2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim de kontrolüm sabahtı güzel geçti çok şükür 🤲 öyle güzel bir poz verdi ki bakmaya doyamıyorum 🥰 dr çok nadir böyle pozlar yakaladığını söyledi o kadar net ki yüzü 🧿🧿🧿 hemen renkli fotoğraf çıkardı çerçeveleteceğim inşallah ❤️
Dr. Eylül ve ekimde doğurma, kasımda doğurursan bir nebze iyi ama aralık başında doğurursan Harika ! derim dedi. 37. Haftada doğurman benim için tam zamanıdır dedi
Doğurma diyorum ama bu tabiki senin elinde olan birşey değil bebek ne zaman isterse o zman gelir dedi
Şuanda bebeğin duruşu ters 35. Haftada da bu şekilde durursa sezaryen tarihi veririm ama şuan çok erken çünkü %97.5 bebekler döner dedi. Dönerse normal doğurturum seni dedi 😊
Şeker yüklemesi için de gerek görmüyorum çünkü bebeğin suyu fazla olsaydı, çok kilo almış olsaydın (zayıf bir hamilesin bu güzel dedi), bebeğin gelişiminde ileride veya geride olma durumu olsaydı hemen yaptır derdim ama bu kişiye özel bir durumdur ve yaptırmanı ben dr un olarak uygun görmuyorum dedi. Bir takım tahliller istedi yine orada açlık kan şekerini değerlendiririm belki yaptır derim dedi.
Bir de Hareket olarak Vücudunun izin verdiği herşeyi yapabilirsin dedi.
Bende de durum böyle kızlar BİN ŞÜKÜR bu günlerimize Allahım tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH herşey rüya gibi inşallah mutlu sona hepimiz kavuşuruz ❤️
Yaaaaaa, maşallah. 🥰
Çok sevindim canım. 😉
Nasıl da detaylı yazmışsın. 👌🏻
Bebişin renkli fotosunu hemen çerçeveletir odasının duvarına asardım ben olsam. ❤️

Kızlarcım benim de doktorum aradı çok şükür genetik testimiz temiz çıktı bir oh çektim içimden 🤲🧿 sağlıkla alalım kucağımıza miss kokulularımızıı Allahımm göstersin o günleri her isteyenin sağlıkla doldursun kucağınıı 🤲🤲 öyle bi içimden geldi dua ettim hepimize ❤️
Amiiiiiiin canım benim. 🥰
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun. 😉
Oh oh, için nasıl da rahatlamıştır şimdi. 🙃

Kızlar, bu saat oldu anca telefonu elime alabildim. 😉
Daha hiçbir şey belli değil ama transfer hazırlıklarına başladım ben. 🙈
Yemek yapıp kavanozladım biraz. 😂
Hayırlısıyla transfere başlayabilmeyi nasip etsin Rabbim. 🙏
Sonucların güzel geldi mu kuzu olsn hep böyle olumlu oluyoruz inanmak herseyden onemli 🥰

Yaaaaaa, maşallah. 🥰
Çok sevindim canım. 😉
Nasıl da detaylı yazmışsın. 👌🏻
Bebişin renkli fotosunu hemen çerçeveletir odasının duvarına asardım ben olsam. ❤️
Kuzuucmmm çok teşekkür ederim Rabbim sizin de bebişli mesajlarınızı görmeyi nasip etsn inşallah size de hayırlı olsun herşey çok güzel olacak Allahın iziniylee 🧿🤲🤲

Sağol canım açıkçası hemen yorulunca bende sonunu getiremicem diye korktum canım sıkıldı. Ne makromeler hasır halılar ördüm ben biliyomusun 😑
Artık yorulmamız normal canım eski enerjimiz yok şimdi iki şey yapayım hemen yoruluyorum. Niyet edip başladın sonuda kolayca gelir inşallah 🥰

Kuzuucmmm çok teşekkür ederim Rabbim sizin de bebişli mesajlarınızı görmeyi nasip etsn inşallah size de hayırlı olsun herşey çok güzel olacak Allahın iziniylee 🧿🤲🤲
Amiiiiiin, inşallah kızlar Labellaaa Labellaaa Kilya Kilya ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555
Allah razı olsun hepinizden. 😉
Sonuçlar yarın sabah belli olacak, Cuma sabah da kontrolüm var.
Bakalım neler bekliyor bizi. 🙈

Bazen bir bardagı alıp makineye koymak istemiyorum inan hemen bitecek diye bisey yok zaten zamanda var ne güzel baslamissin elindende geliyor mis gibi ara ara yaparsn canım🥰
Bağdaş kurma mesajını kaçırmışım ben ya yasak mıymış ben öyle oturabiliyodum düz oturamıyorum bacak bacak üstüne de atamıyoruz napcaz biz 😢

Kızlar, bu saat oldu anca telefonu elime alabildim. 😉
Daha hiçbir şey belli değil ama transfer hazırlıklarına başladım ben. 🙈
Yemek yapıp kavanozladım biraz. 😂
Hayırlısıyla transfere başlayabilmeyi nasip etsin Rabbim. 🙏
Oyy masallahh kuzumm valla bak bızım durumalrı goruyorsun sonra mıde bulantıları vs yapmaya halin olmuyor yapyap koy misss ellerıne saglık 🥰

X