- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Oyyoyy masallahh buyumussTeşekkür ederim yavrum
Ben bugün tam 25 haftalık oldum canım. 25+0 yani.
Bebik 33-34 cm ve 937 gr çıktı bugün
Oyy gözün aydın arkadaşımm maşallah ne güzel haberler aldık bugün deBenim de kontrolüm sabahtı güzel geçti çok şüküröyle güzel bir poz verdi ki bakmaya doyamıyorum dr çok nadir böyle pozlar yakaladığını söyledi o kadar net ki yüzü hemen renkli fotoğraf çıkardı çerçeveleteceğim inşallah
Dr. Eylül ve ekimde doğurma, kasımda doğurursan bir nebze iyi ama aralık başında doğurursan Harika ! derim dedi. 37. Haftada doğurman benim için tam zamanıdır dedi
Doğurma diyorum ama bu tabiki senin elinde olan birşey değil bebek ne zaman isterse o zman gelir dedi
Şuanda bebeğin duruşu ters 35. Haftada da bu şekilde durursa sezaryen tarihi veririm ama şuan çok erken çünkü %97.5 bebekler döner dedi. Dönerse normal doğurturum seni dedi
Şeker yüklemesi için de gerek görmüyorum çünkü bebeğin suyu fazla olsaydı, çok kilo almış olsaydın (zayıf bir hamilesin bu güzel dedi), bebeğin gelişiminde ileride veya geride olma durumu olsaydı hemen yaptır derdim ama bu kişiye özel bir durumdur ve yaptırmanı ben dr un olarak uygun görmuyorum dedi. Bir takım tahliller istedi yine orada açlık kan şekerini değerlendiririm belki yaptır derim dedi.
Bir de Hareket olarak Vücudunun izin verdiği herşeyi yapabilirsin dedi.
Bende de durum böyle kızlar BİN ŞÜKÜR bu günlerimize Allahım tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH herşey rüya gibi inşallah mutlu sona hepimiz kavuşuruz
Ayy bayıldımmm bunu nerden almıştınnn2 katlı olan müslin de gelmiş ben evde yokken çok beğendim. Eşime diyorum ki bak bu gördüğün şeyi çok görüceksinneden diyo. Bayaa yerde kullanıcakmışız diyorum e neden bi tane aldın diyo. Dedim dur bu başlangıç
Canım gözünaydın darısı diğer muayenelere inşallahBenim de kontrolüm sabahtı güzel geçti çok şüküröyle güzel bir poz verdi ki bakmaya doyamıyorum dr çok nadir böyle pozlar yakaladığını söyledi o kadar net ki yüzü hemen renkli fotoğraf çıkardı çerçeveleteceğim inşallah
Dr. Eylül ve ekimde doğurma, kasımda doğurursan bir nebze iyi ama aralık başında doğurursan Harika ! derim dedi. 37. Haftada doğurman benim için tam zamanıdır dedi
Doğurma diyorum ama bu tabiki senin elinde olan birşey değil bebek ne zaman isterse o zman gelir dedi
Şuanda bebeğin duruşu ters 35. Haftada da bu şekilde durursa sezaryen tarihi veririm ama şuan çok erken çünkü %97.5 bebekler döner dedi. Dönerse normal doğurturum seni dedi
Şeker yüklemesi için de gerek görmüyorum çünkü bebeğin suyu fazla olsaydı, çok kilo almış olsaydın (zayıf bir hamilesin bu güzel dedi), bebeğin gelişiminde ileride veya geride olma durumu olsaydı hemen yaptır derdim ama bu kişiye özel bir durumdur ve yaptırmanı ben dr un olarak uygun görmuyorum dedi. Bir takım tahliller istedi yine orada açlık kan şekerini değerlendiririm belki yaptır derim dedi.
Bir de Hareket olarak Vücudunun izin verdiği herşeyi yapabilirsin dedi.
Bende de durum böyle kızlar BİN ŞÜKÜR bu günlerimize Allahım tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH herşey rüya gibi inşallah mutlu sona hepimiz kavuşuruz
Gözünüzaydın canım çok güzel bir haber sağlıkla gelsin inşallah minikKızlarcım benim de doktorum aradı çok şükür genetik testimiz temiz çıktı bir oh çektim içimdensağlıkla alalım kucağımıza miss kokulularımızıı Allahımm göstersin o günleri her isteyenin sağlıkla doldursun kucağınıı öyle bi içimden geldi dua ettim hepimize
Güzel haberlerle gel inşallah kuzumKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
Şimdi hastaneden geliyorum, transfer hazırlığı için doktorun istediği tahliller vardı, onları verdim.
