- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Bende perşembe günleri ve kendimi yorgun hissettiğimde kalıyorum kuzum. İş yerime yakın o yüzden perşembe günleri eve gitmek zor geliyor 1 gün kalıyor iş günü bende böyle değerlendiyorum.Ohh miss
Ya ben yayıla yayıla yaşıyorum evde. Çoğu kez göbeğimi yaşayıp kuruyana kadar öyle geziyorum e yatıyorum el ense. Rahat edemem o yüzden orda açıkçası
Yemeğimi yapim. Battaniyenin başına oturcamYok be ne olacak ondan arada iyi gelir bırkarsın zaten bir süre sonra
Hee 1 gün 2 gün nolcak işe de yakın diyosun. Kal tabi değişiklik olurBende perşembe günleri ve kendimi yorgun hissettiğimde kalıyorum kuzum. İş yerime yakın o yüzden perşembe günleri eve gitmek zor geliyor 1 gün kalıyor iş günü bende böyle değerlendiyorum.
Ooo hadi rast gelsin o vakitYemeğimi yapim. Battaniyenin başına oturcam
Ben tam mesaj yazdigin saatte kalktim yemek yapmaya simdi oturdumYemekleri yaptınız ey kızlar eyyy
Taze fasulye pirimc pilavıYemekleri yaptınız ey kızlar eyyy
Herkes te bir fasulyeTaze fasulye pirimc pilavı
Kızçeler owli kundak alacaklar trendyolda 176 tl ye düsmüs haberiniz olsnnnnn
Valla dün su nermin yazilitas varya o yapmisti fena canim cekmistiHerkes te bir fasulyebu fasulyee yedi bucuk liraaaa En kolay ve lezzetlisi o
Aynen yavrum dediğin fiyatlarda aldım bende 170 Li bir şeydi. Kendi sitesinde 189 du işte az da olsa kar kardır dedik ama bir ay önce 160 TL idiKilya sende trendyoldan mı siparis vermistin kac tl ye aldn
Yaa kış geldikce pahalanacak iyice verdim bakalım siparisi insallah güzel günlerde kullanalımAynen yavrum dediğin fiyatlarda aldım bende 170 Li bir şeydi. Kendi sitesinde 189 du işte az da olsa kar kardır dedik ama bir ay önce 160 TL idi
Ördügü battaniye mi oda güzel sıcak tutar gibi valla parca parca almak gerek kuzu
Kilya sende trendyoldan mı siparis vermistin kac tl ye aldn
Yok müslin battaniye kuzumÖrdügü battaniye mi oda güzel sıcak tutar gibi valla parca parca almak gerek kuzu
Kızzzzz bu nerden cıktı gri aldm ama 176 tl yeeEki Görüntüle 2913783 Yavrum gri düşünüyorsanız gride indirime gitmiş vicdansızlarvalla ya gitti 20 TL
İptal et hemen valla açtım çıktı önümeKızzzzz bu nerden cıktı gri aldm ama 176 tl yee
Benimkinin de saticisi aynı aslında uzuldum 20 lirama vallaİptal et hemen valla açtım çıktı önüme
Indirimde olan seyi affetme kuzu ama sonra geri dönüp bakma daha düsmüşse cok zoruna gidiyorYok müslin battaniye kuzum
Ayyy benimde iste nur a onu yazdimValla dün su nermin yazilitas varya o yapmisti fena canim cekmisti