2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum benim hadi hayırlı olsun inşallah Rabbim in izniyle her aşama tıkırında ilerlesin

Yavrum yedi diyonda tam sekiz buçuk kilo almışım son kiloları nasıl aldım bilmiyorum sen bir de anne yanına gittin gayet iyi bence
Zaten inan orda ipin ucu kactı sonrasi ne ara gitti anlamadm kiz siz 3 canlısınız aramizda 3 hafta var normal senin ki ama acaip canim biseyler yemek istiyoe acıkıyorm sürekli seker yüklemesini yaptırsaydm rahatlarm evde yürümeye calisiyorum azcık bnde bakalim

20 den sonrası hızlı gidiyor kuzum. Bende tatlıya çok düştüm doktor tutacaksın kendini biraz dedi hiç sanmıyorum şekerim ama denerim dedim şimdi pasta yiyeceğim

Ya kuzum olsun hersey bebis icinbende süpheliyim sekerden bakalım Allah tan hayırlısı

Yavrum yemek konusunda ablanlara kızabilirim bak. Madem o kadar yakındalar arada yapsalar sana ne iyi olur

Olsun illa olacak ya bir gün
Bende öyle düsündm galiba bugün azcık koridor yürüdüm öyle 4500 adm atmistm sanki vajen girisi agridi gibi geldi ufaktan bi tırstım yattm hemen insan hemen aldıklarnı felan düsünüyor Allah korusun insallah hepsini güzellikle kullanmayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…