Dua edin prolaktin çok yüksek çıkmasın.Yoksa bu ay başlayamayacağız.
Haha ben üstten bakınca kendimi dobiş görüyorum ya hatta bu durum yürüyüşümü etkiliyorOyyoyy masallahh buyumuss
Heee bu arada sunu atlamısım senın zayof ve fit olam dr tarafından tescıllenmıs
Sen bide bizi gör en azından beni deyim 7 kilo aldm ve ne ara oldu bu anlayamadm son 3 kilo nerden geldi hicbir fikrim yokHaha ben üstten bakınca kendimi dobiş görüyorum ya hatta bu durum yürüyüşümü etkiliyorböyle göbeğimden yürüyemiyomuşum gibi havalara giriyorum bazen
Sağol kuşumOyy gözün aydın arkadaşımm maşallah ne güzel haberler aldık bugün desenin ikiz mi ya kafa gitti niye 37 de doğur dedi anlamadım baby ♀
Ben de 71 ile kaldım suan 75 im 4 kg olmus benm de 71 cıkıyodum bikaç zman önce valla anlamadım ne ara geldi 4 kg. Bebek 1 kg olmus suyu plasentası rahmi derken 2 kg da o olsa diyorm çok mu sallıyorumSen bide bizi gör en azından beni deyim 7 kilo aldm ve ne ara oldu bu anlayamadm son 3 kilo nerden geldi hicbir fikrim yok
Alışverişin tek adresi trendyoldanAyy bayıldımmm bunu nerden almıştınnn
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözün aydınGeldim kızlar geç kaldık muayeneye ondan şimdi çıkabildik. Başlıkları aktarıyorum. Bebetolar şükür normal görünüyor her şey dedi doktorBiri biraz zayıf ama normal dedi. O yüzden endişe etmeyeceğim inşallah diğerine yetişir. Magnezyum başlattı. Prolutonu kesti. Bu haftadan sonra artık gerek yok dedi. Oksapar d vitamini multivitamin Demir ilacı devam. Kan tahlili istedi. Ancak şöyle bir şey var ki bulaşıcı hastalıklara ilişkin de tahlil istedi. Tedbiren dedi ama işte neden istedi diye endişe ettim. Diğer konu aşı. Daha önce doktorum görüş belirtmiyordu. Ortalığın kötü olduğunu aşı yaptırmamı ve aşı yaptırana kadar da evden çıkmamamı söyledi. Bende zaten çıkmıyorum işte doktor işleri için mecburen çıkıyorum. Aşı konusunda görüş belirtmesi biraz daha rahatlattı beni açıkçası. Şeker yükleme istedi 50mg olsun. Fazlasını teklif ederlerse kabul etme dedi. Doğum ücreti doktor 8000 TL istiyor hastane ücreti ayrı. 36. Haftayı hedefliyoruz doğum için erken olursa özel değil üniversite hastanesini ayarlamaya çalışırım çünkü ekstra bakımlar gerekir özel sıkıntılı olur dedi. Öyle kızlar durumlar
İnşallah kuzumm aminnCanım gözünaydın darısı diğer muayenelere inşallah
Seni de gördümm canım hiç abartmaa maşallahın vardı çok güzel bir hamiş görüntüsüydü maşallah
Yaaa sem benı karanlıkta gördun bebegım bırdeSeni de gördümm canım hiç abartmaa maşallahın vardı çok güzel bir hamiş görüntüsüydü maşallah
Durup dururken öyle demesine şaşırdım bende ondanSağol kuşumikiz değil yani doğuracaksan en iyi ihtimal 37 dedi bebek o zmaan prematüre veya matür sayılmazmış. En erke 37 en geç 40 sanırm onu demek istedi
Hemen attım sepeteeeAlışverişin tek adresi trendyoldan
Caline Baby Müslin Bezi Örtü Bulut Desen - Pembe 120x120 Cm + 4 Adet Ağız Mendili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Caline Baby Müslin Bezi Örtü Bulut Desen - Pembe 120x120 Cm + 4 Adet Ağız Mendili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Maşallah kuzumTeşekkür ederim yavrum
Ben bugün tam 25 haftalık oldum canım. 25+0 yani.
Bebik 33-34 cm ve 937 gr çıktı bugün
Sağ olasın kuzum benimHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözün aydın