2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaaaaa, maşallah.
Çok sevindim canım.
Nasıl da detaylı yazmışsın.
Bebişin renkli fotosunu hemen çerçeveletir odasının duvarına asardım ben olsam.

Amiiiiiiin canım benim.
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun.
Oh oh, için nasıl da rahatlamıştır şimdi.

Sonucların güzel geldi mu kuzu olsn hep böyle olumlu oluyoruz inanmak herseyden onemli

Yaaaaaa, maşallah.
Çok sevindim canım.
Nasıl da detaylı yazmışsın.
Bebişin renkli fotosunu hemen çerçeveletir odasının duvarına asardım ben olsam.
Kuzuucmmm çok teşekkür ederim Rabbim sizin de bebişli mesajlarınızı görmeyi nasip etsn inşallah size de hayırlı olsun herşey çok güzel olacak Allahın iziniylee

Sağol canım açıkçası hemen yorulunca bende sonunu getiremicem diye korktum canım sıkıldı. Ne makromeler hasır halılar ördüm ben biliyomusun
Artık yorulmamız normal canım eski enerjimiz yok şimdi iki şey yapayım hemen yoruluyorum. Niyet edip başladın sonuda kolayca gelir inşallah

Kuzuucmmm çok teşekkür ederim Rabbim sizin de bebişli mesajlarınızı görmeyi nasip etsn inşallah size de hayırlı olsun herşey çok güzel olacak Allahın iziniylee
Amiiiiiin, inşallah kızlar Labellaaa Kilya ZEYNEPP5555
Allah razı olsun hepinizden.
Sonuçlar yarın sabah belli olacak, Cuma sabah da kontrolüm var.
Bakalım neler bekliyor bizi.

Bazen bir bardagı alıp makineye koymak istemiyorum inan hemen bitecek diye bisey yok zaten zamanda var ne güzel baslamissin elindende geliyor mis gibi ara ara yaparsn canım
Bağdaş kurma mesajını kaçırmışım ben ya yasak mıymış ben öyle oturabiliyodum düz oturamıyorum bacak bacak üstüne de atamıyoruz napcaz biz

Oyy masallahh kuzumm valla bak bızım durumalrı goruyorsun sonra mıde bulantıları vs yapmaya halin olmuyor yapyap koy misss ellerıne saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…