- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Kilya ya toleransımız olsun kızlar o hiç çıkmıyor
Yasamademek123 ZEYNEPP5555
Ama tabi suyunu da çıkarmasın nerdesin kııazzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim kızlar geç kaldık muayeneye ondan şimdi çıkabildik. Başlıkları aktarıyorum. Bebetolar şükür normal görünüyor her şey dedi doktor Biri biraz zayıf ama normal dedi. O yüzden endişe etmeyeceğim inşallah diğerine yetişir. Magnezyum başlattı. Prolutonu kesti. Bu haftadan sonra artık gerek yok dedi. Oksapar d vitamini multivitamin Demir ilacı devam. Kan tahlili istedi. Ancak şöyle bir şey var ki bulaşıcı hastalıklara ilişkin de tahlil istedi. Tedbiren dedi ama işte neden istedi diye endişe ettim. Diğer konu aşı. Daha önce doktorum görüş belirtmiyordu. Ortalığın kötü olduğunu aşı yaptırmamı ve aşı yaptırana kadar da evden çıkmamamı söyledi. Bende zaten çıkmıyorum işte doktor işleri için mecburen çıkıyorum. Aşı konusunda görüş belirtmesi biraz daha rahatlattı beni açıkçası. Şeker yükleme istedi 50mg olsun. Fazlasını teklif ederlerse kabul etme dedi. Doğum ücreti doktor 8000 TL istiyor hastane ücreti ayrı. 36. Haftayı hedefliyoruz doğum için erken olursa özel değil üniversite hastanesini ayarlamaya çalışırım çünkü ekstra bakımlar gerekir özel sıkıntılı olur dedi. Öyle kızlar durumlarEvett nerelerdesnn Kilya
Yazdım aşağıya uzun uzun beklerimKilya ya toleransımız olsun kızlar o hiç çıkmıyor
Geldim yavrum şükür diyelim. Aşağıda uzunca yazdımKilya cığım hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruzz
Yok yavrum muayeneye geç kaldık doktorum evden çıkma dedi50 dk oldu randevusuna oda bizi unuttu sanırım yada yemek yemeye gıttı ne bu kardesım yemek yemeden burdan yazılacak denılmedı mı? Hemde kım dedı acaba
Ohhh bissğrğ gelişmeler var çok güzel hem de. Hadi gözün aydın canım benimGeldim kızlar geç kaldık muayeneye ondan şimdi çıkabildik. Başlıkları aktarıyorum. Bebetolar şükür normal görünüyor her şey dedi doktor Biri biraz zayıf ama normal dedi. O yüzden endişe etmeyeceğim inşallah diğerine yetişir. Magnezyum başlattı. Prolutonu kesti. Bu haftadan sonra artık gerek yok dedi. Oksapar d vitamini multivitamin Demir ilacı devam. Kan tahlili istedi. Ancak şöyle bir şey var ki bulaşıcı hastalıklara ilişkin de tahlil istedi. Tedbiren dedi ama işte neden istedi diye endişe ettim. Diğer konu aşı. Daha önce doktorum görüş belirtmiyordu. Ortalığın kötü olduğunu aşı yaptırmamı ve aşı yaptırana kadar da evden çıkmamamı söyledi. Bende zaten çıkmıyorum işte doktor işleri için mecburen çıkıyorum. Aşı konusunda görüş belirtmesi biraz daha rahatlattı beni açıkçası. Şeker yükleme istedi 50mg olsun. Fazlasını teklif ederlerse kabul etme dedi. Doğum ücreti doktor 8000 TL istiyor hastane ücreti ayrı. 36. Haftayı hedefliyoruz doğum için erken olursa özel değil üniversite hastanesini ayarlamaya çalışırım çünkü ekstra bakımlar gerekir özel sıkıntılı olur dedi. Öyle kızlar durumlar
Anaaa Solumuz mu çürüsün heee çürüsün müBir de şunu ekleyeyim yavrular bundan sonra hep sola yatıyorsun. Bacak bacak üstüne atmak bağdaş kurup oturmak yasak dedi ben hep bağdaş kurardım nurselek ZEYNEPP5555 H Hazel9 Yasamademek123
Aaa bende bagdas kurarm cok solumda agrıyor napym saga da yatıyordm cok sasırdmBir de şunu ekleyeyim yavrular bundan sonra hep sola yatıyorsun. Bacak bacak üstüne atmak bağdaş kurup oturmak yasak dedi ben hep bağdaş kurardım nurselek ZEYNEPP5555 H Hazel9 Yasamademek123
