2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaa 🙄😅 yani aç karnına o şekerli suyu içmek zorluyor. Sonrası bir saat yine bir şey yiyip içmeden beklemekte. Bari hemen bir şey yiyebilsek. Bünyeyi sarsıyor yani. Gazsız gazoz gibi aslında çoook şekerli değil. Sorun aç olmakta 🙄
Ooo beni bol bulantili bir gün bekliyor o zaman valla korktum hafif aç karına şekerli su beni mahveder.sen atlattin canimm hadi geçmiş olsun😊

Kızlar çok şükür, doktor her şey yolunda şimdilik dedi. 🥰
22’sine kadar kullanacağım ilaçları aldım, o zaman da problem çıkmazsa 27’sinde transfer inşallah. ❤️
Allah razı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz için Yasamademek123 Yasamademek123 Kilya Kilya Elifimm30 Elifimm30 🥰
Şimdi geldim eve, bi kahve yaptım kendime. 🥰
İnşallah hamilelik olur da uzunca bir süre kahveyi özleyeceğim zamanlar gelir. 🙏

22’sine kadar kullanacağım ilaçları aldım, o zaman da problem çıkmazsa 27’sinde transfer inşallah. ❤️
Allah razı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz için Yasamademek123 Yasamademek123 Kilya Kilya Elifimm30 Elifimm30 🥰
İnşallah hamilelik olur da uzunca bir süre kahveyi özleyeceğim zamanlar gelir. 🙏
Haydi Bismillah hayırlı olsun kuzum inşallah 🤗🥰 afiyet olsun amiiiin. Her şey böyle su gibi alsın inşallah 🤲🏻🙂

Kızlar beni diyet bekliyor 🙄 yüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama 😅 boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi 😅😂

Kızlar beni diyet bekliyor 🙄 yüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama 😅 boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi 😅😂
Hemen çıktı mı şeker yüklemesi sonucun?
TSH biraz yükseliyor sanki son zamanlar canım. İnşallah çok ciddi bi diyet gerekmez. 😉

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına inşallah güzel ve hayırlı haberlerinide vereceksin 🥰🤲🏻

Kızlar bu arada doktorun yanından şimdi çıktım ayak bileğimdeki ağrı için ya ödem topluyor olabilir dedi yada romatizmal olabilir dedi ama eğer sürekli olan bir ağrı değilse sıkıntı yok dedi ama eğer geçmeyen ağrıysa bir takım tahliller yapmamız gerekebilir dedi bu arada progestanı bıraktırdı artık gerek yok dedi kan ilacı ve b vitamini ekledi

Hemen çıktı mı şeker yüklemesi sonucun?
TSH biraz yükseliyor sanki son zamanlar canım. İnşallah çok ciddi bi diyet gerekmez. 😉
Tsh ı acaba kullandığımız ilaçlar yükseltiyor olabilir mi benim normalde hep düşük çıkardı tedaviye başladıktan sonra sınır değerine yakın çıkmaya başlamıştı şimdi tekrar düşük çıkmaya başladı

İns kahvesiz günlerin gelir👏👏👏😂hep iyi düşün ...
Yaa off ne garip birseymis bu şeker yüklemesi 😔😔

Yaa kuzum. Güldürdün de beni haa 🤭 olsun Allah beterinden korusun yaparsın sen diyet dirayetin var bence ben öyle düşünüyorum 🤗
Diyetisyene mi gidiceksin şimdi

Kızlar bu arada doktorun yanından şimdi çıktım ayak bileğimdeki ağrı için ya ödem topluyor olabilir dedi yada romatizmal olabilir dedi ama eğer sürekli olan bir ağrı değilse sıkıntı yok dedi ama eğer geçmeyen ağrıysa bir takım tahliller yapmamız gerekebilir dedi bu arada progestanı bıraktırdı artık gerek yok dedi kan ilacı ve b vitamini ekledi
Aaa senin de bıraktırdı 🙂 sevindim valla. Ben elim şişiyor dediğimde vücudumda bir kaç noktaya bastırarak ödem kontrolü yaptı. Vücudunda öyle bir ödem göze çarpmıyor dedi magnezyum yazdı sadece. Kuzuları gördün mü 🤗🙂

İns kahvesiz günlerin gelir👏👏👏😂hep iyi düşün ...

Yaa off ne garip birseymis bu şeker yüklemesi 😔😔
Aynen ya dengem kayık hala 50 en düşüğü olmasına rağmen çarptı beni en iyisini doktorunuz bilir ama 50 isteyin fazlasını istemeyin eğer ciddi şikayetleriniz yoksa. Böyle kussam rahatlayacağım sanki. Belki beni böyle etkilemiştir bilmiyorum ama işte açlık normalken hatta tok verdim geçenlerde o da normaldi. Yükleme ile şeker çıktı yani. Demekki açlık tokluk çok belli etmiyor 🙄

Dahiliyeden geldim bende canlar, insülin dedi dr dedim önce diyet deneyelim 1 ay sonra kaçınılmaz ama insülin dedi olsun dedim ne kadar geciktirsem kardır. Şimdi kan ölçüm cihazı aldım, 1 hafta diyet-ölçüm sonraki hafta tekrar kontrol. Eğer becrrebildiysem insülin olmayacak 1 ay daha 🙏🏻 günde 1 dilim tam buğday ekmek ve 1 meyve hakkım varmış 😳 beyaz ekmek gidişine hazırdım da meyve kırdı kalbimi 😅

D vitamini için de günlük 4000 IU alman lazım 1000 yeterli değil dedi bunu ilk kez duydum 🤷🏻‍♀️ kan aldılar bir sürü bakalım onlar çıkınca neler olacak

Ayy kuzumm hadı masallahhh masallaahhh ben ıcıyorum valla yaa kahveyı gunluk kafein mıktarı var onu asmadın mı sıkıntı yok 200 muydu neydi 1 fıncan kahvede 52 kafeın kola vs jesaolıyorlar bem kola felanda ıcmedıgım ıcın gunde 2 kahve ıcıyorum 😬🙈
Bende dahılıyeye geldım tahlıllerımı ıstedı pazartesi de saglık ocagında verıcem ınsallah sonra Elısamı gormeye 🧿🤲😍🙃

Aynen ya dengem kayık hala 50 en düşüğü olmasına rağmen çarptı beni en iyisini doktorunuz bilir ama 50 isteyin fazlasını istemeyin eğer ciddi şikayetleriniz yoksa. Böyle kussam rahatlayacağım sanki. Belki beni böyle etkilemiştir bilmiyorum ama işte açlık normalken hatta tok verdim geçenlerde o da normaldi. Yükleme ile şeker çıktı yani. Demekki açlık tokluk çok belli etmiyor 🙄
Yemek yiyince düzeliyorsun canım 🙏🏻

Yaa kuzum. Güldürdün de beni haa 🤭 olsun Allah beterinden korusun yaparsın sen diyet dirayetin var bence ben öyle düşünüyorum 🤗
Diyetisyene mi gidiceksin şimdi
İnşallah yapabilirim kuzum. Valla doktor akşama döner o zaman buraya da yazarım size hem fikir olur. Git derse giderim yoksa bir de diyetisyen ile uğraşamam 😅🤭

X