2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Oyy gözün aydın arkadaşımm maşallah ne güzel haberler aldık bugün de senin ikiz mi ya kafa gitti niye 37 de doğur dedi anlamadım baby ‍♀

Canım gözünaydın darısı diğer muayenelere inşallah

Gözünüzaydın canım çok güzel bir haber sağlıkla gelsin inşallah minik

Haha ben üstten bakınca kendimi dobiş görüyorum ya hatta bu durum yürüyüşümü etkiliyor böyle göbeğimden yürüyemiyomuşum gibi havalara giriyorum bazen
Sen bide bizi gör en azından beni deyim 7 kilo aldm ve ne ara oldu bu anlayamadm son 3 kilo nerden geldi hicbir fikrim yok

Oyy gözün aydın arkadaşımm maşallah ne güzel haberler aldık bugün de senin ikiz mi ya kafa gitti niye 37 de doğur dedi anlamadım baby ‍♀
Sağol kuşum ikiz değil yani doğuracaksan en iyi ihtimal 37 dedi bebek o zmaan prematüre veya matür sayılmazmış. En erke 37 en geç 40 sanırm onu demek istedi

Sen bide bizi gör en azından beni deyim 7 kilo aldm ve ne ara oldu bu anlayamadm son 3 kilo nerden geldi hicbir fikrim yok
Ben de 71 ile kaldım suan 75 im 4 kg olmus benm de 71 cıkıyodum bikaç zman önce valla anlamadım ne ara geldi 4 kg. Bebek 1 kg olmus suyu plasentası rahmi derken 2 kg da o olsa diyorm çok mu sallıyorum

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözün aydın

Sağol kuşum ikiz değil yani doğuracaksan en iyi ihtimal 37 dedi bebek o zmaan prematüre veya matür sayılmazmış. En erke 37 en geç 40 sanırm onu demek istedi
Durup dururken öyle demesine şaşırdım bende ondan inşallah 38 40 lar doğururuz yaaa çok amin benim arkadaş 38 de aldırdı iki bebeği de maşallah tosun gibilerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…