2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende öyle düsündm galiba 🤣bugün azcık koridor yürüdüm öyle 4500 adm atmistm sanki vajen girisi agridi gibi geldi ufaktan bi tırstım yattm hemen insan hemen aldıklarnı felan düsünüyor Allah korusun insallah hepsini güzellikle kullanmayı nasip etsin hepimize
Amin kuzum amin 🤲🏻 ben 3000 adımı geçirmiyorum açıkçası kuzum yürürsem de. Ağırlaştıkça bebekler daha sıkıntı baskı artıyor. Baksana bağdaş bile kurma dedi 🙄 sola yatmayı duydukta bağdaş kurmayı duymamıştım

Amin kuzum amin 🤲🏻 ben 3000 adımı geçirmiyorum açıkçası kuzum yürürsem de. Ağırlaştıkça bebekler daha sıkıntı baskı artıyor. Baksana bağdaş bile kurma dedi 🙄 sola yatmayı duydukta bağdaş kurmayı duymamıştım
Valla bende duymamistim söyledigin iyi oldu gercekten bende cok adm atmamaya karar verdim bugün zorlandm sanki.biraz bide en son 30mm di aklıma o geldi kuruntular kuruntular....

Valla bende duymamistim söyledigin iyi oldu gercekten bende cok adm atmamaya karar verdim bugün zorlandm sanki.biraz bide en son 30mm di aklıma o geldi kuruntular kuruntular....
O değişiyormuş biliyor musun arttığı oluyormuş ama artıranlar yatarak artırmış 😬 aklında olsun çok yürüme iş yapma.

Eklentiler

• 1631124187688613524776946211178.jpg
    1631124187688613524776946211178.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 30
Orası da öyle de. Ne bileyim benim geçen tüp bebek tedavimde şimdi taşındılar da eşimin arkadaşı hatta nerdeyse her gün yemek getirdi kapıya. Hiç hakkını ödeyemem. Allah razı olsun derim hala.
Kucuk olan ılk zamanalr bı kac kere berdı yemek sonra herkes kendı hayatında... Dedıgım gıbı bız karı koca vs yemek bıseyler halledıyrouz yemek cok secmıyruz ama en cok yıprandıgım psıkolojık oldu uaz boyuda herkes sehır sehır gezdı geldı burdada aynı en yakınımda olupta sıkılmak benı üzüyor ben olsam en yakınımdakı moralı bozuk olsa bıle ben ne yapıcagımı sasıran biriyim boyle kendımle kalmak umursanmamak benı yaralayan napayım bugunlerde gececek ınsallah... 🤲

Kucuk olan ılk zamanalr bı kac kere berdı yemek sonra herkes kendı hayatında... Dedıgım gıbı bız karı koca vs yemek bıseyler halledıyrouz yemek cok secmıyruz ama en cok yıprandıgım psıkolojık oldu uaz boyuda herkes sehır sehır gezdı geldı burdada aynı en yakınımda olupta sıkılmak benı üzüyor ben olsam en yakınımdakı moralı bozuk olsa bıle ben ne yapıcagımı sasıran biriyim boyle kendımle kalmak umursanmamak benı yaralayan napayım bugunlerde gececek ınsallah... 🤲
Allah kimseye muhtaç etmesin kuzum ne diyelim. İnşallah geçecek bu günlerde Allah ın izni ile 🤲🏻❤️

Çok güzel görünüyor canım 🥰 inşallah çabucakta biter bende bir ara heveslenmiştim sonra dedimki sonunu getiremicem vazgeçtim kendime güvenemeyip 😂
Sağol canım açıkçası hemen yorulunca bende sonunu getiremicem diye korktum canım sıkıldı. Ne makromeler hasır halılar ördüm ben biliyomusun 😑

X