Yavrum yedi diyonda tam sekiz buçuk kilo almışımSen bide bizi gör en azından beni deyim 7 kilo aldm ve ne ara oldu bu anlayamadm son 3 kilo nerden geldi hicbir fikrim yok
Kuzum benim hadi hayırlı olsun inşallah Rabbim in izniyle her aşama tıkırında ilerlesinKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
Şimdi hastaneden geliyorum, transfer hazırlığı için doktorun istediği tahliller vardı, onları verdim.
Dua edin prolaktin çok yüksek çıkmasın.Yoksa bu ay başlayamayacağız.
Zaten inan orda ipin ucu kactı sonrasi ne ara gitti anlamadm kiz siz 3 canlısınız aramizda 3 hafta var normal senin ki ama acaip canim biseyler yemek istiyoe acıkıyorm sürekli seker yüklemesini yaptırsaydm rahatlarm evde yürümeye calisiyorum azcık bnde bakalimYavrum yedi diyonda tam sekiz buçuk kilo almışımson kiloları nasıl aldım bilmiyorum sen bir de anne yanına gittin gayet iyi bence
20 den sonrası hızlı gidiyor kuzum. Bende tatlıya çok düştüm doktor tutacaksın kendini biraz dediZaten inan orda ipin ucu kactı sonrasi ne ara gitti anlamadm kiz siz 3 canlısınız aramizda 3 hafta var normal senin ki ama acaip canim biseyler yemek istiyoe acıkıyorm sürekli seker yüklemesini yaptırsaydm rahatlarm evde yürümeye calisiyorum azcık bnde bakalim
Haha bnde yemek yedim üstüne nutella ekmek20 den sonrası hızlı gidiyor kuzum. Bende tatlıya çok düştüm doktor tutacaksın kendini biraz dedihiç sanmıyorum şekerim ama denerim dedim şimdi pasta yiyeceğim
Hahaha ben ne yedım oglenden sonra fırında patates sadece dilimli sekılde fırınlanmısHaha bnde yemek yedim üstüne nutella ekmek
Ya kuzum olsun hersey bebis icinHahaha ben ne yedım oglenden sonra fırında patates sadece dilimli sekılde fırınlanmıseşim evırıp cevırıp fırında sebzeleri gezdıeyor
Sımdıde yarım domates 1 dılım peynır 1 yk yogurt 1 tane canım ıatedı dıe meyvelı süt
Bence de umarım battaniyedir çünkü merak ediyorumYine bi isler karıstırıyor o bence
Valla yine temizlige vurmasn da kendiniBence de umarım battaniyedir çünkü merak ediyorum
Yavrum yemek konusunda ablanlara kızabilirim bak. Madem o kadar yakındalar arada yapsalar sana ne iyi olurHahaha ben ne yedım oglenden sonra fırında patates sadece dilimli sekılde fırınlanmıseşim evırıp cevırıp fırında sebzeleri gezdıeyor
Sımdıde yarım domates 1 dılım peynır 1 yk yogurt 1 tane canım ıatedı dıe meyvelı süt
Yaa sıcak yemekten halen mıdem bulanıyor bu tur aparatıfler bana daha ıyı gelıyorYa kuzum olsun hersey bebis icinbende süpheliyim sekerden bakalım Allah tan hayırlısı
Yavrum yemek konusunda ablanlara kızabilirim bak. Madem o kadar yakındalar arada yapsalar sana ne iyi olur
Valla yine temizlige vurmasn da kendini
Ne iyi geliyorsa sana onu ye canım kendini en iyi sen tanırsnYaa sıcak yemekten halen mıdem bulanıyor bu tur aparatıfler bana daha ıyı gelıyor
Yaaa cok sirinler ortadaki hele cok güzelll bende ne yaptım dersiniz olmayan pusetime örtü aldminşallah Eki Görüntüle 2913300 Eki Görüntüle 2913301 Eki Görüntüle 2913302
Bunlar çok tatlı değil miişlevsel değil belki ama görüntü şirin
Orası da öyle de. Ne bileyim benim geçen tüp bebek tedavimde şimdi taşındılar da eşimin arkadaşı hatta nerdeyse her gün yemek getirdi kapıya. Hiç hakkını ödeyemem. Allah razı olsun derim hala.Keske arada psıkolojık destek olunsa bana yemekten de faydalı rabbım buyuk
Olsun illa olacak ya bir günYaaa cok sirinler ortadaki hele cok güzelll bende ne yaptım dersiniz olmayan pusetime örtü aldm
Bende öyle düsündm galibaOlsun illa olacak ya bir gün