2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Penye Mood kuzum ama nerdeyse bitmişti aslında pembesinde vardı bedenler. Ben vizona bayılmıştım kalmamıştı maalesef bir bak yinede elime ulaşırsa yazacağım ama ürünleri güzel görünüyor
Gülüm nadir giriyorum ne zamandır. Paylaşmışsın büyük ihtimal ama ben görmedim. Cinsiyetleri belli oldu mu bebişlerin? Birden aklıma geldi.

Ben de alacağım canım trendyoldan ama daha var ona listemde vardı görmedinmi
Kız ben liste gormedım kı cogalınca sayfaları karıstıryorum bırazcık atlıyorum bende 3 gun elektrık yoktu ya sarjım yetene kadar gırdım sonraları gırememıstım ama sonrada sorup ayrıca yormak ıstemeıdm

Gülüm nadir giriyorum ne zamandır. Paylaşmışsın büyük ihtimal ama ben görmedim. Cinsiyetleri belli oldu mu bebişlerin? Birden aklıma geldi.
Paylaştım kuzum sağ olasın düşündüğün için en son erkek dedi cinsiyet olarak ama her gittiğimde değişecek gibi geliyor emin konuşamıyorum nedense

Evet ocakta fiyatlar değişiyor da. Sen hangi hastane ne kadar Uygun muş
Seninki de ikizdi di mi? Seninkileri cinsiyeti ne? Bir de burada başka ikiz bekleyen var mı? Cinsiyetleri özellikle merak ettim. Benimki tek ama benim ikizim var. Erkek. Hatta ayriyeten bir ikiz kardeşimiz daha var. Onların da biri kız biri erkek. Bu arada hepsi doğal yollardan. İkiz deyince ekstra ilgimi çekiyor o sebeple.

Aaa ne kadar çok ikiz varmış ailenizde
Evet benim de ikiz bir kız bir erkek Allah nasip ederse

Hadi hayırlı haberler kuzucum sonu güzel olsun

Hersey cok güzel gider insallah canım benim Allah yardimciniz olsun insallah

Hersey cokk guzel olucak bebegım merak etme sen hayydı bısmıllahhh

Allah'ım guzeliklerle başlarsın ins tedavini ins bu sefer herşey çok daha yolunda su gibi pürüzsüz akıp geçer

Haydi bismillahirrahmanirrahim. Hayırla olsun herşey hayırlı olsun inşallahh. Sonu çok güzel olsun gönüldekileri versin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…