2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla Kilya nın dr oyle demis vardır bir bildigi onuda yapmayız bacım put gibi oturup sonra put gibi sola yatariz yeter ki saglikla dogsunlar
Ay bende tek rahat ettiğim an bağdaş kurmak idi şok oldum zira hep öyle otururdum. Zaten bacak bacak üstünde atma dedi. Bacak bacak üstüne atmak dolaşım ve varis için diğeri ise işte sanırım rahim açılmasını desteklemesin diye bilemiyorum Bugün düzgün uyuyamadım sola yatacağım diye bütün gece olmuyor ya arada sağa da döndüm ondan da bir şey olmaz bence. Aslında uyarı sırt üstü yatma diyeydi.

Offf ben de cok sızlanıyorum yat kalk elım uyusuyo kolum uyusuyo bogazlarımda kuruluk kalk su ıc yat vc gıt tısstıs

Valla bende sag sol canım acıdı artık sagdan bisey olmaz videolarda da var solda damarlarla ilgili sanırım cok iyi tamam ama saga dönünce de kan akısı olmaz diye birsey yok demisti bi dr önemli olan evet sırtüstü yatmamak onuda yapmıyoruz zaten yapamayız da hepjmizin beli agriyordur eminim bagdas kurmada dedigin gibi acılmayla alakalı galiba onu da yapmayız napalım

Valla ben sırt üstü rahat ediyordum ne yalan söyleyeyim çok yatmasam da. Dediğin gibi dayanacağız yeter ki bebeler iyi olsun

17 eylülde bime düzenleyiciler geliyor kızlar haberiniz olsnn
Sağ ol kuzum valla artık market filan indirim de olsa gitmeyiz heralde. Gözümü iyice korkuttu doktor. Acayip bir şey oldu acayip bulaşıkçılıkta bir şey dolanıyor çok fena dedi. Dört doz aşıya rağmen çift maske ile dolaşıyorum dedi. Ayrıca odasına filan hava temizleme cihazı koymuş baktım kolidorlarda da vardı ve tedbirleri sıkılaştırmıştı klinikte baya sürekli temizlik yapıyordu kadınlar. Sanırım vakalar yaşanmış orada da ben öyle anladım koca demir levhalar asmışlardı önce sadece kağıt çıktılar vardı uyarılarda. Maskesiz maskesini indiren ortalıkta bir şey içip yiyen tek bir kişi yoktu. Eşime dedim burayı baya sıkılaştırmışlar baksana bir şeyler olmuş. Doktor da resmen felaket konuştu. Bir de üniversite de derslere de giriyormuş uygulama alanları çok küçük herkes tedirgin ne olacak filan diye dert yandı.

Valla senin dr iyice korkmus demek ki Allah sonumuzu hayretsin valla ne deyim

Valla senin dr iyice korkmus demek ki Allah sonumuzu hayretsin valla ne deyim
Amiin kuzum doğum için çalıştığı hastanelere bakıyorum da ya hepsi hakkında olumsuz yorumlar az değil kafam karıştı gerçi olumsuz yorum olmayan hastane yok zaten. Allah hayırlı insanlara denk getirsin cidden

Hastanelee kurumsal zincir hastaneler mi eger öyleyse illa ki kalite iyidir bence dkger türlü arastirmakta fayda var tabi

Hastanelee kurumsal zincir hastaneler mi eger öyleyse illa ki kalite iyidir bence dkger türlü arastirmakta fayda var tabi
Bir tanesi Çınarlı diye eski yıllardır İzmir de sadece kadın doğum üzerine çalışan bir hastane. Ama çok eski olduğunu döküldüğünü eskisi kadar iyi olmadığını yazanlar var. Diğeri medicana zincir hastane. Çocuk doktoru hemşireleri konusunda şikayet çok okudum. Diğeri de yeni açılmış baya lüks bir hastane henüz pek yorum yok ama fiyatı uçukmuş o kadar veremeyiz. Bu üç hastaneyi söyledi doktorum. Medicana olsun diyordum yorumlar soğuttu Çınarlı da cidden çok eski. Onunda çocuk kısmına saydıran çok. Kafam karıştı

Valla haklısın zor bir karar yenidogan yb felan hersey cok önemli

Bende acıbademde yapıcam Allah nasip ederse valla dr ye saydıranda cok hastaneye de ama biraz saldm ne yalan söyleyim bi arkadasm yapti cok sükür memnun kaldı ne kadar deşersek o kadar olumsuzluk bizi buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…