme sonrası yüksek çıkmış. Aynen bazı değerler farklı olabiliyor ya bakalım doktor ne diyecek akşam dönerlerHemen çıktı mı şeker yüklemesi sonucun?
TSH biraz yükseliyor sanki son zamanlar canım. İnşallah çok ciddi bi diyet gerekmez.
Tsh ı acaba kullandığımız ilaçlar yükseltiyor olabilir mi benim normalde hep düşük çıkardı tedaviye başladıktan sonra sınır değerine yakın çıkmaya başlamıştı şimdi tekrar düşük çıkmaya başladıHemen çıktı mı şeker yüklemesi sonucun?
TSH biraz yükseliyor sanki son zamanlar canım. İnşallah çok ciddi bi diyet gerekmez.
İns kahvesiz günlerin gelirhep iyi düşün ...Kızlar çok şükür, doktor her şey yolunda şimdilik dedi.
Yaa off ne garip birseymis bu şeker yüklemesiKızlar beni diyet bekliyor yüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi
Yaa kuzum. Güldürdün de beni haa olsun Allah beterinden korusun yaparsın sen diyet dirayetin var bence ben öyle düşünüyorumKızlar beni diyet bekliyor yüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi
Aaa senin de bıraktırdı sevindim valla. Ben elim şişiyor dediğimde vücudumda bir kaç noktaya bastırarak ödem kontrolü yaptı. Vücudunda öyle bir ödem göze çarpmıyor dedi magnezyum yazdı sadece. Kuzuları gördün müKızlar bu arada doktorun yanından şimdi çıktım ayak bileğimdeki ağrı için ya ödem topluyor olabilir dedi yada romatizmal olabilir dedi ama eğer sürekli olan bir ağrı değilse sıkıntı yok dedi ama eğer geçmeyen ağrıysa bir takım tahliller yapmamız gerekebilir dedi bu arada progestanı bıraktırdı artık gerek yok dedi kan ilacı ve b vitamini ekledi
Aynen ya dengem kayık hala 50 en düşüğü olmasına rağmen çarptı beni en iyisini doktorunuz bilir ama 50 isteyin fazlasını istemeyin eğer ciddi şikayetleriniz yoksa. Böyle kussam rahatlayacağım sanki. Belki beni böyle etkilemiştir bilmiyorum ama işte açlık normalken hatta tok verdim geçenlerde o da normaldi. Yükleme ile şeker çıktı yani. Demekki açlık tokluk çok belli etmiyorİns kahvesiz günlerin gelirhep iyi düşün ...
Yaa off ne garip birseymis bu şeker yüklemesi
Ayy kuzumm hadı masallahhh masallaahhh ben ıcıyorum valla yaa kahveyı gunluk kafein mıktarı var onu asmadın mı sıkıntı yok 200 muydu neydi 1 fıncan kahvede 52 kafeın kola vs jesaolıyorlar bem kola felanda ıcmedıgım ıcın gunde 2 kahve ıcıyorumKızlar çok şükür, doktor her şey yolunda şimdilik dedi.
Yemek yiyince düzeliyorsun canımAynen ya dengem kayık hala 50 en düşüğü olmasına rağmen çarptı beni en iyisini doktorunuz bilir ama 50 isteyin fazlasını istemeyin eğer ciddi şikayetleriniz yoksa. Böyle kussam rahatlayacağım sanki. Belki beni böyle etkilemiştir bilmiyorum ama işte açlık normalken hatta tok verdim geçenlerde o da normaldi. Yükleme ile şeker çıktı yani. Demekki açlık tokluk çok belli etmiyor
İnşallah yapabilirim kuzum. Valla doktor akşama döner o zaman buraya da yazarım size hem fikir olur. Git derse giderim yoksa bir de diyetisyen ile uğraşamamYaa kuzum. Güldürdün de beni haa olsun Allah beterinden korusun yaparsın sen diyet dirayetin var bence ben öyle düşünüyorum
Diyetisyene mi gidiceksin şimdi
Hem uğraş hem masraf dur bakalım doktorun ne diyorİnşallah yapabilirim kuzum. Valla doktor akşama döner o zaman buraya da yazarım size hem fikir olur. Git derse giderim yoksa bir de diyetisyen ile uğraşamam