Yaa hiç e nabıza bakmadım. Gerçi gittiğim yerin sgk anlaşması yok çıkmaz sanırımIkiz olduğu içindir bi de tup bebek gebeliklerin geneli riskli olarak takip ediliyor e nabızda benim kayıtlarım riskli gebelik izlemi olarak geçiyor. Tedbir amaçlı diyelim
Belki vardir bi bak canımYaa hiç e nabıza bakmadım. Gerçi gittiğim yerin sgk anlaşması yok çıkmaz sanırım
Ben en beceriksiziniz olabilirimPff bazen yetemeyecekmisim bakamayacakmışım gibi geliyor
Belki etkiliyor olabilir canım benimkiler bir gün kıpır kıpır bazende o kadarki ben buradayım diyip kendilerini belli ediyorlar ara ara. Doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi ama ikiz olduğu için tedbiren kullandırıyorum detaylıdan sonra karar veririz dedi bende artık alıştım dedim onlar iyi olsundaBenim haftada bir ama hassaslaştık sanırım daha çok canımı acıtıyorbir de sanki kimse kullanmıyor gibi geldi. Bir de benim bebeler sevmiyor bu iğneyi sanırım yaptırdığım gün hareketleri baya azalıyor
E nabızda benim de gebeliğim falan görünmüyor kronik hastalığım bile görünmüyor ben bu e nabızdan bişe anlamıyorum zatenYaa hiç e nabıza bakmadım. Gerçi gittiğim yerin sgk anlaşması yok çıkmaz sanırım
Öyle kuzum yeterki onlar iyi olsunBelki etkiliyor olabilir canım benimkiler bir gün kıpır kıpır bazende o kadarki ben buradayım diyip kendilerini belli ediyorlar ara ara. Doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi ama ikiz olduğu için tedbiren kullandırıyorum detaylıdan sonra karar veririz dedi bende artık alıştım dedim onlar iyi olsunda
Aminn insallah canımm benim Allah hepimizin yardımcısı olsun insallahBen en beceriksiziniz olabilirimama her anne bebeği için en iyisidir diyorum. Hatta bir deney vardı ders kitabında. Yavru maymun kafesinde iki maymun oyuncak anne figüründe biri kablolardan oluşan ama biberon ile mama yerleştirilmiş anne rolünde maymun diğeri peluş maymun. İkiside cansız ama. Yavru acıkınca gidip biberonu emip hemen peluşun koynuna giriyor asla diğeri ile bağ kurmuyor. Sadece karnını doyurup çekiliyor. Yani her şey bakım ihtiyaca yetmek değil o sevgi yumuşaklık en önemlisi. Ha illa yorulup sinirlenip öfleyeceğiz bence çok normal anne de olsak insanız. Ayrıca siz hemşiresiniz daha iyi takip edebilirsiniz. Düşün hiç bir bilgim yok benim. Böyle diyince korkmuyor muyum hayır çok korkuyorum yeni doğan bebek şu ana kadar kucağıma almadım ben korkumdan mesela. Allah büyük yapacağız inşallah
Benimde ikiz gebelik diye yazıyor canım sağlık ocağı mı girişi yaptı hastane mi yaptı bilmiyorum amaYaa hiç e nabıza bakmadım. Gerçi gittiğim yerin sgk anlaşması yok çıkmaz sanırım
Haklsn o korku bende de olur hep en korktugum sey entübe bakmaktıBen de bilmiyorum. Yanlış bişey yapsak da bebeğe zarar vermediğimiz sürece nolcak ki böylr böylr öğtencez. Çalıştığın birime ilk gittiğin zamanı düşün niyr bunu dedim o da insan sağlığı ya ben ne zman yeni birimde başlasam korkuyordum çünkü bilmiyordum. Ama noluyo zamanla pişiyosun
Ay ben de korkardım çokk yenidoğanda tabiHaklsn o korku bende de olur hep en korktugum sey entübe bakmaktıbazen esim diyor sen onu bile yaptıysan bunu da yaparsn insallah öyle olur valla saol kuzum
Ay ben de korkardım çokk yenidoğanda tabi
Sonra ona alıştım. Sonra başka yerdeyim 4 yıla yakındır. Yine verseler şimdi yine korkarım çünkü mesela unuttuğumu düşünüyorum. Bu daYasamademek123 korkularına anlam verebilir yıllar önce deneyimle miş çünkü
Hiç bir şey yok bendeBenimde ikiz gebelik diye yazıyor canım sağlık ocağı mı girişi yaptı hastane mi yaptı bilmiyorum ama
Belkıde kuzum sgk ya baglı muane veya ılac alımı olmadıgından olabılırHiç bir şey yok bende
Olabilir canımBelkıde kuzum sgk ya baglı muane veya ılac alımı olmadıgından olabılır
Saat tam kacta randevunOlabilir canım
Düsünme öyle insallah kötü zamanları atlattık cogu gitti azı kaldı insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallahHahaha yaa eşim aradı rüyasında görmüş dogum oluyordu dıo bebek dogdu dıolar koşup bı sevıyorum bı sevıyorum dıo
Bende dedımm ee benı sordun mu
Dıo sende oradaydın mutluydun yüzün gülüyordu
Dün aksam hatta otururken bana dıo kı Derya bılıyor musun işe gıdıyorum ya sanki ebde bebek varmıs gıbı gelıyor bıan once eve gelmek ıstıyorumbız hep ismenn Elısa Elısa dıe evde geziniyoruz ya sanki evde gercekten boyle yasayan bırey varmıs gıbı gelıyor dıo dedım rabbım kucagımıza da almayı nasıp etsın ınsallah
Ama bazen aksılık olursa dıe cok korkuyorum dıyorum ozaman da bana kızıyor hayır oyle bıseyy dusunme sakın dıe
İnsallahh canımm benımmDüsünme öyle insallah kötü zamanları atlattık cogu gitti azı kaldı insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallah
Saat üç buçukta nasipse kuzum hazırlanıyorum ben de. Dahiliye önemli bir an önce halletmeye çalış kuzum hayırlı haberlerle inşallahSaat tam kacta randevunbenımde pazartesı gunu randevu zamanım ama daha almadım randevumu şu dahiliye işimi halledebılseydım
Hadı ınsallahhSaat üç buçukta nasipse kuzum hazırlanıyorum ben de. Dahiliye önemli bir an önce halletmeye çalış kuzum hayırlı haberlerle inşallah