Amin kuzum aminBende öyle düsündm galibabugün azcık koridor yürüdüm öyle 4500 adm atmistm sanki vajen girisi agridi gibi geldi ufaktan bi tırstım yattm hemen insan hemen aldıklarnı felan düsünüyor Allah korusun insallah hepsini güzellikle kullanmayı nasip etsin hepimize
Valla bende duymamistim söyledigin iyi oldu gercekten bende cok adm atmamaya karar verdim bugün zorlandm sanki.biraz bide en son 30mm di aklıma o geldi kuruntular kuruntular....Amin kuzum aminben 3000 adımı geçirmiyorum açıkçası kuzum yürürsem de. Ağırlaştıkça bebekler daha sıkıntı baskı artıyor. Baksana bağdaş bile kurma dedi sola yatmayı duydukta bağdaş kurmayı duymamıştım
O değişiyormuş biliyor musun arttığı oluyormuş ama artıranlar yatarak artırmışValla bende duymamistim söyledigin iyi oldu gercekten bende cok adm atmamaya karar verdim bugün zorlandm sanki.biraz bide en son 30mm di aklıma o geldi kuruntular kuruntular....
Burdayım burdayım tv ye bakıyorum öyle
Ona da başlamıştım ama belim ağrıdı bıraktım yaaBence de umarım battaniyedir çünkü merak ediyorum
Helal olsun valla olsun baslamak bitirmenin yarisidirOna da başlamıştım ama belim ağrıdı bıraktım yaa
Ay insallah gittigimde artmis olur azcik ama ben hareketliyim yaO değişiyormuş biliyor musun arttığı oluyormuş ama artıranlar yatarak artırmışaklında olsun çok yürüme iş yapma.
Valla biz Bi iş yapamayız hemen Bi yerlerimiz ağrıyoHelal olsun valla olsun baslamak bitirmenin yarisidir
Kucuk olan ılk zamanalr bı kac kere berdı yemek sonra herkes kendı hayatında... Dedıgım gıbı bız karı koca vs yemek bıseyler halledıyrouz yemek cok secmıyruz ama en cok yıprandıgım psıkolojık oldu uaz boyuda herkes sehır sehır gezdı geldı burdada aynı en yakınımda olupta sıkılmak benı üzüyor ben olsam en yakınımdakı moralı bozuk olsa bıle ben ne yapıcagımı sasıran biriyim boyle kendımle kalmak umursanmamak benı yaralayan napayım bugunlerde gececek ınsallah...Orası da öyle de. Ne bileyim benim geçen tüp bebek tedavimde şimdi taşındılar da eşimin arkadaşı hatta nerdeyse her gün yemek getirdi kapıya. Hiç hakkını ödeyemem. Allah razı olsun derim hala.
Bak biliyorumOna da başlamıştım ama belim ağrıdı bıraktım yaa
İnşallah kuzum ama azıcık azalt hareketleriAy insallah gittigimde artmis olur azcik ama ben hareketliyim ya
Allah kimseye muhtaç etmesin kuzum ne diyelim. İnşallah geçecek bu günlerde Allah ın izni ileKucuk olan ılk zamanalr bı kac kere berdı yemek sonra herkes kendı hayatında... Dedıgım gıbı bız karı koca vs yemek bıseyler halledıyrouz yemek cok secmıyruz ama en cok yıprandıgım psıkolojık oldu uaz boyuda herkes sehır sehır gezdı geldı burdada aynı en yakınımda olupta sıkılmak benı üzüyor ben olsam en yakınımdakı moralı bozuk olsa bıle ben ne yapıcagımı sasıran biriyim boyle kendımle kalmak umursanmamak benı yaralayan napayım bugunlerde gececek ınsallah...
Aminn ınsallahAllah kimseye muhtaç etmesin kuzum ne diyelim. İnşallah geçecek bu günlerde Allah ın izni ile
Güzel görünüyor da nasıl olcak iki sıra örüp belim ağrıdı darlandım bıraktım yattım. Çok işi varBak biliyorumgüzel görünüyor kuzum
Baslamak bıtıırmenın yarısıdır kuzuu belkı bıze bıle yaparsınGüzel görünüyor da nasıl olcak iki sıra örüp belim ağrıdı darlandım bıraktım yattım. Çok işi varaslında hevesim var ama bugün halim yok heralde
Sen dalga geçBaslamak bıtıırmenın yarısıdır kuzuu belkı bıze bıle yaparsın
Çok güzel görünüyor canımOna da başlamıştım ama belim ağrıdı bıraktım yaa
Olur kuzum yavaş yavaş olsun. Bazı günler insanın enerjisi baya düşüyorGüzel görünüyor da nasıl olcak iki sıra örüp belim ağrıdı darlandım bıraktım yattım. Çok işi varaslında hevesim var ama bugün halim yok heralde
Sağol canım açıkçası hemen yorulunca bende sonunu getiremicem diye korktum canım sıkıldı. Ne makromeler hasır halılar ördüm ben biliyomusunÇok güzel görünüyor canıminşallah çabucakta biter bende bir ara heveslenmiştim sonra dedimki sonunu getiremicem vazgeçtim kendime güvenemeyip
Sinir oldum kendimeOlur kuzum yavaş yavaş olsun. Bazı günler insanın enerjisi baya düşüyor