- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Artık rahat nefes alabilirim bakar mısın şunaGunaydinlar var gibi ama sen yarim kan ver bence bende 8 günü kan vermiştim eğer böyle ise yarın kan değerinde güzel gelişmeler görürsün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık rahat nefes alabilirim bakar mısın şunaGunaydinlar var gibi ama sen yarim kan ver bence bende 8 günü kan vermiştim eğer böyle ise yarın kan değerinde güzel gelişmeler görürsün..
Maşallah ,ins kan güzel degerler görürsün Allah'ım sevincini daim etsin kan verince muhakak yaz burayaArtık rahat nefes alabilirim bakar mısın şuna
Benim ki açlık tokluk istedi sadece en son tahlilde 3 aylık bakılmıştı zaten. Sorun görmedi ben de haftaya yaptıracağım tahlillerimi.Ben şekerden de korkuyordum kuzum ama sadece açlık tokluk ile anlaşılmaz mı yaa yani aç karnına o şekerli suyu içmek zorluyor. Sonrası bir saat yine bir şey yiyip içmeden beklemekte. Bari hemen bir şey yiyebilsek. Bünyeyi sarsıyor yani. Gazsız gazoz gibi aslında çoook şekerli değil. Sorun aç olmakta
inşallah kanda da güzel değerler görürsün canım şimdiden tebriklerArtık rahat nefes alabilirim bakar mısın şuna
İnşallah kuzumHadi hayirli haberler kuzucum insallah yuksek cikmaz
Açlık tokluk bence en iyisi vallaBenim ki açlık tokluk istedi sadece en son tahlilde 3 aylık bakılmıştı zaten. Sorun görmedi ben de haftaya yaptıracağım tahlillerimi.
Yaa bazı doktorlar baklava yediriyor benimki de istese dedim ama susuzluğuna dayanamazsın baklavanın da düşündüm de. Bu sıvı ya yine bir nebze daha iyi oluyorHayır illa ki yapılacak test bn sekerli suyun yükselttigi kadar cikolata tatlı yesem nolur yani
Öyle valla kuzum ay iyi ki iki saat sonra da ver demedilerNapcan artık gırdın bı kere bu yola
Sağ olasın bebeğim bitti bakalım sonuçlar ne olacakAy Allah kolaylık versin
Neşterlendi derken geçen bende tetanoz yaptıracakken sağlık ocağındaki doktor oksapar kullandığımı duyunca aşıyı yapmadı pıhtılaşma testi yapalım öyle aşını yapalım dedi zaten benim kanda pıhtılaşma çıkmıyor değerler gayet normal yine normal çıktı zaten iki gün beklediğimle kaldımKızlar artık bir Canan Karatay cıyım bu nasıl bir işkence arkadaş. Şeker yükleme dedikleri. Keşke hiç gerek olmasa bir saatin dolmasını bekliyorum ikinci saat olmayacak bakalım. Bebetolar dan özür diliyorum bu şok için. Midem işkembedir. Benim bile bulandı yani. Bir de barmağımı deldiler. Şeker için değil pıhtılaşma testi de istemiş doktorum ilk defa pıhlaşma testi için parmak neşterlendiğini görüyorum
Sağ olasın kuzum herkese kolaylıklar diliyorum şimdidenAllah kolaylık versin hepimiz yapicaz bu testti midemiz bulanmadan nasıl olacaksa
Aynen ya neşterle çizik atıp gözlemlediler daha önce de yaptırmıştım normal kan vermiştim yani bu uygulamayı ilk defa gördüm aaa ne alakası varmış ki tetanoz ile Oksapar ın ilk defa duyuyorum. Benim doktorumun şimdi niye istediğini anlamadım bir sürü şey istedi. Kızamık filan gibi o bulaşıcı hastalık şeylerinden de istediNeşterlendi derken geçen bende tetanoz yaptıracakken sağlık ocağındaki doktor oksapar kullandığımı duyunca aşıyı yapmadı pıhtılaşma testi yapalım öyle aşını yapalım dedi zaten benim kanda pıhtılaşma çıkmıyor değerler gayet normal yine normal çıktı zaten iki gün beklediğimle kaldım
İnşallah güzel sonuçlar çıkacakSağ olasın bebeğim bitti bakalım sonuçlar ne olacak
Amiiiin inşallah yavrum ya şeker zormuş insan azıcıkta olsa başına gelince daha iyi anlıyor. Rabbim kimseye dert vermesin Şeker hastalarına da yapılıyor düzenli ölçüm insülin filan Allah esirgesin herkesiİnşallah güzel sonuçlar çıkacak
Ben öyle birşey yapsalar yaptıramam heralde bende anlamadım canım hani kanama falan olur dedi ama bir anlam veremedim benim doktorum hala hiç bir test istemedi neyi ne zaman isteyecek onuda bilmiyorumAynen ya neşterle çizik atıp gözlemlediler daha önce de yaptırmıştım normal kan vermiştim yani bu uygulamayı ilk defa gördüm aaa ne alakası varmış ki tetanoz ile Oksapar ın ilk defa duyuyorum. Benim doktorumun şimdi niye istediğini anlamadım bir sürü şey istedi. Kızamık filan gibi o bulaşıcı hastalık şeylerinden de istedi
Hadi hayırlısı inşallahh sıkıntı çıkmasın oh bak bundan da kurtulmuş oldun bide öyle düşünSağ olasın bebeğim bitti bakalım sonuçlar ne olacak
Amin canım inşallah verenede şifa versin Sosyal hayatlarını bile etkiliyorAmiiiin inşallah yavrum ya şeker zormuş insan azıcıkta olsa başına gelince daha iyi anlıyor. Rabbim kimseye dert vermesin Şeker hastalarına da yapılıyor düzenli ölçüm insülin filan Allah esirgesin herkesi
Bende daha önce görmedim böyle bir şey daha önce iki kere verdim bu testi yani normal koldan verdiğim kan ile yaptılar. Dedim şekeri ölçecek heralde hemşirenin neşteri görmemle batırması bir oldu benden de ilk defa bu kadar test istedi doktorBen öyle birşey yapsalar yaptıramam heralde bende anlamadım canım hani kanama falan olur dedi ama bir anlam veremedim benim doktorum hala hiç bir test istemedi neyi ne zaman isteyecek onuda bilmiyorum
Ayni gün giriyoruz hayirli sonuçlar aliriz insallahBen de salı yapıcam