Herseyin güzel olmasina cok sevindim gözün aydndr pahalıymıs senin hangi hastaneyle anlasmlaıysa ordanda fiyat al bari hazırla kendiniGeldim kızlar geç kaldık muayeneye ondan şimdi çıkabildik. Başlıkları aktarıyorum. Bebetolar şükür normal görünüyor her şey dedi doktor Biri biraz zayıf ama normal dedi. O yüzden endişe etmeyeceğim inşallah diğerine yetişir. Magnezyum başlattı. Prolutonu kesti. Bu haftadan sonra artık gerek yok dedi. Oksapar d vitamini multivitamin Demir ilacı devam. Kan tahlili istedi. Ancak şöyle bir şey var ki bulaşıcı hastalıklara ilişkin de tahlil istedi. Tedbiren dedi ama işte neden istedi diye endişe ettim. Diğer konu aşı. Daha önce doktorum görüş belirtmiyordu. Ortalığın kötü olduğunu aşı yaptırmamı ve aşı yaptırana kadar da evden çıkmamamı söyledi. Bende zaten çıkmıyorum işte doktor işleri için mecburen çıkıyorum. Aşı konusunda görüş belirtmesi biraz daha rahatlattı beni açıkçası. Şeker yükleme istedi 50mg olsun. Fazlasını teklif ederlerse kabul etme dedi. Doğum ücreti doktor 8000 TL istiyor hastane ücreti ayrı. 36. Haftayı hedefliyoruz doğum için erken olursa özel değil üniversite hastanesini ayarlamaya çalışırım çünkü ekstra bakımlar gerekir özel sıkıntılı olur dedi. Öyle kızlar durumlar
Yavrum benim için ve bazı özel testler gerekebilir o da özel hastanelerde zor olabilir dedi. Hastane ücreti de max. 5000 TL toplam 13000 TL. Ama vip oda istersen değişebilir dediOhhh bissğrğ gelişmeler var çok güzel hem de. Hadi gözün aydın canım benim
Bebikler iyi şükürler olsun
Sabah da prulatonu konuştun aha kesti bak
Benim de kız sayıftı az kapatmış şimdi farkı hiiiç takma kafana onu. Aşıyı da olacaksın ha kesin şimdi Bi ben kaldım
Erken olursa senin için ekstra bakım için mi dedi acaba yoksa bebelere YB larda ücret alınmıyor benim bildiğim. Hastane ücretini de sen gene de ayrıyeten öğrenseydin Bi toplamını bilmek için
Öyle didi yavrumAnaaa Solumuz mu çürüsün heee çürüsün mü
Sağa yatma demedi ama sırtüstü yatma dedi. Arada dinlenmek için dönmede sorun yok bence. Bağdaş hep kuruyordum o kötü olduAaa bende bagdas kurarm cok solumda agrıyor napym saga da yatıyordm cok sasırdm
Evet azıcık pahalı ya biliyordum ama daha fazla bekliyordum açıkçası hastane de max 5000 dedi hemşire. Ama vip istersem o artıyormuş bir iki bin.Herseyin güzel olmasina cok sevindim gözün aydndr pahalıymıs senin hangi hastaneyle anlasmlaıysa ordanda fiyat al bari hazırla kendini
Sırtüstü yatamıyorm belim ağrıyor zaten neyse dikkat edelim bizdeSağa yatma demedi ama sırtüstü yatma dedi. Arada dinlenmek için dönmede sorun yok bence. Bağdaş hep kuruyordum o kötü oldu
Zaten her halukarda tek kisilik odalar vip de isteme canım sendeEvet azıcık pahalı ya biliyordum ama daha fazla bekliyordum açıkçası hastane de max 5000 dedi hemşire. Ama vip istersem o artıyormuş bir iki bin.
Aman yok istemem yavrumZaten her halukarda tek kisilik odalar vip de isteme canım sende
Bu arada benide aile hekimliginden aradılar biontecle 2 hafta koymaya gerek yok 2.dozun 32 den önce yapılması gerek dedi haftaya yaptıracagm bendeAman yok istemem yavrum
Çalıştığı hastanelerden biri baya baya lüks otel hizmeti sunuyormuş. İşte akşam yemeği ne istersiniz filan diye soruyorlarmış pahalı menüler. Lüks kafeterya hizmeti filan. Doktor açıkçası o kadar da cılkını çıkarmak dedi ama tercih edersen ben o hastanede de yaparım dedi yok dedim önemli olan tıbbi hizmet. Tıbbi hizmetleri hepsinin aynı dediZaten her halukarda tek kisilik odalar vip de isteme canım sende
Amann yemekleri kalsn biran önce taburcu olup hepimiz bebislerle evlerimize dönelimÇalıştığı hastanelerden biri baya baya lüks otel hizmeti sunuyormuş. İşte akşam yemeği ne istersiniz filan diye soruyorlarmış pahalı menüler. Lüks kafeterya hizmeti filan. Doktor açıkçası o kadar da cılkını çıkarmak dedi ama tercih edersen ben o hastanede de yaparım dedi yok dedim önemli olan tıbbi hizmet. Tıbbi hizmetleri hepsinin aynı dedi